Freebie nyaralásos oldalakhoz

Nagyon kényelmesek ezek a Photoshop-hoz készült sablonok! Vigyázni kell, nehogy rászokjon az ember. Borzasztóan megörültem, amikor néhány héttel ezelőtt észrevettem, hogy a kedvenc digitális scrapbook oldalam, a Designer Digitals újabb dizájnerrel bővült: a csodálatos és felülmúlhatatlan Ali Edwards-szal! Ali oldalainak, életvitelének és bölcs gondolatainak már régóta csodálója vagyok. Könyveit falom, blogját amint tehetem elolvasom, így nem késlekedtem hát letölteni néhány sablonját is. Ez az oldal, amely (még mindig) a tavalyi nyaralásunk képeinek feldolgozása egy ilyen sablonnal készült. Nagyon klassz volt vele dolgozni. Épp csak néhány kiegészítőt tettem rá és magyarosítottam az apró szómatricákat.

Technika: Digitális scrapbooking
Felhasznált hozzávalók: Sablon: Ali Edwards (Number Thirteen Layered Template); Papírok: Katie Pertiet (Cabana White), Jessica Sprague (Echoes of Asia - Freebie), Ksharonk (School Daze); filctollszínezés: Katie Pertiet (Scibbled Splotches - Freebie); Betűtípusok: Rockwell, Franklin Gothic, Susie's Hand, Swiss911, Rockwell Condensed


Ahogy ezzel dolgozgattam, akkor jutott eszembe, milyen jó lenne mégtöbb ilyen kis matrica, hogy más témájú oldalakhoz is fel tudjam használni. Ekkor jött az ötletem: miért ne lehetne belőle egyből egy készlet is?

Fogadjátok hát szeretettel, kedves olvasóim, a legújabb freebie-met, azaz vadiúj, ingyenesen letölthető készletemet!

A készlet 64 darab matricát tartalmaz, kétféle formátumban: az egyik változatban egy nagyon szolid árnyékkal, épp csak akkorával, amekkorát egy tökéletesen felragasztott matrica "vetne" egy hagyományos oldalon. Ha viszont valaki saját stílusú árnyékot szeret használni, vagy egyáltalán nem tervez ilyesmit, akkor jól jöhetnek a matricák másik változatai: az árnyék nélküliek.

A matricákon lévő szövegekkel igyekeztem felölelni a nyári hazai és külföldi nyaralás legtöbb kellékét és fogalmát. A színeket a nyári színskálából vettem. Bízom benne, hogy az összesen 128 (!) matricából talál majd mindenki kedvére valót. Tökéletesen illenek bármilyen szabadban vagy belső térben fotózott fénykép színeihez.
Felhasználhatóak kommentárként, felnagyítva címként vagy eredeti méretében díszítőelemként is.

Remélem hasznát veszitek minél többen! :)

A Freebie letölthető innen >> Mérete: 1 460Kb

Ha belelkesültél készíts velük oldalt, és kérlek, linkeld be egy megjegyzésben! Nagyon kíváncsi vagyok rá!

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Ui: Most jut eszembe, ha már nyári nyaralásos oldalaknál tartunk! A Scrapbookozz velünk blogján épp nyaralásos próbatétel van!

Megjegyzések

Szunyo üzenete…
Nagyon klassz lett, ügyes! :D
szrjudit üzenete…
Milyen jó ötlet, vittem :)
Kata üzenete…
De jó! Örülök neki nagyon! Köszi!
Nagyon tetszik, alig várom, hogy használhassam őket! 128db! Fantasztikusan sok, rengeteg munka lehetett! Gratulálok és köszönöm! :)
pavelancsika üzenete…
Nagyon köszi :)
todido üzenete…
nagyon szupik, alig várom, hogy kipróbálhassam őket:-)
köszi!!!!
BoBo üzenete…
Én is köszönöm, letöltöttem.
csuti üzenete…
De jó! Köszi szépen, klasszak!
Tina üzenete…
Nagyon jó ötlet, végre MAGYAR feliratok!;-) Köszönjük!
Kata üzenete…
Használtam a matricákat, a blogomban már látható is. Köszönet mégegyszer :-))
Bea üzenete…
Köszönöm, én is letöltöttem. Nagyon jó ötlet volt.
Szuper!! Már nagyon kellettek!!! Köszi! :*
Unknown üzenete…
Húú,ezen a hideg napon nagyon jól jött :)
Köszi!