6 klassz külföldi inspiráció - December napjai 2015

Kedves Olvasóim!
A mai blogposzttal inspirálni, lelkesíteni szeretnélek. Téged, ha BÁRMILYEN TERJEDELMŰ decemberi, karácsonyi témájú album elkészítésén gondolkodsz az idén. Ebből a célból összegyűjtöttem hat külföldi blogbejegyzést, amelyek nagyon tetszettek - bízom benne, lesz olyan, ami alkotásra serkent! Nézzük csak ezeket!
Az ötleteket a címekre vagy a képekre kattintva érheted el. FIGYELMEZTETÉS! Most, nem az egyszerű megoldások jönnek. Látszik, hogy az alkotóknak sokkal több idejük volt naponta alkotni. Gondoltam, azért megmutatom ezeket az ötleteket is, mert a díszítési megoldások jól jöhetnek mindannyiunknak, akár naponta, akár utólag fogjuk díszíteni az albumunk lapjait (mint, ahogy én is terveztem).

Stitch in time: Free December Daily Calendar Printables

Háromféle kinyomtatható angol nyelvű naptár retro vintage stílusban. Odáig vagyok értük! Mind a három nagyon nagyon tetszik, egyelőre még filózom rajta, melyiket tegyem be az albumba. Kattints a képre vagy a fenti linkre és eljutsz a blogbejegyzéshez, ahol pedig egyenként a nagy képekre kattintva, jobb egérgomb-kattintás után a Kép mentése más néven paranccsal tudod letölteni.

Pink Paislee: Countdown 2 Christmas – Day 23 

Mint Heidi Swapp nagy rajongója, természetesen nem hagynám ki a válogatásból az ő tavalyi december napjai albumát. Megmelengette a szívemet, hogy Heidi - a bejegyzésben írtak szerint - tavaly (!) fejezte be életében először ezt a típusú albumát, úgyhogy, ez aztán végképp jólesett! Pszt! A bejegyzés végén még egy letölthetőt is találhatunk, a "download today’s printable HERE" feliratra kattintva.

 

Полина Хоронько: Декабрьский Ежедневник 2012. Дополнительные вкладки

Az orosz nyelvű blog szövegéből (hiába az 5 év orosztanulás, még az általános iskolában) sajnos semmit nem értek már, de a képek magukért beszélnek. Nagyon tetszenek az ötletes megoldások, a boríték, az egykori névjegykártya-tartó használata, mint betét, a textil oldalak, a papírból vágott hópehely és fa, valamint a tasakba varrt tűlevelek!! ♥
http://blog.polinakhoronko.ru/2012/11/2012_20.html http://blog.polinakhoronko.ru/2012/11/2012_20.html

 

Stich in time: December Daily

Marie Lottermoser oldalát már az első címnél linkeltem, de annyira tetszik a stílusa, hogy a komplett, IDEI, most készülő albumát is linkelem. Nem egy bejegyzést, hanem a december napjai (December Daily) címkével ellátott találatokat. Érdemes megnézni.

 

A Dog's Life: Pretty Little Studio Advent Calender

Ebben a blogposztban abszolút leegyszerűsítve találjuk a december napjai "albumot". Ez inkább egy scrapbooktechnikával készített adventi kalendárium. Mindegyik kis kártyának a hátulján egy-egy kedves tevékenység olvasható, naponta kell húzni. De, ami miatt linkelem, az egyszerűen kivitelezett, de ötletes, vonzó és bohókás kis kártyák másik oldala. A díszítések elrendezéséből, változatosságából nagyon sok isnpirációt meríthetsz. Magam részéről odáig vagyok érte, sokszor vissza fogok még térni erre a bejegyzésre.

 

Layers of ink: Christmas Daily Tutorial

Nem tudom másképp írni, mert így gondolom... brutálklasszis mixed-media technikával felturbózott december napjai albumalap elkészítése lépésről-lépésre. Sóhajtás és ömlengés... bekapcs. FIGYELMEZTETÉS: Csak időmilliomosoknak! De, nézni, azért szabad, hogy lehet ilyet is.



Remélem, tetszettek a bejegyzések? Melyik tetszett legjobban? Írd meg kommentben!

Köszönöm, hogy ma is itt jártál.
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi


Megjegyzések

Heidi, ofkorsz 😉 nekem a többi túl retro