Romantikus esküvői képeslap Sizzix vágógéppel


Kedves Olvasóim!
Ebben a blogbejegyzésben egy romantikus képeslapot mutatok be, amit scrapbooktechnikával készítettem. Kedves barátaink kapták esküvőjük alkalmából.

Milyen alapanyagokat használtam?

A képeslap kiindulópontja a BoBunny Gabrielle kollekciójának darabja volt, ennek színeihez válogattam Bazzil Basics egyszínű kartonokat (türkiz, barna és fehér), egy régi, megsárgult könyvlapot, egy elegáns jegyzetlapot, dekorjelvényt, órás matricát, papírvirágot. Ezen kívül Sizzix kivágatokat használtam. A képkeretet vágás után domborítottam. A papírszélek öregítésére Tim Holtz Distress Ink-et használtam (Walnut Stain), Szitakötő lyukasztó, arany színű, glitteres karton.

Felhasznált Sizzix termékek: Sizzix Big Shot Plus, Sizzix Bigz Die - Tattered Florals, Sizzix Bigz Die - Ornate Frame #2, Sizzix Thinlits Die Set 2 PK Lace, Sizzix Textured Impressions Embossing Folder Brick and Woodgrain Set.


Hogyan készült a romantikus esküvői képeslap?

  • A képeslap alapja egy félbehajtott türkiz kartonlap, melyre barna és fehér kartonokat rétegeztem, valamint a scrapbookpapírból kivágott téglalapot. A téglalapok méretben különböznek, kb. 1/8" (inch) különbséggel követik egymást. 
  • A papírok széleit tintával húztam végig. 
  • Az egyes rétegeket kétoldalas ragasztóval ragasztottam egymásra, kivéve a scrapbook papír rétegét, amit 3D ragasztóval emeltem ki.
  • Ezután néhány papírszeletet és a könyvlapot rétegeztem, s közönséges tűzőgéppel rögzítettem őket egymáshoz. A papírok alsó szélét téptem és tintáztam.
  • Kivágtam a virágformákat, a csipkemintát és a keretet Sizzix vágógéppel, és mindegyik szélét tintával öregítettem. A keretet domborítottam, majd a domborítást kiemeltem szintén tintával.
  • A virágokat vízzel permeteztem, majd kialakítottam a formájukat.
  • Megírtam a feliratot a képkeret közepébe kerülő fehér kartonra.
  • Felragasztottam a keretet és kiemeltem 3D ragasztópárnával.
  • Ezután egymásra pakoltam az összes díszítőelemet a keret alsó részére, s egy kis virágdarabbal kiegyenlítettem a fókuszt a jobb felső saroknál.
  • Kivágtam a scrapbookpapírból egy pillangót és felragasztottam a keret bal alsó sarkára. Majd fehér zselés tollal kontúroztam a testet és a szárny vonalát.
  • Végül a képeslap belsejébe egy zsebet ragasztottam.
 

Ez a képeslap egyben az első munkám amit a Sizzix.co.uk együttműködő bloggerpartnereként bemutathatok. Az amerikai cég angliai képviselete időről-időre vágókésekkel fog ellátni, amelyek használatát örömmel mutatom be itt a blogomon. A bejegyzésben úgynevezett partneri linkek találhatók.

Ha tetszett amit láttál, kérlek támogasd a további munkámat azzal, hogy a bejegyzésben található bármelyik linkre rákattintasz. Ezzel elősegíted, hogy továbbra is bemutathassam ezeket a termékeket. Köszönöm.


***********************
I have created this card for a wedding as a proud contributing blogger of Sizzix.co.uk. The title says: We wish you happiness! For this project I have used the following Sizzix products: Sizzix Big Shot Plus, Sizzix Bigz Die - Tattered Florals, Sizzix Bigz Die - Ornate Frame #2, Sizzix Thinlits Die Set 2 PK Lace, Sizzix Textured Impressions Embossing Folder Brick and Woodgrain Set. These are affiliate links. If you liked my project, please check the links above. Thanks for your support!

***********************

Ha tőlem szeretnél Sizzix vágógépet vásárolni  megteheted! A Sizzix vágógépet a Scrapbook Webáruházban, az általam működtetett webshopban is megvásárolhatod.

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések