Készülődöm messzi országba...

Forrás: CHA Facebook oldal
Kedves Olvasóim!

Izgalommal és várakozással teli szívvel írom ezt a bejegyzést. Egy évvel ezelőtt ilyenkor még bele sem mertem gondolni, mi fog történni. Akkor, babonából még a beleélős álmodozást is távol tartottam magamtól. Ha jött a gondolat, hogy hová is megyek, akkor lecsitteltem a hangokat "nyugi, hiszem, ha látom" hozzáállással. Nem, nem! Majd ráérek örülni, ha TÉNYLEG ott leszek a repülőtéren, kezemben a jeggyel. Ha nem jött közbe semmi, ha megnyitják a Chicago-i repteret (tavaly iszonyatos hóviharok voltak pont abban az időben, emlékeztek - én persze emlékszem), ha nem betegszem le én vagy az utastársam..., ha nem mondják le az egész rendezvényt! :) Ehh, szóval, minden ilyen, "mi lesz, ha" típusú, akadályozós félelmemtől tartva, nem mertem még örülni sem annak, hogy utazom. Hogy hová? A jobb oldali kép már sokat sejtet. Nem túlzás azt állítani, hogy a kreatív hobbipiac világszinten csúcsrendezvényének számító expojára, a CHA-ra. Egy évvel ezelőtt, 2014 januárjában ott lehettem a Pentacolor jóvoltából a kiállítók és résztvevők között. SZÉTOLVADTAM, a helyzettől, komolyan mondom. Ezt az álomszerű élményt e cégnek és gyümölcsöző üzleti kapcsolatunknak köszönhetően ismét átélhetem. Készülődöm messzi országba, néhány napon belül indulok - s természetesen az egészről ismét részletesen tudósítok ezen a blogon is.

Idén már másképp megyek. Már el merem hinni, hogy utazom. Már előre boldog vagyok és bele is merek gondolni, hogy ismét ott leszek Kaliforniában (jááááááááájééé), megyek majd reggel a pálmás sétányon, aztán lekanyarodunk, hogy a jobbra lévő Disneyland-et elhagyva (ó, mami) az Anaheim-i rendezvényközpont parkolójába hajtsunk. Onnan pedig bemenvén az óriási kiállítóterembe, ismét megpillanthassam az épülő standokat (7-8-9-én még csak a standépítés veszi kezdetét), láthassam tök természetes és különleges szituációkban is a scrapbook hatalmasságokat, akik testközelben - jé, különben tényleg - tök hétköznapi emberek. :)

Alig várom, hogy kitehessem a 43 scrapbookalkotásomat, a mágneses vásznakra (ezeket órákon át festettem az elmúlt hetekben), hogy a standon bemutassuk velük a Pentart termékek scrapbooktechnikában való alkalmazási lehetőségeit. Komolyan, ezt csak most gondoltam végig... Már megint kezdek pirulva örömködni. Csittelés lesz, úgy látom! :D

Aztán jön a megnyitó, majd a 4 őrületes nap, amikor a standon élőben alkotva igyekszem majd minél teljesebb képet mutatni a Penta kiváló termékeiről: hogyan viselkednek, mi szépet lehet velük alkotni? Az érdeklődőknek angolul pörögve mesélni arról, mit, hogyan és miért készítettem el az adott alkotáson így, meg úgy - illusztrálni, szavakkal körülírni és minialkotással demonstrálni a festékek, mixed-media alapanyagok, díszítő- és 3D hatású vegyszerek remek tulajdonságait! Wow! "Ószám" lesz, tonnaszám, megint.

No, és persze, legjobb reményeim szerint scrapbookosként minél több impulzust szerezni a scrapbooktechnika és a kreatív hobbi ipar 2015-ös újításairól, legújabb trendjeiről, termékeiről. Tervezem, hogy minden nap körbeszaladok, módszeresen végigmegyek a kiállítás egy részén. Most már tervezett, célirányos körutakat teszek majd, mert tavaly csak cikáztam, mint a mérgezett egér, csillogó szemekkel... Legfőbb vágyam, hogy idén is válthassak néhány szót a legnagyobbakkal, olyanokkal is, akikkel tavaly nem állt módomban. Elvinni nekik a magyar scrapbookosok üdvözletét és szeretetét. ... hogy aztán e bizonyára kellemesen fárasztó egy hét után, 15-én visszaérkezzünk.

Erről az utazásról ezen a blogon, úgy, mint tavaly is, képekkel és személyes gondolataimmal ismét be fogok számolni. Ha van kedved végigkövetni és nem szeretnél lemaradni egyetlen bejegyzésről sem, itt jobb oldalt, fent, iratkozz fel az e-mail értesítőre. Természetesen a Facebookon is meg fogom osztani a bejegyzések linkjét, de ott nem mindenki van fent, s nem is biztos, hogy a 9 órás időeltolódás miatt pont a szemed elé kerül majd. A bejegyzéseket a CHAMegaShow2015 címkével fogom ellátni.

Ráhangolódásképpen, ha van időd, szaladj végig a tavalyi bejegyzéseken. Kábé erre (vagy még jobbra) számíthatsz idén is: CHA Winter 2014

Ha van kedved, egy hozzászólásban írd meg, melyik standot szeretnéd, hogy meglátogassam. Segítségül itt a rendezvény térképe - ♥ ó, de szeretem nézegetni!! A miénk a #2649-es stand lesz, ott úgy mondják, Booth.

Most elköszönök egy időre, remélem megértitek. Vár a készülődés, mert még néhány alkotást el kell készítenem. Ezeket nem tudtunk feladni a december 22-én elindított óriási csomagban, a standberendezéssel együtt, mert még kaptam hozzájuk alapanyagot. Addig is, pihen a December napjai album, kis szünetet tartok a Scrapbook.hu honlap frissítési munkálataiban, hogy aztán újult erővel vethessem bele magamat a munkába január közepétől!

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések

Gólya üzenete…
Gigikem! Alig varom a beszamolokat es persze nagyon csendesen irigykedem de nem ugy hanem igy ERTED! Orulok es szinte atelem az izgalmadat! Csodas elmenyeket kivanok!!!!!!
Ányi üzenete…
Ó, istenem, a tavalyi beszámolódat is imádtam, el sem hiszem, hogy egy év már eltelt! Jó utat és fantasztikus élményeket ( a férjem kérdezi, ne kísérjen-e el, szívesen veled tartana - mondjuk. én is)
Budaházi Brigitta üzenete…
Timi, nagyon szépen köszönöm! Értem én... :)
Budaházi Brigitta üzenete…
Ányi, igen, nekem is gyorsan elszaladt ez az egy év. Köszönöm a jókívánságot az útra! Egy pár kísérőm lenne a családból is, nagy buli lenne, az biztos. :D
Rucola Designs üzenete…
Alig várom a beszámolóidat!!! Drukkolok, hogy minden a legjobban sikerüljön!
Unknown üzenete…
Oh Gigi, úgy örülök, mintha én utaznék. :) Már nagyon várom a beszámolóidat, imádom olvasni az írásaidat, épp olyan mintha élőben hallgatnálak. :)
És hogy a kérdésedre is válaszoljak, megnézném a Lawn Fawn (435), Susan Lenart Kazmer (647), Silhouette (1355), Faber-Castell (1531), Sizzix (2321), Ranger (2521) újdonságait.
Budaházi Brigitta üzenete…
Ildi, köszönöm szépen!
Budaházi Brigitta üzenete…
Alexandra, de jó fej vagy! Ó, az ajánlásokat jegyzem, s jövök majd fotókkal az általad választott standokról! (y)
Gigi, jó utat kívánok, és várom a folytatásos kalandregényt (tavaly is nagyon élveztem) ;-)
OMG, rengeteg kiállító van, hogy lehet ezt mind végignézni?? Azért szuper lehet ;-)
A fentieken kívül engem még érdekelne: Heidi Swapp, Teresa Collins, Hero Arts, Pink Paisley, Simple Stories is...
A retikülödbe beférek? :$
Budaházi Brigitta üzenete…
Köszönöm szépen, Piroska! :) Igen, tavaly be sem tudtam fogadni a szememmel-szívemmel. Köszönöm a tippeket, megyek akkor, hozzájuk is, akiket te javasoltál! Viszlek magammal a retikülben, persze, gyere! :)