Sütögetés

Ma délután készítettem ezt az oldalt Márkó ovis családos kirándulásáról. Makkosmáriára mentünk, volt közös játék és sütögetés. Nagyon klassz kis nap volt!

Mielőtt belekezdtem volna bármibe, megnyitottam az egyik Varázsoldalt*, ami nagyon jó szolgálatot tett, hiszen expresszkönnyű vele dolgozni: nekem már csak a díszítéssel kellett törődnöm.

Az oldal karakterének megtervezésénél alapvetően a fényképekből indultam ki. Ahogy néztem-néztem két fő dolgot vettem észre: az alsó képen és Márkó sapkáján a tűz lángnyelveit. Rögtön beugottak Szunyó filc motívumai. Átszínezve, pont, mintha ezek is lángnyelvek lennének. Aztán jöttek a papírdarabok, a falevelek - a tűz kellékei (faágakat most nem találtam a készletemben :) ).

Majd, rájöttem, hogy ez az egész kirándulás pontosan Márkó 6. születésnapjára esett, így nem tudtam kihagyni Didó szuperjó cetlijét, és az "M" betűt mellé. Még néhány koszfolt, pötty, néhány fiús, csavarfejű miltonkapocs, és egy karton szív. Aminek nagyon örültem, hogy ráakadtam a gyűjteményemben, az az újságpapírból kivágott gyermekfüzér - lévén ovis kirándulás volt - hát pont jól idepasszolt! :) Ez hát az oldal elkészültének rövid menete.

Technika: Digitális Scrapbooking
Hozzávalók:
Papírok: sötétbarna: Witchy Woman (Dana Zarling DD-Freebie), világosbarna: Naturally Krafty No. 9. (Katie Pertiet - DD); Filc díszek: Szunyó; Papírfecnik: Paperstuff (Jana M), Képeslap: Secret Santa Day 2 (Christine Renee - CRD); Creating Beauty Elements (Gina Marie Huff - WW), Minimalscrap (Dido); Levelek: Grandma's Pressed Flowers (Gina Marie Huff - WW); Tintapacák: Painted Spot Brushes (Yvette Keohuloa); Papír szív: Carboard Bits - Broken Hearts (Kim Jensen); M betű: Crackly Alpha (Katie Pertiet); Csavarfejű miltonkapcsok és tűzőgépkapocs: Boy Story (Doreen Stolz); Kaparós martica: Witchy Woman (Dana Zarling DD-Freebie); Betűtípusok: kommentár: Splurge, oldalcím: Aaaiight!


*A Varázsoldalak Photoshophoz készülnek. Segítségükkel egy billentyűkombináció (Ctrl+G) lenyomásával 5 perc alatt létrehozhatjuk oldalunkat, a benne lévő, ún. maszkok segítségével. Nekük már ezután csak a kiegészítők elhelyezése a feladatunk, nem kell gondolkodnunk a papírok, fényképek, cím és megjegyzés elhelyezésén. A Varázsoldalak az ingyenesen letölthető Scrapbookozz velünk e-magazin különleges mellékletei közé tartoznak.

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Ui: Apropó, e-magazin! Tudtad, hogy a magazin blogján ma indult egy szavazás arról, kié legyen a múlt havi számban meghirdetett Kreatív Próbatétel nyereménye? Te is szavazhatsz a nyertes oldalra! Regisztráció nem szükséges - csupán egy egérkattintás! ;)

Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Szia Gigikém, nagyon tetszett a sütögetés, is!!
csak Neked üzi: cumiforgatásos téma :))
és ezt is érted: márcsak 1 van hátra :)))
Évi
todido üzenete…
Hű de jó oldal lett, és külön örülök, hogy valaki felhasználta a freebie-met:-) Tök szupi! Nagyon klassz az egész!
Állam a padlón! Ez ismét egy fantasztikus oldal lett! Annyira minden a helyén van és annyira szuper oldal, hogy hihetetlen! Ámulok és bámulok! Gratula!
Szunyo üzenete…
Nagyon klassz lett ismét! :D Eredeti ötlet lángnyelvként felhasználni a... a... nem is tudom: filc girlandjaimat. Köszönöm!
Kata üzenete…
Nagyon hangulatos oldal! Minden összhangban van (még Márkó is a tűzhöz öltözött :-))) És az is tetszett hogy "magyar termékeket" használtál.
Tina üzenete…
Tőled megszokottan nagyon aprólékos, alapos munka, nagyon szép lett!!
Szilvi üzenete…
Nagyon vagány. Csupa kis nézegetnivaló részlet. Izgalmas összeállítás. :)
Alapos, precíz, szuper oldal!! Ahogy az már Itt lenni szokott! :) Összhangban van minden! A képek nagyon klasszak és sikerült jól kiemelned őket! Taps! :)