15

Felkerült a Prizma adása a Magyar TV videótárába

Kelt: 2010. március 12., péntek Téma: , , Bejegyezte: Budaházi Brigitta

Kedves Olvasóim!
Néhány héttel ezelőtti blogbejegyzésemben jeleztem, hogy amint felkerül az a műsor az internetre, amiben volt szerencsém megszólalni (és a digitális scrapbookról, mint modern digitális művészetről beszélni), megosztom Veletek. Örömmel hozom a hírt, hogy a mai délutánon felkerült a Prizma Kulturális magazin adása a Magyar Televízió videótárába! Íme, itt megtekinthetitek:


[Az MTV videótára időközben levette az archívumából az adást]


Az adás címe: Művészet a digitális korban. A műsorban megszólalnak: Gábor Éva Mária szobrász, Szenteczki Csaba tanár, Lévay Jenő képzőművész és Novotny Dóri leendő grafikus. Szerkesztette és az interjúkat készítette: Gyulai Kati

Megtisztelő számomra, hogy a műsorban e nagyszerű emberekkel együtt mesélhettem arról mit jelent számunkra, mit ad hozzá a digitális technika, milyen eszközt jelent a mai kor művészeti irányzatainak művelése közben. Nagyon klassz és mély gondolatok hangzanak el, amelyre szeretettel hívom fel a figyelmeteket! Óriási dolognak tartom, hogy ebben a műsorban helyet kapott a digitális albumkészítés, mint modern művészeti kifejezőeszköz! Az pedig, hogy tévéképernyőre került, ilyen komoly és nívós műsorkörnyezetben (és főként kontextusban), az pedig egyszerűen csodálatos!

Nagy köszönet a szerkesztőségnek, Gyulai Katinak, operatőr és technikus kollégáinak, akiket volt szerencsém a riport felvételén személyesen is megismerni. Végül, de nem utolsó sorban ismét köszönet Oslinak, aki ajánlott engem a műsorba.

Remélem velem örültök, nagy dolog ez számunkra.

Köszönöm, hogy ma is itt jártál.
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

15 vélemény érkezett eddig:

 1. éva judit írta...

  meg néztem a videót:) gratulálok,hogy Tiis részt vettetek,ez igazán nagy szó,
  az 1év meg koronázása ez:)
  gratula

 2. Kovaxka írta...

  Gratulálok, szuper voltál! :)

 3. Zsu írta...

  Megnéztem a videot! Szuper voltál, gratulálok! :)

 4. altalena írta...

  Gratulálok Gigi! Másodszor látva, sokkal jobb volt:D

 5. Merika írta...

  Csak most láttam, de nagyon örülök és gratulálok!!!!

 6. Dorka írta...

  Gratulálok Gigi! Annyira büszkék vagyunk rád!

 7. Tinci írta...

  Szuper voltál!!!Nagyon büszke vagyok ám Rád!Meg a családom is!

 8. Timcsoca írta...

  Gratulálok Gigi, nagyon jó voltál!:)...köszi a videót, már nagyon kíváncsi voltam!

 9. icka írta...

  Gratula, klassz voltál!!!
  Tényleg nagy szó, hogy bevették ebbe a műsorba a scrapbookingot. És az egész műsor nagyon tetszett!

 10. Noncsi írta...

  Hű, Gigi nagyon vártam már, hogy megnézhessem a riportot. Nagyon tetszett és örülök, hogy láttalak benne és beszélhettél a scrapbook-ról!!! :)

 11. Névtelen írta...

  Napokkal ezelőtt kerestem már, hogy fent van-e, és most nagyon örültem neked! Egyetértek a többiekkel, szuper voltál. :)
  Olyan jó dolog az, mikor az ember a hobbijáról beszélhet a tévében. Én már csak tudom. Kétszer is voltam már a gyűjteményemmel. :)
  (Hgizzy - Bogi)

 12. Ancsa írta...

  Gratulálok Gigi! Nagyon jó voltál és a műsor is jó volt. Köszi, hogy szóltál. :) Így most kicsit "személyesen" is találkoztam veled :)

 13. Mörjike írta...

  Igen, így most már én is tudok hangot kötni az archoz. :) Szuper volt a műsor, nagyon hatásos volt szerintem a kirándulós sztorid.! :)
  Klassz voltál Gigi!!!

 14. Osli írta...

  Most jutottam ide, hogy megnézhessem. Nagyon szuperül beszéltél, örülök, hogy neked sikerült bevállalni. Látszik, hogy nagyon izgultál, de ez nem befolyásolta a műsor színvonalát. Nagyon is odaillő voltál :)

 15. Titty írta...

  Egyetértek az előttem szólókkal! Nagyon szuper volt Gigi! Büszkék vagyunk rád!!!