Tündérliget - Kreatív Nők interjú

Kedves Olvasóim!

Nagy örömömre felkérést kaptam Mucsi Martinától (vagy ahogy sokan ismerjük, Tinától), hogy Tündérliget - a kreatív önismeret kertje elnevezésű honlapján a Kreatív Nők rovatban válaszoljak néhány kérdésére. Mivel Tinához többéves ismeretség, közös hobbi, kellemes közös élmények, sőt azt hiszem ennél talán több is fűz, örömmel és lelkesen mondtam igent.

Az alábbi linken elolvashatod a velem készült interjút. Ha elolvasod, picit többet megtudhatsz rólam, gondolataimról és a Scrapbook.hu megvalósulásának hátteréről... :)



Tina honlapját jó szívvel ajánlom bármelyikőtöknek, ha szeretitek a tartalmas, építő és női témákkal foglalkozó olvasmányokat. Szívesen kerülnétek közelebb Önmagatokhoz, érdekel Benneteket az önismeret-fejlesztés, a feng-shui és még sok-sok más érdekes téma!

Ha elolvastad az interjút, szívesen olvasnám el én is itt a Te gondolataidat! Hagyj egy rövid megjegyzést, bármit ami eszedbe jutott a témáról.

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

DAnett üzenete…
Gigi, nehéz szavakba öntenem azt amit most érzek - végig olvasva az interjúdat. Először is köszönöm, hogy ezeket az a gondolatokat, az életed még nem is mert részeit (legalábbra is számomra) megosztottad velem is. Torokszorító volt olvasni, és meg is könnyeztem a végére..
Másrészt köszönöm, hogy a TE ill. a TI munkátok által az én életem is több lett. Mint ahogy írtad is és olyan jól megfogalmaztad, megtanultam másképp szeretni a családomat a scrapbook által. Még jobb és belsőségesebb lett a kapcsolatom a szeretteimmel, mivel sokkal jobban látom, hogy mit kapok nap mint nap tőlük és a scrapbook oldalak kapcsán pedig ki is tudom fejezni, meg is tudom mutatni az érzéseimet...sokkal jobban.
A másik változás, hogy olyan jó érzés, egy közösség tagjának lenni, ahol szeretetet, megbecsülést és sikerélményt kapok. Óriási motiváló erő. Én boldogan töltöm szinte minden szabad percemet vagy az interneten nálatok, vagy az alkotással, vagy pedig személyen Köztetek. És persze nem utolsó sorban rengetek új ismerőst barátot kaptam, ismerhettem meg a scrapbook kapcsán. Csupa-csupa pozítívum!! ...én ezt kaptam a scrapbooktól...és boldog vagyok, hogy ezt átélhetem! :)
Unknown üzenete…
Borzasztóan jó volt olvasni az interjút!! Amikor csak beszélek veled, vagy olvasom a soraidat, mindig, újra és újra átragad rám is az a hihetetlen lelkesedés, ahogyan a scrapbookról beszélsz. Annyi mindent köszönhetek én is ennek a hobbinak, köztük Téged is :) Örülök, hogy ismerhetlek Gigi és hogy a csapatod tagja lehetek!!
icka üzenete…
Kedves Gigi! Én is hálás vagyok, hogy megosztottad velünk ezeket a gondolataidat! Csak ismételni tudnám amit a lányok leírtak, hogy milyen csodálatos dolog a scrapbook, és hogy mennyire megváltoztatta az életünket! Nagy szavak, DE IGAZ! És ha Ti nem vagytok, akkor valószínűleg nem így lett volna... Már számtalanszor megköszöntem, de most is köszönöm és a jövőben is így lesz mindig! Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen dolgokon mentél keresztül, ha rád gondolok, mindig a mosolygós arcodat látom magam előtt!
Soha ne hagyjátok abba, nagymama koromban is itt akarok lenni veletek!!!
Valóba izgalmas volt olvasni az interjút!!! Hihetetlenül jól meg tudod fogalmazni a lényegét és olyan lelkes vagy! Erős vagy! Példa értékű!!! Ez tényleg mindig ragadós, imádok emiatt (is!) találkozni veled! :) A lehető legnagyobb büszkeséggel mondom, hogy én is örülök, hogy a csapatod tagja lehetek!!!
Téged pedig imádlak!!! :)
Köszönök én is mindent!!!
Merika üzenete…
Később kerültem a blogodra, és már írtam egy privát levelet. Itt csak röviden annyit, hogy valóban példaértékű minden amit csinálsz, és a pozitív kisugárzásod!Örülök hogy ismerhetlek és Ickát folytatva örülök hogy nagymamaként Veletek, köztetek lehetek!!!
Szilvi üzenete…
Én is örömmel olvastam a cikket és nagyon jó volt többet megtudni rólad!
Köszönöm a lelkesedésed és nagyon jó látni, hogy kitartás az élet minden területén meghozza a gyümölcsét!
Janka üzenete…
Drága Gigi, hatalmas ölelés, tudod :) Örülök neki, büszke vagyok rá, hogy ismerhetlek, hogy a barátomnak mondhatlak, és persze, hogy benne lehetek abban a fantasztikus csapatban... Mondanék többet is, de sírás-rívás lenne a vége :) Hágzi!
altalena üzenete…
Drága Gigi! Nagyon felemelő, megható, erőtadó interjú volt! A ti kezeitek és gondolataitok által lehetek ma itt... megtanultam tőletek a digi és a hagyományos scrapbook titkait, könnyebben fejezem ki az érzéseimet, tartalmasabb lett az életem. Nyomot hagyok a világban!!! Ezt egy nagyon fontos dolognak tartom, minden egyes papírdarabbal és pixellel emléket állítok a pillanatnak! Hálás vagyok Nektek Gigi és Betsie a lelkesítésért, az odafigyelésért, kedves szavaitokért, ötleteitekért és hogy így összetartjátok ezt a kis közösséget! És ahogy Icka mondja: "nagymama koromban is itt akarok lenni veletek!!!":D
éva judit üzenete…
Mivel ma blog olvasás volt és eljutottam a Te oldaladra igy végig is olvastam az interjút
Amit Altelena irt ahhoz csatlakozom és örűlök,hogy a SB tagja vagyok és ilyen nagyszerű emberekhez tartozhatok ha csak virtuálissan is:) Köszönöm neked Gigi!