Szervezd az életed, cél a "boldogújév"!

Kedves Olvasóim!

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de én már alig várom, hogy a 2010. helyett 2011-et írjunk. Általában eddig minden szilveszterkor izgalommal vegyes kíváncsisággal vártam az éjfélt. Valahogy az szokott bennem lenni, ahogy felidézem elmúlt szilveszterek hangulatát, hogy de jó, megint jön valami titkot-rejtő, kalandokat-hozó új szakasz az életemben, s az azt felfedezni vágyó belső énem újjongva ünnepli néhány percig a vadonatfriss Újévet.

Most más a hangulatom, megvan persze bennem azért a kíváncsiság, az izgalom azonban valahogy más. Szeretném magamban lezárni ezt az évet és valami újat kezdeni, ténylegesen átlépni egy másik "könyvlapra". Ami tiszta és fehér és még nincs teleírva, mint ennek az évnek az átélése közben rongyossá vált és folytonos újraolvasása közben rongyosra olvasott krónikája. Nem fogadkozások mozgatnak most sem, viszont azt már tudom mit nem szeretnék és mit szeretnék biztosan másképp és más módon tenni a holnaputáni naptól kezdve. Talán sikerül.


Ami mostanában folyton elém került, az a hatékony időtervezés - mint teljesítendő feladat, elsajátítandó jó tulajdonság. Szervezettség, rendezettség kívül-belül. Lássuk hát, mi mindent találtam, ami másnak is segítségül lehet ebben, ha hasonló dolgok mozgatják:


Magyar nyelven:
Angol nyelven:

Bizonyára van még néhány klassz, interneten is elérhető segítség az időgazdálkodás témára, de én ezekre szűkítettem a kört (Hopp, ha tudsz ilyet, hagyj egy megjegyzést itt és linkeld bátran!). A célom ezzel az, hogy tanulmányozásukkal és az olvasottak gyakorlatban történő alkalmazásával elsajátíthassam a hatékony(abb) időgazdálkodás "tudományát" és jövő ilyenkor a bennem izgő-mozgó kíváncsiság vidám izgalommal is párosuljon az új év tekintetében, mint egykoron. Tehát a cél a "boldogújév". Te hogy vagy vele?

Idei utolsó bejegyzésemben mi mást tehetnék még, mint
- egyben megköszönve eddigi kitartó és megtisztelő figyelmedet,
melyet blogom olvasására szántál -

békés, boldog és sikeres új évet kívánjak Neked és szeretteidnek!
Teljen úgy a jövő év Számodra, ahogy legszebb álmaidban megálmodtad!


Szeretettel várlak vissza jövőre is,
amennyire lehet, a blog megújult formájához illő,
megújuló (és számodra csupa hasznos) tartalommal.

Köszönöm, hogy ma is itt jártál,
szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

do üzenete…
Boldog Új Évet Neked is Gigi! Én is alig várom már, hogy magam mögött tudjam 2010-et. Hiszem, hogy 2011 sokkal jobb lesz! Muszáj neki, nem igaz?
Toni üzenete…
Kívánom, hogy mind a szakmai és mind a magánéleti elvárásaidnak megfeleljen az újesztendő! Legyen Neked és a családodnak sikeres, egészséges, boldog 2011-e!
Rucola Designs üzenete…
BÚÉK neked, teljesüljön, amit szeretnél.
DAnett üzenete…
Boldog Új Évet kívánok Gigi. Én is így vagyok vele, már visszaszámolok, és alig várom, hogy végetérjen ez az év. Bízom a jobb 2011-ben! BUÉK!! :)
Secima üzenete…
Nagyon boldog és sikeres új esztendőt kívánok az egész családnak!
Janka üzenete…
Drága Gigi! Hasonlóan érzem: alig várom, hogy túllegyünk végre ezen a nyomorúságos éven, és elkezdődjön valami új. Szívemből kívánom, hogy százszor jobb legyen a következő éved, mint ez volt. Tudod, arccal a fény felé :)
Bíró Ágnes üzenete…
Kedves Gigi! Szívemből kívánom, hogy a jövő éved az ideitől sokkal sokkal pozitívabb, jobb legyen. Ehhez pedig neked erőt, kitartást, szerető környezetet kívánok!
Hatalmas ölelés!
Livia üzenete…
Szia!

Boldog Új Évet kívánok, és köszönöm szépen, hogy belinkeltél, meg a kedves szavakat is! :)

Via
urban-eve.hu
Izabella Szabó üzenete…
Köszi a hasznos linkeket!Nagyon boldog új esztendőt kívánok neked és családodnak!
Budaházi Brigitta üzenete…
Köszönöm szépen mindenki kedves hozzá(m)szólását. Mindenkinek viszont kívánom én is a legeslegjobbakat!
Unknown üzenete…
Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok Nektek nagyon boldog és igazán sikeres évet :)
Bea üzenete…
Akár én is mondhattam volna... pont így éreztem én is, de nemcsak én, a férjem is, együtt várunk csodát attól, hogy új év lesz, és reménykedünk, hogy sokkal jobb (néha már röhögök magunkon).
Kívánom Neked is, hogy az elmúlt év minden kudarcélménye ebben az évben többszörösen térüljön vissza.
A linket pedig nagyon köszi... most csak az a bajom, hogy minek vettem határidőnaplót, ha ezt tudtam volna... mert ez sokkal jobb! Köszi! (Ja, és az ajánlott könyvet már bele is írtam az ajánlott határidő napló ide vonatkozó oldalára, hogy majd mindenképpen el szeretném olvasni. :-D). Puszi
Budaházi Brigitta üzenete…
@Sabee: Köszönöm, viszont kívánom Nektek is a boldog és sikeres Új Évet!

@Beandy: Köszönöm, Andi a soraidat. A legjobbakat kívánom én is Neked! A könyv tényleg jó, csak (tapasztalatból tudom, hogy) nem elég elolvasni. :D Hajrá mindkettőnknek!