Állatkerti minialbum 1.

Tavaly december elején, életemben először télen mentünk el az állatkertbe. Még sosem voltam ilyenkor, valahogy mindig a nyári programokhoz tartozott hozzá. De most milyen jól tettük! Ragyogó idő volt, kevesen voltak, mindenre jutott bőven idő és nagyon sok állat ki volt engedve. A srácok nagyon élvezték, mi pedig úgyszintén - velük és miattuk. :)

Olyan jó képek születtek, hogy úgy döntöttem, ebből a témából készítek egy minialbumot. Egy digitálisat, amit akár két példányban is elő lehet majd hívatni, hogy mindkét fiúnak maradjon egy-egy, ha majd (egyszer, valamikor ... ) elköltöznek tőlünk.

Egyszerű dizájn, végig ugyanaz az állatkertes papírkészlet, rövid üzenetek a jövőbe.
Technika: Digitális Scrapbooking
Hozzávalók: háttérpapír: Katie Pertiet (Naturally Krafty No. 3.); papírkészlet: Katie Pertiet (Okey Dokey Zoo); papírszív: Yvette Keohuloa (Love Moments Elements - átszínezve); varrás: Gina Marie Huff (Creating Beauty Kit); szélek tintázása: Katie Pertiet (Drop Shadow Action Set); elrendezés:
Varázsoldal 4.

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

Kata üzenete…
Tényleg milyen jók ezek a fotók és a papírválasztás is nagyon tetszik nekem, no meg az elrendezés: egyszerű de annál jobban mutat!
Nagyon tetszik nekem ez a gondolat: hogy digitális minialbum!!! Csúcs!
Szépséges lett az első oldala, imádom, ahogy a papírok harmonizálnak a fiúk ruháival és a témával!
A kommentár pedig ismét nagyon jól sikerült! :)
Unknown üzenete…
Nagyon jó ötlet.
Imádom, ahogy a fotók színvilága visszaköszön a kiegészítőkön, ez olyan jól megy Neked!
Minden, minden tetszik!!!
:)
Bea üzenete…
Ezt ez egyszerű nagyszerűséget tudnám egyszer megtanulni....:))
Nagyon szép lett az összhang!!! A papírok mintája is olyan találó!! A képek is klasszak!!! Mit mondjak még? Minden szuper! :) Várom a többi oldalát! :)

off: Franci úgy örülök, hogy látok tőled (ha még csak 3 mondatot is) írást, hogy hallhatok felőled!! Nagyon hiányoznak az alkotásaid!! :(
Ralina üzenete…
Ez a munkád is egészen különleges, mint valamennyi, amit már láthattam nálad! Ha megengeded szeretnék átnyújtani egy blogos díjat, amiről nálam utána nyomozhatsz. :)
http://ralina.freeblog.hu/archives/2008/07/18/Dij/

Ralina
N.Zsuzsi üzenete…
Hú, Gigi, nagyon hamar elért hozzád a díj :))))
{Hana} üzenete…
Nagyon szuper lett! :O "Állati" jók a színei, meg ezek azu állatminták:-)) És hogy minialbum :-))