Boldog, scrapbookozós 2010-et kívánok!

Kedves Olvasóim!
Idei utolsó blogbejegyzésemben mi mást kívánhatnék Nektek és magamnak is, mint hogy ugyanilyen jó hangulatban, szeretetben, kedvességben és rengeteg sok, örömteli, scrapbookozással vagy ahhoz köthető tevékenységgel töltsük a 2010-es évet is, mint ahogy a 2009-es évet is töltöttük!

Szeretném köszönetemet és nagyrabecsülésemet kifejezni amiatt, hogy rendszeresen, hónapról-hónapra, hétről-hétre, napról-napra, s a Scrapbook Napok ünnepségsorozatain pedig óráról-órára kitartottatok mellettem és a Scrapbook.hu mellett, visszatértetek blogomra és honlapunkra és jelenlétetekkel, lelkesedésetekkel bátorítottatok engem és bennünket nemcsak a folytatásra, hanem a folytonos megújulásra és fejlődésre is.

Ebből a számomra nagyon sokat jelentő, sok tapasztalatot és még több örömöt adó évből erőt merítve szeretnék nyitottan és lelkesen a 2010-es év elé nézni. Bízom benne, hogy barátságom Veletek még szorosabbá válhat a jövőben, és, hogy még több érdekességgel, inspirációval, könnyen megtanulható trükkel, közösségi eseményekkel és változatos termékpalettával állhatunk (a Scrapbook.hu csapata és jómagam) rendelkezésetekre. Közös célunk a jövőben sem lesz más: a scrapbookozás, az albumkészítés magyarországi elterjesztése, hogy azt az örömöt, amit MI MÁR MINDANNYIAN megismertünk és karácsony elmúltával még frissen érezhetünk, amit ez a tevékenység adhat számunkra még többen átélhessék jövőre is.

Boldog, scrapbookozós 2010-es évet kívánok!


Nagyon sok szeretettel ölellek Benneteket
hálás köszönettel:

Gigi

Ui: Végül, fogadjátok szeretettel ezt az apró naptár freebie-t, ami nemcsak naptár-alapként, de digitális vagy kinyomtatott formában oldalaink díszítőelemévé is válhat a következő évben.

Megjegyzések

altalena üzenete…
Boldog Új Évet kívánok az egész Scrapbook.hu csapatának! Az egyik legszebb dolog, ti voltatok ebben az évben! Köszönöm a sok figyelmet és odaadást, hogy tanítottatok és lelkesítettetek bennünket.
Köszönöm neked Gigi, hogy mint Scapanyánk terelgettél minket ezen a csodálatos úton. Az eredményt láthatod, mennyi ügyes magyar scapper került ki a kezeid közül! Bár ez az év is fantasztikus volt, még is azt kívánom hogy minden amit terveztek, sikerrel járjon! Sok sok új taggal bővüljön a SB.hu. Jövőre is veletek leszünk... B.U.É.K.
Timcso üzenete…
Boldog Új Évet kívánok én is Nektek!:)
Merika üzenete…
Altalena szavaival nagyon egyetértek, elmondta a lényeget! Én is sikeres. további eredményekben gazdag 2010-s évet kívánok sok szeretettel, jó egészségben! Köszönöm amit kaptam Tőletek és 2010-ben is sokszor találkozunk!!!!
Zsu üzenete…
De jó, de jó, de jó! Már hetek óta naptárat akarok készíteni, (olyasmit, mint a tavalyi) és nem találtam hozzá megfelelő naptár freebiet (olyan ügyes meg még nem vagyok, hogy csináljak magamnak)!!
Köszönöm!
Kellemes szilvesztert és boldog új évet nektek! Találkozunk jövőre is a SB.hu-n! :D
icka üzenete…
Egy nagy ölelést küldök és mindent köszönök!!! Veletek leszek jövőre is, sikeres, nagyon boldog új éevt kívánok!!!
csuti üzenete…
Én is nagyon boldog új évet kívánok nektek Gigi! További sikereket és boldogságot kívánok! És köszönök nektek mindent, jövőre is veletek leszek! Nagy ölelés és puszi!
Rucola Designs üzenete…
Boldog Újévet, boldogságot, egészséget!
T üzenete…
Sok Boldogságot egészséget kívánok nektek a jövő évre!!! És nagyon köszönöm, hogy ennek a szuper közösségnek a tagja lehetek!!!!BUÉK!!!!
Kriszta (hozak) üzenete…
Ez az év igazán sikeres volt, Kívánom hogy a következő is az legyen! BUÉK
Eszter(beszteri) üzenete…
Nagyon boldog új évet neked is, Gigi, és természetesen az egész csapatnak is! köszönöm a sok munkátokat, szeretem a scrapbook.hu-t és ez nektek köszönhető! :)
Dorka üzenete…
Kedves Gigi!

Kérlek nézz be hozzám, vár rád egy kis meglepetés!