Jó együtt scrapbookozni

Kedves Olvasóim!
Hoppszassza, ilyen is rég volt már, hogy egy nap két bejegyzést írtam! Ez annak köszönhető, hogy csillapíthatatlan scrapbookozási vágy fogott el, és nem tudtam leállni. Így, a kis minialbum mellé még született egy oldal is mára. A témája, ahogy a bejegyzés címe is utal rá az, hogy jó együtt scrapbookozni.

Nagyon jól éreztem magam a legutóbbi Haladó Scrapbook Tanfolyamunkon, amelyet Betsie tartott. Olyan klassz volt tanfolyami résztvevőként együtt alkotni a többiekkel. Hiszen eddig csupa olyan tanfolyamon vettem részt itt a stúdióban, amelyet én tartottam. S, bizony bőven van nekem is mit tanulnom, ezért is jók ezek a haladó tanfolyamok. Hiszen itt a Scrapbook.hu Kreatív Csapatának tagjai osztják meg tudásukat másokkal, s mindenki másban ügyes. Nagyon jó volt Betsie útmutatása és inspirációja alapján dolgozni. No, de nem beszélek annyit. Hadd mutassam meg ezt az új oldalt! Íme:


Technika: Hagyományos Scrapbooking
Hozzávalók: BoBunny papírok (Persuasion Blooms és Persuasion Dot), American Craft betűk és pufimatricák, American Craft rózsaszín papír (Craft Fair) és Rayher virág alakú és más színes, sima miltonkapcsok.


Az oldal négy sarkáról készült részletfotókat a Scrapbook.hu galériába feltöltött kép alá linkeltem be, ott tudjátok megnézni, ha szeretnétek.


Mindenkinek szép estét kívánok mára, ja, és aki olvassa, adja át, hogy NAGYON JÓ EGYÜTT SCRAPBOOKOZNI. Gyertek minél többet a Scrapbook Kreatív Stúdióba Scrapbook tanfolyamra és Scrapbook Klubra is. Bizony!

Köszönöm, hogy ma is itt jártál.
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

altalena üzenete…
Csodálatos oldal lett Gigi! Nagyon tetszik a pufimatrica, sokat fogdostam a webáruházban, de mindig visszatettem.... Most látom, hogy kár volt:D
kreatívhit üzenete…
Már a galériában megszemléltem ezt a remek kis képet.A közös alkotgatást pedig nagyon várom már.