Végre alkottam megint!

Kedves Olvasóim!
Ma délutáni ügyködésem felett érzett örömömet szeretném megosztani Veletek. Mindenféle okok miatt az elmúlt hetek és hónapok sajnos saját alkotás nélkül teltek, mindössze egyetlen kivétel volt, a Scrapbook Napok egyik kihívására (jah, hát a sajátoméra!) készítettem egy hagyományos scrapbook oldalt.

De ma megtört a jég! Olyan jól érzem magam azóta, hogy (ahogy Kolibri/Noéminek írtam Skype-on), egyetlen suhintással fel tudnék szállni az égig. Az alkotás, emberek, szárnyakat ad! Nem a Red Bull, meg a Speed, meg ilyen pótlék okosságok! Tessék alkotni, érzelmeket kifejezni, szépérzéket elővenni, aprólékosan szöszmötölni, majd abbahagyni (mert befejezni, ugye egyetlen alkotást sem lehetne sosem...) és a kész munkában pedig gyönyörködni. Ez a recept! Nálam bevált! Alkalmazni tessék szépen mindenkinek. Aki nem csinálja, annak pedig felíratni!

A kis vidámkodó bejegyzésembe azért kép is kerül. Az új oldalam részletfotóit Janka foglalta egy apró digiképbe. Itt látható.Hogy miért nem az egész oldalt mutizom? Megtudhatod, ha ide kattintasz. Itt lehet leskelődni>> Pszt! Ott még láthatsz ennél sokkal szebbeket is, sokat-sokat!

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

Bíró Ágnes üzenete…
Nekem tessék felírni. :) Gyönyörű lett Gigi és a többit is meglestem, hűűűű, nagyon tudtok ám!
Izabella Szabó üzenete…
Nagyon szépek a részletek várom,hogy láthassam az egészet.
Janka üzenete…
csodálatos az egész! alig várom, hogy élőben is láthassam -- remélem, a többivel együtt ;)
Tinci üzenete…
Igazad van az alkotással kapcsolatban! A leskelődős fotók nagy szépségeket ígérnek.....
Andi üzenete…
Wow! Nagyon szépek a részletfotók! A virágos papírok a legtutibbak!!
Ágicza üzenete…
Nagyon felcsiklandozta nekem is a fantáziámat a részletfotók. Egy tökéletes és harmonikus oldalba engednek betekinteni, ami egyszerűen csúúúúcs:)
Eszter(beszteri) üzenete…
NAgyon kíváncsivá tettél! :) GYönyörű, amit mutatsz, várom ám nagyon a hétfőt! :)
Az alkotásról írtakkal pedig teljes mértékben egyetértek... :D