Tervezd meg az új scrapbook galériát!

Kedves Olvasóim!

Szomorúan olvastam, hogy a korábbi honlap, ahol (s az ős előd-oldalán) én is évekig szerkesztő voltam, bezárja kapuit. Szeretném megosztani Veletek a jó hírt, hogy a megújuló Scrapbook.hu honlapon, mint korábban is, természetesen ezután is lesz scrapbook galéria, ahová szeretettel várom a régi és új scrapbookos ismerősök munkáit. A galéria struktúrájának kialakítását az elkövetkezendő hetekben tervezem elvégezni (amint visszatértem közelgő ♥ csodálatos scrapbookos témájú külföldi utamról ♥ erről bővebben egy másik bejegyzésben olvashattok majd ).

A megújuló scrapbook.hu honlap részeként új külsőt és struktúrát kap majd a galéria és fórum rész is. Most lehetőséged van arra, hogy elmondd, Te milyen galériát szeretnél? Töltsd ki az alábbi képre kattintva megjelenő kérdőívet, s oszd meg velem, mi az ami téged érdekel, mi számít neked, mit szeretnél, milyen tulajdonságai legyenek az új scrapbook galériának, ahová alkotásaidat feltöltheted?

 
A galéria frissítése során azokat a javaslatokat fogom figyelembe venni, amelyek technikailag kivitelezhetők, nem igényelnek komolyabb pénzügyi ráfordítást és a legtöbben szeretnék. Nyereményed is lesz: közös munkánk eredményeképp visszajelzéseddel hasznosan járulhatsz hozzá az ideális scrapbook galéria kialakításához, amelyet megnyitása után azonnal birtokba is vehetsz

A kérdőívet név nélkül is kitöltheted, köszönettel veszem válaszaidat, építő jellegű javaslataidat! A kérdőív beazonosítható kitöltői között azonban egy újabb vaskos scrapbookcsomag kerül kisorsolásra.
Értéke: 10.000 Ft. Ha részt kívánsz venni a sorsoláson, akkor a kérdőív végén töltsd ki a személyes adatokat is. A galéria nyitásáról értesítést kérhetsz e-mailben.
A válaszod beküldésének határideje: 2015. január 25. 24:00

Ha a fenti kérdőív nem érdekel, de a honlap indulásáról szeretnél értesítőt kapni, iratkozz itt fel: Scrapbook.hu

Véleményed nagyra értékelem és köszönöm. Ez alapján könnyebben ki tudom alakítani azt a típusú scrapbook galériát, amivel a jövőben még jobban szolgálhatom a magyar scrapbookos közösséget. Remélem, örömödet leled majd az új galéria használatában, én nagyon lelkes vagyok - mint mindig - s alig várom, hogy megmutathassam Neked!

Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések