Kaptam Noémitől én is

Kedves Olvasóim!

Mounier Noémi, Kolibritől kaptam ezt a kedves díjat. Jól esett, köszönöm. Belemegyek a játékba, tartom magam a játékszabályokhoz:

  1. Ha valaki adja, én elfogadom ellenvetés nélkül.
  2. A logót kirakom a blogomba.
  3. A szabályzatot kirakom a blogomba.
  4. Megnevezek 6 másik blogot, akiknek átadom a címet.
  5. Kitöltöm a tesztet és kirakom a blogomba.
  6. Megnevezem, hogy kitől kaptam, és nagy, színes betűkkel kiteszem a blogba.

Ezt a kedves díjat Mounier Noémi Kolibritől kaptam.

Teszt:
Becenév: Gigi • Lakhely: Budapest • Születési hely: Budapest • Magasság: 168cm • Névnap: október 11. • Foglalkozás: vállalkozó ;) • Testvér: Andi húgom • Anyanyelv: magyar • Beszélt nyelv: angol, valamikor orosz • Gyűjtemény: Cinema Magazin, Kismama Magazin, Ikea Katalógusok, digitális scrapbook hozzávalók, hagyományos scrapbook hozzávalók; regények és ismeretterjesztő könyvek, levelek, fényképek, emlékek • Iskola: általános, középiskola, Bankárképző, PSZF főiskola (befejezetlen); NYME befejezetlen; tanfolyamok (sok) • Kedvencek: G.G.Marquez, P.Coelho, Jókai M., J.R.R.Tolkien, J.S.Bach, A.L.Vivaldi, P.Jackson, R.Polanski, R.Benigni, B.Pitt • Zsebpénz: He-he. Micsoda? Sosem volt. • Kívánság: Nyugalom és biztonságérzet legyen kívül-belül. • Háziállat: Korábban Pityukám, hullámos papagáj. Manapság halak. •

És akiknek én szeretném továbbadni, azok a következők (lehet, hogy már mindenki megkapta mástól is, de ők az én választottaim:

  1. Mollee - Hagyományos scrapbookban nálam ő az egyik csúcs. Felnézek rá, nagyon szeretem a munkáit. Pontosan és tervezetten alkot, nekem néha szigorúak a munkái vagy inkább tekintélyt parancsolóak, de én örömmel lelkendezem mindig, ha láthatom őket!
    Blogja: Nem publikus
  2. Timcsoca - Ő is egy nagy példaképem. Lenyűgöznek az alkotásai. Azzal az alapossággal, kimeríthetetlen ötletességgel és főleg ízléssel, amivel összeállít egy oldalt, azzal teljes mértékben elbűvöl minden alkalommal, ha munkáit láthatom. Ha pedig élőben csodálhatom, az pedig lélegzetelállító számomra.
    Blog: Timcsoca blogja
  3. Kolibri - A legeslegelső digitális és aztán az első hagyományos alkotásai is már letaglóztak. Emlékszem rájuk. Őstehetség. Neki jár a díj, nem nekem. Alkotói stílusa pazar, jó tőle tanulni.
    Blog: Kolibri Scrapbook
  4. Sabee - Szabi, akinek szintén emlékszem a legelső scrapbook alkotására, ő nekem a magyar Ali, de ennél sokkal sokkal több. Bámulom lelkének szépségét, amely az oldalaiból árad. Szeretem az apró, kidolgozott részletekben rejlő finom átgondoltságot. Nagyon nagyon szeretem a munkáit. Precíz, értékes minden, amit csinál.
    Blog: Sabee's Creative World
  5. Giny - A blogtrain freebiek alkalmával világlott ki számomra, milyen klasszul készíti munkáit. Aztán scrapbook oldalaitól ámultam el. Szeretem a stílusát, hogy modern elemekből is képes ódon, békebeli hangulatot árasztó digioldalakat készíteni, a kollázs-jellegű alkotásait pedig úgyszintén kedvelem. Úgy gondolom, igen, ő született tehetség.
    Blog: Scrapbook Giny
  6. A hatodik ponthoz (de nem sorrendileg a hatodik helyre) pedig minden kedves ismerősömet szeretném megkérni, hogy illessze be a nevét. És örüljön ennek. Mert úgy gondolom, hogy mindannyian tehetségesek vagyunk - valamiben. Ki ebben, ki abban. Mindenki próbálja meg megtalálni magában azt a dolgot, amiben sikert érhet el és arra pedig legyen büszke. Ezzel a gondolkodásmóddal egyáltalán nem könnyű megbarátkozni, de ha sikerül, jobb lesz, az biztos. Én próbálkozom elsajátítani, de, nekem biza, meglehetősen nehéz.

Köszönöm, még egyszer Noéminek a bátorítást.

Örülök, ha ma is itt jártál.
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

kreatívhit üzenete…
Kedves Brigitta! Örömmel gratulálok a díjadhoz.Azt gondolom minden olyan embernek aki a Scrapbook akár hagyományosan akár digitálisan műveli.Értékelnie kell azt a "dzsungelmunkát"amit a kezdetektől végzel a Scrapbook hazai elterjesztésében.így pár nappal ezelőtt a fenti díj továbbadásánál elsőként gondoltam rád munkád megbecsüléseként én is.
Unknown üzenete…
Köszönöm Gigi :))