12

Az MTV-ben beszélhettem a digitális scrapbookról

Kelt: 2010. február 18., csütörtök Téma: , Bejegyezte: Budaházi Brigitta

Kedves Olvasóim!

Képzeljétek, tegnap itt járt nálam, az otthonunkban Gyulai Kati, az MTV1 Prizma c. műsorának szerkesztőnője, és stábja. Az egyik következő magazinműsoruk témája a "Digitális művészetek" lesz, így (nagy örömünkre) a digitális scrapbookozás témája is bemutatásra kerül majd.
Nagyon jó hangulatú volt a tegnapi interjú. Én csak beszéltem lelkesen a digitális albumkészítésről (ahogy szoktam), bár belül csak úgy kalapált a szívem! Bízom benne, hogy a műsor kapcsán még több ember felfigyel majd, és felfedezik, mit hozhat az életükbe számukra is a scrapbookozás.

Előreláthatóan 2010. március 3-án kerülnek majd adásba a tegnapi interjú részletei. Ez a naponta jelentkező kulturális magazinműsor a késő esti órákban kerül levetítésre, az ismétlése is hajnaltájt van. Viszont, ami nagyon klassz, hogy szinte minden adás megtalálható, és utólag is megnézhető az MTV honlapján, a videotárban.
Ha kíváncsi vagy rá, akkor majd a megjelenés utáni napokban látogass vissza, mert be fogom ide illeszteni az adást. Ezt lehetővé teszi az MTV1 videotára. :)

Osli, szeretném megköszönni Neked, hogy miután Téged megkerestek elfoglaltságod miatt bennünket ajánlottál a szerkesztőnő figyelmébe! Köszönöm.

Köszönöm, hogy ma is itt jártál,
szeretettel üdvözöllek:
Gigi

12 vélemény érkezett eddig:

 1. Osli írta...

  Mikor megtudtam, hogy szerdán tudnak csak forgatni, és én aznap dolgozom, rögtön te jutottál az eszembe. Örülök, hogy neked összejött, és mindenképp meg fogom nézni a műsort, ha másképp nem, a videotárban.
  Puszi :)

 2. Kovaxka írta...

  Gratulálok, szuper! :)

 3. Tinci írta...

  Juj de jó, és de nagyon büszke vagyok Rád! Tévésztár lett az unokatesóm!Már nagyon várom az adás napját!!!!!

 4. Moncsi írta...

  Jaj, de örülök! Tuti megnézem! Gratulálok!

 5. Dorka írta...

  Gratulálok! Gratulálok! Gratulálok!

 6. Timo írta...

  hű Gigi, igazán jó hírek!! és gratula!!!

 7. Mörjike írta...

  Ez aztán a jó hír! Nagyon örülök neki, hogy vannak még ilyen műsorok amik értéket próbálnak közvetíteni. Mindenképpen megnézem az adást. Ha máshogy nem én is videotárból. Köszi Gigi a figyelemfelkeltést!

 8. Zsu írta...

  Hű, ez óriási hír! Gratulálok! Mindenképpen meg fogom nézni! :)

 9. icka írta...

  Hú ez nagyon érdekes lesz! Leírásod alapján máris látom magam előtt azt a "lelkes beszédet"! :) Alig várom!!!

 10. DAnett írta...

  Fantasztikus hír, GRATULÁLOK! Alig várom, hogy lássam az adást :)

 11. éva judit írta...

  gratulálok,kiváncsi leszek a filmre:)