Megint versenyzem - segítesz?

Kedves Olvasóim!
Ismét vállalkozó nőként indulok egy versenyben, ahol szeretnék nyerni. Az Áttörés játéknak az a lényege, hogy egy saját gondolatunkat kell megosztani, ami másokat is ösztönözhet valamire. Akinek a gondolata a legnépszerűbb lesz, az kap egy egész napos üzleti konzultációt Vida Ágival, a magyar online vállalkozó nők marketing tanácsadójával.

Én is indultam, és a blogom mottóját választottam.

Életünk gyorsan lefut. Ha nem állunk meg néha körülnézni, könnyen lemaradhatunk az egészről.
Ezt a gondolatot 2007. júliusában fogalmaztam meg, amikor a blogom első bejegyzését írtam. Azóta is időszerű számomra, hitvallásommá, életfelfogásommá, és sok-sok scrapbook oldal elkészítése előtt mozgatórugómmá vált ez a mondat. Kifejezi számomra mindazt, a szemléletváltást, amit a scrapbook megismerése jelentett számomra, s amely segítségével magamévá tettem egy egészen más gondolkodásmódot is. Másképp látom a világot, mert az oldalaim elkészítése közben megállok körülnézni, dokumentálom az itt és most ünnepét, s így remélem nem maradok le az egészről sem én, sem a szeretteim...

Ha tetszik Neked ez a gondolat, megtennéd, hogy szavazol rám? Jól jönne ebben az igencsak változó világban, ha a vállalkozásomat úgy tudnám fejleszteni idén, hogy a sok év befektetett munkája végre meghozná a gyümölcsét. Ehhez szakértők tanácsát is meg szeretném hallgatni, s ez a konzultáció ilyen lenne. A te kattintásod, nekem lehet, hogy további szárnyakat ad...

Hogyan szavazz?

Kattints kérlek az alábbi linkre.

  1. Ha Facebook felhasználó vagy, és be vagy jelentkezve, akkor a Gazdagmami (Vida Ági) Facebook rajongói oldalára jutsz.
  2. Ha már korábban lájkoltad a Gazdagmamit, akkor alul megjelenik számodra az én Facebookos avatarom, mellette a fenti idézettel. Alatta egy Like gomb. No, oda kellene kattintani!* Köszi! :)
    Frissítés: A játék a Fanzilla nevezetű bővítmény segítségével fut, ezért lehet, hogy előbb azt is engedélyezned kell a játékhoz.
  3. Ha még nem lájkoltad a Gazdagmamit, akkor előbb fent nyomj egy Tetszik-et, és utána a 2. pontban leírtak az irányadók. :)
  4. Ha még nem vagy Facebook felhasználó, akkor előbb ott kell regisztrálni hozzá, és utána 1., 2., pont. Természetesen csak ezért ne regisztrálj a Facebookra (bár szerintem elég jó móka), de azért köszi, hogy megpróbáltad. :)
Köszönöm szépen!

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

*Ui: Ha még jobban szeretnéd, hogy nyerjen ez a gondolat, a Share gombbal (a Like mellett) még tovább is lehet osztani az Üzenőfaladon.

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Szavaztam is! Tetszik a mottód! Sok sikert!!! :)
Secima üzenete…
Sok sikert! Megérdemelnéd! Drukkolok. Ja, és természetesen szavaztam.
Budaházi Brigitta üzenete…
Köszönöm szépen a szavazatokat, biztatásotokat és a visszajelzéseiteket!
Merika üzenete…
Minden megvan, mégsem sikerül lájkolni! Nem értem!
Budaházi Brigitta üzenete…
Köszönöm Erika, sajnos nem tudom, mi lehet a gond. :(