Alkotó blogoló - vándordíj

Egy nagyon kedves kezdeményezés született a minap.

Zsuzsi megalapította az Alkotó Blogoló vándordíjat. Zsuzsi egy kedves, szintén alkotó blogoló barátnőm, akit a scrapbookingnak köszönhetően ismertem meg, de közben kiderült róla, hogy más kézműves dolgokban, és kézimunkákban is nagyon tehetséges. Blogját jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Ezt a díjat a mai napon én kaptam meg Ralinától, akinek lenyűgöző munkáit szájtátva nézegetem mindig. Mivel a scrapbook előtt magam is szívesen készítettem keresztszemes munkákat (amelyek közel sem voltak ilyen színvonalúak, mint az övéi), tudom mit jelent, ha az ember elkészít egy ilyen remekművet! Megtisztelő, hogy ő adja nekem... Köszönöm, Ralina.

Az én választottaim:

Betsie - Azért, mert scrapbook munkáit nézve minden alkalommal igazi öröm fog el. Szeretem a stílusát, a kacskaringóit, a strasszokat, a virágait. Továbbá, tudom róla, hogy ezt megelőzően dekupázs-zsal és Deko Könyvek készítésével is foglalkozott, amit szintén nagyon magas színvonalon űzött. Tehetségét számomra elismert külföldi dizájnerek által méltatott scrapbook oldalai is bizonyítják. Profinak tartom abban, amit csinál.

és

Rainbow - Kata scrapbook munkáit nagyon szeretem, mert mindig az igényesség és a precizitás sugárzik róluk, finom ízléssel és hatalmas bölcsességgel párosulva. Kata folyamatosan leckékkel látja el olvasóit a digitális scrapbook terén, sokan köszönhetik nekik az indulást. Ezen kívül eddig már 21 ingyenesen letölthető készletetet tett közkinccsé, ami egészen egyedi magyar viszonylatban. Életfelfogása, gyermekszeretete és szelídsége, mely blogjából árad, számomra példaértékű.

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

Gratulálok a díjhoz és köszönöm szépen a megtiszteltetést, hogy nekem adtad tovább. Hát még a kedves szavaidat! Irul-pirul! Köszönöm szépen! +++
Kata üzenete…
Gratulálok én is a díjhoz. Nagyon meglepődtem és meg is hatódtam, hogy engem választottál. Köszönöm szépen! :-))
{Hana} üzenete…
Gratulálok! És NAGYOn egetértek a választásoddal! :D
N.Zsuzsi üzenete…
meglepetés:
http://szkrep.blogspot.com/2008/07/kreativ-blogger.html