Karácsonyi képeslapok 1.

Gondoltunk már arra, hogy a scrapbook-alapanyagok kiválóan használhatóak képeslapok készítéséhez is? Közeledik a karácsony. Itt az ideje, hogy elkezdjük készíteni az üdvözlőkártyákat. Ötletadásképpen mától kezdve 2-3 naponta egy újabb képeslap-ötlettel szeretném meglepni minden kedves olvasómat.

Képeslap-sorozatom részeit hagyományos scrapbookosok és digitális scrapbookosok figyelmébe egyaránt ajánlom. A képeslapok fényképén túl a hozzávalókat és beszerzési helyeket is fel fogom sorolni, továbbá lépésről-lépésre bemutatom az elkészítésüket vagy itt a blogon, vagy pedig megjelölöm a helyet, ahol az összeállítás lépéseit meg lehet tekinteni. Az itt látható képeslap elkészítését a Blikk Nők női magazin EXTRA Karácsonyi különkiadásban, egy egyoldalas cikkben mutatom be. :) Mától kapható az újságárusoknál... :)




Ablakos képeslap

Technika: Hagyományos scrapbooking
Hozzávalók: piros színű, 4 ablakos képeslap-alap (Rayher: paszpartukártya+boríték), scrapbook albumpapír (Rayher: Karen Marie Dots+Stripes), lézerstancolt motívum (Rayher: Karen Marie Santa Claus), kitömött filc fenyőfa (Rayher), barna színű folyékony kréta (Krea-tipp: Color Box Fluid Chalk - Creamy Brown), 3D ragasztópárna (Krea-tipp), kétoldalú ragasztószalag (Pantone), barna fotókarton (Krea-tipp)





Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Várlak vissza néhány nap múlva egy újabb képeslap-ötlettel!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

Bea üzenete…
Én nagyon örülök neki, hurrá! Jönni fogok és olvasok! És előre is köszi. Bea
Kata üzenete…
Szuper! Nagyon hasznos főleg így karácsony előtt! Kiváncsian várom a továbbiakat!