Boldog szülinapot, anyukám!

Anyukámnak ma ünnepeljük a születésnapját. Őt lepem meg ezzel a minialbummal. Lányait, engem, és húgomat, valamint kisunokáit, Márkót és Balikát is sokszor kisvirágomnak szólítja. Ezért lett az album címe: "Kisvirágaid".

Az album részletesen egy elkövetkezendő cikkben lesz bemutatva, amire itt is utalni fogok. Röviden most csak annyit, két kör alakú album-alap és egy akril előlapból készült. Kettő ív 30x30 cm-es albumpapírt, miltonkapcsokat, bélyegzőket, egy karikát, pár szalagdarabot, egy bojtot és a számomra elmaradhatatlan folyékony krétát és tintát használtam hozzá. Került még "blikfangként" az elejére dekorgumi-darab, egy lakkfilccel írt felirat, használtam domborítóport és egy speciális tintát, amely nem porózus felületekre, így akril lapokra is lehetővé teszi a szép, maszatolás nélküli bélyegzést.

Minden hozzávaló kapható Magyarországon. Az albumot egy magyarországi kreatív-hobbi cég nyílt napján készítettem el egy óra alatt. A virágok kivágásához formavágó-gépet használtam.
Itthon aztán kiegészítettem a fényképekkel, amelyekre a kinyomtatás/előhívatás előtt képszerkesztő programban varázsoltam digitális pecséteket. Ezután dekorollóval vágtam körbe őket, hogy még romantikusabb legyen. A hátlapra még kerül majd egy dátum és egy üdvözlő üzenet.

Technika: Hibrid scrapbooking (a hagyományos és a digitális technika ötvözete)
Felhasznált hozzávalók: Albumpapír, kör alakú album alap, akril előlap, szétnyitható fém karika, szalagok, milton-kapcsok, folyékony kréta, staz-on tinta, domborítópor: Rayher
Ecset: Rhonna Farrer: Snapshot Frames


Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

pavelancsika üzenete…
Boldog Szülinapot anyukádnak!
Tinci üzenete…
Add át anyukádnak születésnapi jókívánságaimat az egész családom nevében. Az album nagyon szuper ajándék lett!!
Álomszép lett így fotókkal együtt (is)! Igazán romantikus, szeretettel teljes. Különös tetszik az album címe - és kivitelezése is! Rhonna fotókerete pedig szintén nagyon illik ide, jó választás volt, csakúgy, mint a szépia fotók! +++
Andi üzenete…
Gigikém,
Nagyon szép lett az album, igazán gyönyörű ajándék. Csinik ezek a szolid-szelíd virágok. A fényképek is nagyon tetszenek ebben a formában (Hehe... le is koppintom Betsieről, szépia? Ma is tanultam valamit :))
Amit pedig Anyutól kaptál, szóról szóra igaz Rád!!! Isten éltessen Mindnyájatokat!
Kata üzenete…
Nagyon szép lett, gyönyörűek a színek. Szinte hihetetlen hogy egy óra alatt ilyen szépség el tud készülni.
Timcso üzenete…
Sok Boldogságot Édesanyádnak! Az album pedig egyszerűen csodás!!Szépek a színek és nagyon ötletes!
{Hana} üzenete…
Sok Boldogságot utólag is Édesanyádnak! Az album pedig nagyon szép lett!! :-)