3 új digitális scrapbook oldal

Kedves Olvasóim!

Ma világszerte a digitális scrapbookot ünnepeljük mindannyian, akik ismerjük és szeretjük ezt a tevékenységet. Az én scrapbookos szívem egyik fele digitális, a másik fele pedig hagyományos, ezt sokszor hangoztatom, így a mai napot én is ennek szenteltem. Egyrészt készítettem három vadiúj digitális oldalt, és közzétettem két általam készített freebie-t.


A fenti három scrapbook oldal három kihívásra készült. Az első, a "Scrapterápia", a középső a "Titok", a harmadik pedig a "Vázlatkihívásra" készült. Ha érdekelnek az oldalak részletei, a Scrapbook.hu galériájában tudod megtekinteni az oldalakat nagyban is, a ha a fenti kis képekre kattintasz.

Az oldalkészítés mellett szorgosan tettem közzé a különböző híradásainkat: a Digitális Scrapbook Napokhoz kapcsolódó, induló kihívásainkat, a letölthető készletek előnézeti képeit, ahol csak lehetett. Hiszen a Scrapbook.hu honlapon mi is készültünk jó sok meglepetéssel. Itt, ebben a bejegyzésben tudhatsz meg erről Te is többet, ha még nem találkoztál ilyennel: Digitális Scrapbook Napok 2012

Az NDSD (angolul: (inter)national digital scrabook day) kapcsán én is készítettem két mini freebie-t. Az egyik a Scrapbook.hu csapata által összeállított Lombhullás freebie része, a másik pedig az általam indított Vázlatkihíváshoz készült, egy rétegzett .psd sablont tartalmaz. A képekre kattintva lehet eljutni a letöltési linkekhez:


Szeretettel várok minden kedves olvasómat, különös tekintettel a digitális scrapbook iránt érdeklődőkre, a Scrapbook.hu honlapján zajló eseményekre. Ha van kedvetek, vegyetek részt kihívásainkon és játékainkon. Izgatottan várom, hogy a galériába feltöltött oldalakon visszaköszönnek-e majd ezek a címfeliratok vagy közös készletünk díszítőelemei. A vázlatkihívásomra pedig szintén kíváncsian gondolok. Remélem, sokatoknak lesz kedve készíteni oldalt a fenti elrendezésterv alapján.

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Budaházi Brigitta/Gigi

Megjegyzések

Eszter(beszteri) üzenete…
Szeretem mindegyik oldaladat, Gigi!