Felkerült a Prizma adása a Magyar TV videótárába

Kedves Olvasóim!
Néhány héttel ezelőtti blogbejegyzésemben jeleztem, hogy amint felkerül az a műsor az internetre, amiben volt szerencsém megszólalni (és a digitális scrapbookról, mint modern digitális művészetről beszélni), megosztom Veletek. Örömmel hozom a hírt, hogy a mai délutánon felkerült a Prizma Kulturális magazin adása a Magyar Televízió videótárába! Íme, itt megtekinthetitek:


[Az MTV videótára időközben levette az archívumából az adást]


Az adás címe: Művészet a digitális korban. A műsorban megszólalnak: Gábor Éva Mária szobrász, Szenteczki Csaba tanár, Lévay Jenő képzőművész és Novotny Dóri leendő grafikus. Szerkesztette és az interjúkat készítette: Gyulai Kati

Megtisztelő számomra, hogy a műsorban e nagyszerű emberekkel együtt mesélhettem arról mit jelent számunkra, mit ad hozzá a digitális technika, milyen eszközt jelent a mai kor művészeti irányzatainak művelése közben. Nagyon klassz és mély gondolatok hangzanak el, amelyre szeretettel hívom fel a figyelmeteket! Óriási dolognak tartom, hogy ebben a műsorban helyet kapott a digitális albumkészítés, mint modern művészeti kifejezőeszköz! Az pedig, hogy tévéképernyőre került, ilyen komoly és nívós műsorkörnyezetben (és főként kontextusban), az pedig egyszerűen csodálatos!

Nagy köszönet a szerkesztőségnek, Gyulai Katinak, operatőr és technikus kollégáinak, akiket volt szerencsém a riport felvételén személyesen is megismerni. Végül, de nem utolsó sorban ismét köszönet Oslinak, aki ajánlott engem a műsorba.

Remélem velem örültök, nagy dolog ez számunkra.

Köszönöm, hogy ma is itt jártál.
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

éva judit üzenete…
meg néztem a videót:) gratulálok,hogy Tiis részt vettetek,ez igazán nagy szó,
az 1év meg koronázása ez:)
gratula
Rucola Designs üzenete…
Gratulálok, szuper voltál! :)
Zsu üzenete…
Megnéztem a videot! Szuper voltál, gratulálok! :)
altalena üzenete…
Gratulálok Gigi! Másodszor látva, sokkal jobb volt:D
Merika üzenete…
Csak most láttam, de nagyon örülök és gratulálok!!!!
Dorka üzenete…
Gratulálok Gigi! Annyira büszkék vagyunk rád!
Tinci üzenete…
Szuper voltál!!!Nagyon büszke vagyok ám Rád!Meg a családom is!
Timcso üzenete…
Gratulálok Gigi, nagyon jó voltál!:)...köszi a videót, már nagyon kíváncsi voltam!
icka üzenete…
Gratula, klassz voltál!!!
Tényleg nagy szó, hogy bevették ebbe a műsorba a scrapbookingot. És az egész műsor nagyon tetszett!
Noncsi üzenete…
Hű, Gigi nagyon vártam már, hogy megnézhessem a riportot. Nagyon tetszett és örülök, hogy láttalak benne és beszélhettél a scrapbook-ról!!! :)
Névtelen üzenete…
Napokkal ezelőtt kerestem már, hogy fent van-e, és most nagyon örültem neked! Egyetértek a többiekkel, szuper voltál. :)
Olyan jó dolog az, mikor az ember a hobbijáról beszélhet a tévében. Én már csak tudom. Kétszer is voltam már a gyűjteményemmel. :)
(Hgizzy - Bogi)
Ancsa üzenete…
Gratulálok Gigi! Nagyon jó voltál és a műsor is jó volt. Köszi, hogy szóltál. :) Így most kicsit "személyesen" is találkoztam veled :)
Bíró Ágnes üzenete…
Igen, így most már én is tudok hangot kötni az archoz. :) Szuper volt a műsor, nagyon hatásos volt szerintem a kirándulós sztorid.! :)
Klassz voltál Gigi!!!
Osli üzenete…
Most jutottam ide, hogy megnézhessem. Nagyon szuperül beszéltél, örülök, hogy neked sikerült bevállalni. Látszik, hogy nagyon izgultál, de ez nem befolyásolta a műsor színvonalát. Nagyon is odaillő voltál :)
Timi üzenete…
Egyetértek az előttem szólókkal! Nagyon szuper volt Gigi! Büszkék vagyunk rád!!!