Ajándék letölthető ötletfüzet | Scrapbook Hírlevél

Kedves Olvasóim!

Összeállítottam egy rövid ötletfüzetet, amelyet ajándékba adok mindenkinek, aki feliratkozik a Scrapbook Hírlevél értesítőlistájára.

A Készítsük együtt! c. ötletfüzetben egy végtelenül egyszerű scrapbook minialbum elkészítését mutatom be lépésről-lépésre. Ezt saját magadról is, de bármilyen más témában - ajándékba is elkészítheted, a siker garantált!

A füzetben található még egy bónusz cikk is, "Hogyan írjunk saját magunkról?" címmel.

Azoknak, akik már elég régóta követnek, ismerős lesz, mert 2009-ben, a Scrapbookozz velünk e-magazinban már megjelent ez az írásom. Nos, ki kér ilyet most vagy azonnal?  Akkor az gyorsan kattintson ide: Ajándék letölthető ötletfüzet: Budaházi Brigitta | Készítsük együtt! Tenyérnyi minialbum készítése

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Ui: Akik már feliratkoztak a Scrapbook Hírlevélre, szintén letölthetik, mert egy héten belül elküldöm ajándékba.

Megjegyzések

Fülöp Judit üzenete…
Kedves Gigi! A leírás alapján elkészült az első minialbumom, unokahúgom 14-ik születésnapjára. Hétvégén fogja megkapni, remélem sikere lesz. Mindenesetre én remekül szórakoztam, hihetetlenül jó móka volt! :) Olyan CD-k kerültek a kezembe, ami már évek óta nem, úgyhogy csak a képek kiválasztása is rengeteg örömöt okozott. Köszönöm!
Budaházi Brigitta üzenete…
Drága Judit, csak most látom, hogy ez a visszajelzést érkezett tőled. De örülök ennek, hogy megírtad! Szívből gratulálok az első scrapbook albumodhoz és, olyan jó volt olvasni, hogy már a készítés is milyen jó élmény volt! ♥