Mi történt az elmúlt hónapban?

Kedves Olvasóim!

Az október hihetetlen gyorsan lefutott. Alig ocsúdtam fel, máris vége lett. Annyi minden történt, hadd meséljem el, röviden
  • Elkészült egy újabb oldal Írországról
    Azt hiszem, ez most a legkedvesebb digioldalam számomra. Mindent beleadtam, és virtuálisan ezzel köszöntöttem a néhány napra hazatérő húgomat is.


    Technika: Digitális scrapbooking
    Felhasználtam: Gina Marie Huff: Sweet and Simple #10 Papírok; Gina Marie Huff: Sweet and Simple #10 Elemek; Gina Marie Huff: Sweet and Simple #10 WordArt-ok; Gina Marie Huff: Sweet and Simple #10 Betűk; Gina Marie Huff: Sweet and Simple #8 Elemek
  • Szuperjó hangulatban lezajlott az Online Tanfolyam
    Nagyon nagy élmény volt az első online tanfolyam számomra. Hihetetlen pörgés volt 5 napon keresztül. Óránként egyeztettünk, csevegtünk a résztvevőkkel, akik azóta a Scrapbook.hu galériájába is feltöltötték elkészült albumjaikat. Jó érzés volt tapasztalni, hogy a tanfolyami résztvevők velem együtt gondolták végig, miért is jó scrapbookos édesanyának lenni. Különleges élmény belegondolni, hogy most már mindegyikőjük őriz majd egy olyan albumot, amelyhez én adhattam egy kis inspirációt és némi segítséget. :)

    Technika: Hagyományos scrapbooking
    Felhasználtam: Basic Grey Basics albumpapírok; Basic Grey: Bittersweet barna színű transzfermatrica; Yabo albumalap: "Anya"; Basic Grey: Small details díszítőelem; Basic Grey: Office tabs díszítőelem; Rayher piros miltonkapocs; Piros és vajszínű horgolt virágok. Matyi édesanyja horgolta kifejezetten erre a célra!; Hampton Art: G studio Clear Stamps minibélyegző; különféle zsinórdíszek és filc csillagsor; fóliára nyomott díszítőelem (Budaházi Brigitta: Scrapbookos édesanya "igazolvány", kizárólag ehhez a tanfolyamhoz)


    A tanfolyami résztvevők elkészült Scrapbookos édesanya vagyok albumjaiból hadd mutassak meg néhányat. Nagyon büszke vagyok rájuk! Olyan szépek, de főleg tartalmasak és egytől-egyig kifejezőek lettek!

    Az alábbi linkekről eljuthatsz a feltöltött albumokhoz és végignézegetheted az összes oldalukat. Kattints az alábbi linkekre és hagyj Te is egy-egy kedves hozzászólást!
  • Anyukám is kapott egy albumot
    Húgom hazaérkezésekor ünnepeltük anyu szülinapját, s neki készítettem egy albumot. Szerettem volna ezzel kifejezni számára, mennyire hálás vagyok azért, mert lehet egy testvérem, és akit olyanná nevelt velem együtt, amilyenek lettünk. Ezt, az Online tanfolyamom másik inspirációjának szántam, hasonló stílusban és ugyanazzal a módszerrel készítettem, mint a Scrapbookos édesanya vagyok c. albumot.


    Technika: Hagyományos scrapbooking
    Felhasználtam: Yabo betűalbum - Anyu; Papírok: My Mind's Eye - ajándékok mollee-tól; Filc díszítőelemek: Fancy Pants; Horgolt virágok: Matyi anyukája horgolta nekem; Szalagok: Rico; Miltonkapcsok: Basic Grey Archaic

  • Feltöltöttem a "polgári igen"-ről készült oldalamat
    Még a szeptemberi klubnapon készült, de idő hiányában csak októberben került fel a galériába a polgári esküvőnk azon pillanatáról készült oldalam, amelyen az akkor még leendő férjem épp kimondta az Igen-t. :)) Nagyon kedves pillanat számomra. Ez a csodálatos gyorslap-készlet pedig, bár, ezt már sokszor mondtam, pont ezekhez a képekhez lett tervezve. Köszi BasicGrey! ;)
    Technika: Hagyományos scrapbooking
    Felhasználtam: Basic Grey: Cappella kollekció hagyományos gyorslap-készlete; Prima virágok; Viva gyöngytoll-pöttyök; horgolt csipke és virágot; és öntapadós barna strasszok


  • Elindult a Basic Grey inspirációs galériája
    Amikor megkaptam a hírlevelükben az értesítést, hogy újra megnyitották a Basic Grey, a világ egyik legnagyobb scrapbook márkája hivatalos weboldalának inspirációs galériáját, azonnal rákattintottam, hogy megnézzem. Egyszerűen odáig vagyok ennek a márkának a stílusáért, és különösen Kelly Goree oldalaiért. Aztán vettem észre, hogy a Basic Grey galériája lehetőséget ad rá, hogy feltölthesse bárki az oldalát, hogy ezáltal más vásárlóknak is ötletet adhasson az adott papírkollekció felhasználásához. A feltöltött oldalakat eztán ők hagyják jóvá, hogy megjelenhet-e vagy nem. Nagyon izgultam, de gondoltam, megpróbálom én is. Így, nagy örömömre az alábbi négy alkotásom immár a "nagy" Basic Grey galériájában is megtekinthető.
    Egy évtizede együtt; Tiéd mindörökké; Grado 2007; Anya-album

    Javaslom mindenkinek, aki előszeretettel készít Basic Grey alapanyagokból oldalakat, ha van olyan alkotása, amely túlnyomó részt e márka által gyártott hozzávalókból készült, próbálja ki magát, és töltse fel a galériába!

  • Nálam járt a fényképész
    Tucsek Tündi, aki már két alkalommal is előnyös fotókat készített rólam (2008-ban és 2009-ben) nálam járt itt a Stúdióban, és ismét készített néhány képet. Nagy izgalommal várom a jövő hetet, amikor itt a blogon is megoszthatom Veletek, milyen apropóból készültek a képek. Egyelőre nem mondhatok többet. De íííígy örülök: :D :D :D

    Tucsek Tündi egyébként két nagyszerű honlapot is működtet, amit melegen ajánlok minden édesanya figyelmébe. Ezek a következők:
    Tucsek Foto és Babapillanatok

    Éljen Tündi, akinek ezúton is (és még nem utoljára) mondok köszönetet a szuper munkájáért!
Köszönöm, hogy kitartóan végigolvastad ezt a nem épp rövid bejegyzésemet, és ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Budaházi Brigitta/Gigi

Megjegyzések

do üzenete…
Tényleg tartalmas hónap volt! Sok gyönyörű oldalt készítettél, na és az albumot nem győzöm elégszer megköszönni! BG-hez gratula még egyszer és kíváncsian várom a jövőhetet :D
Janka üzenete…
Szuper vagy, Gigi!!! Az Anya-albumjaid csodásak, akárcsak a lányoké, akik veled csinálták.

Tényleg nagyon szép vagy a fotókon. Alig várom, hogy kiderüljön, mi van mögötte ;)
Secima üzenete…
Jó termékeny hónap volt ez az október számodra. Sok szép dolgot készítettél. A fotókra és apropójukra én is nagyon kíváncsi vagyok!
Legalább ilyen tartalmas novembert kívánok neked!
Izabella Szabó üzenete…
Nagyon szépek az albumjaid és az oldalaid.Megnéztem a BG galériában is.
Egy oldalamat én is feltöltöttem és már fel is került a galériába.Köszönöm a tippet.