Jól jönne egy szavazat!

Kedves Olvasóink!
Betsie-vel akivel 2008 márciusában "egymásra ismertünk", hogy tudniillik mi együtt és közösen most már mást sem akarunk innentől kezdve csinálni mint a scrapbookozást mindenkivel megszerettetni, mindezt vállalkozás keretében, no, szóval Vele, pénteken pályáztunk egy olyan weboldalon, amely vállalkozó anyukáknak írt ki egy díjat.

A pályázatunk ma délelőtt felkerült a gazdagmami.hu oldalra, aminek nagyon örülünk! Az első forduló így számunkra is megkezdődött, szavazatokat kell gyűjtenünk, hogy továbbjuthassunk a második körbe. A második körből kerül majd ki a győztes. A díj az Év Anyavállalata 2010. cím elnyerése, továbbá egy laptop és egy egynapos konzultáció Vida Ágival, egy nagyszerű anyukával, aki vállalkozó édesanyáknak nyújt üzleti és marketing tanácsadást az ő vállalkozása keretében.

A bejegyzés végén megtalálhatod a linket, ahol szavazhatsz ránk, ha szimpatikusnak találsz bennünket. Már csak 5 napunk van a szavazatok gyűjtésére, ezért sietős a dolog. Kérlek, szavazz ránk! Ha pedig módodban áll, kérünk, oszd meg másokkal is a lenti linket, már csak azért is, mert így hozzátehetsz a mi célunkhoz is egy egész picit: továbbterjedhet a scrapbookozás mibenléte és öröme a magyar internetezők világában.

Még egy személyes megjegyzés: Betsie nagyon köszönöm Neked, hogy együtt csináljuk mindezt! Nagyon büszke vagyok a barátságodra. Köszönöm a kitartásoat, az áldozatkészségedet, az örök biztatásodat, a hitedet, amelyet megosztottál velem és azt, hogy átsegítesz mindig a nehéz időszakaimon. Klassz vagy, Berci! ;)




Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

Merika üzenete…
Már kiraktam a blogom felső részére! Mindig látszani fog addig míg tart a verseny.Én nagyon drukkolok Nektek, nagyon szeretném ha nyernétek!
Tinci üzenete…
Szavaztam és szólok minden ismerősnek,hogy tegye meg ő is!
Szurkolok értetek!
icka üzenete…
szavaztam és drukkolok, puszi
Noncsi üzenete…
Elolvastam, szavaztam és én is nagyon drukkolok nektek!!! :)
Bíró Ágnes üzenete…
Szavaztam. :) Sok sikert kívánok!!
Rucola Designs üzenete…
Gyere hozzám nosztalgiázni! :) Olyan szívesen olvasnék rólad!