Anyák napjára (scrap staféta)

Ezt az oldalt nagymamámnak készítettem Anyák Napjára, múlt hét vasárnap. Mama egy éve ment el, júniusban.

Az összeállítás a legutóbbi digitális scrap stafétára készült. A sorban előttem álló Moncsi oldalát kellett használnom inspirációként. Moncsi Anyák napi oldalában legjobban az ódon, barnás színek, a félköríves lyukasztott szegély, a varrás, a jegyzetpapír és a bal sarokban elhelyezett virágok tetszettek. Ezeket alkalmaztam saját oldalamon. A háttérpapír egy gyűrt merített papír. Díszítésül ezúttal nem kartonból "kivágott", hanem lepréselt virágokat használtam, annyit, amennyi csak ráfért. A félköríves szegélymintát, mint "digi-dekorollót" használtam fel, ezzel vágtam le a jegyzetpapír alját. Az egyensúly kedvéért a pecsételt címfelirathoz is került egy préselt ibolya. Az egész oldalt kézzel készített hatásúra terveztem, ezért választottam a kézírásos és a pecsételt betűtípust, és Rhonna Farrer álomszép sarokbélyegzőit.

Technika: Digitális Scrapbooking
Hozzávalók: Háttérpapír: Natural Neutrals (Weeds and Wildflowers); jegyzetpapír: Notebook Paper Pack (Katie Pertiet); virágok: Grandma's Pressed Flowers 1-2 (Weeds and Wildflowers); bélyegzők: Snap Shot Frames Brush Kit (Rhonna Farrer); betűtípusok: Jane Austen és Rosebud Sweet; régies képkeret - Budaházi Brigitta ;)

Köszönöm, hogy ma is itt jártál.
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

N.Zsuzsi üzenete…
Nagyon-nagyon szép.
Szunyo üzenete…
Nagyon jó lett. Azon gondolkodtam, hol láttam már ezt a fényképet? És igen: a könyvedben is felhasználtad a nagymamás kör alakú albumnál. ;)
Szilvi üzenete…
Jó volt látni a hiányzó láncszemet. Próbáltam elképzelni, milyen is lehet... azt hiszem, valami ilyesmire gondoltam, csak ez szebb lett. :)
Kata üzenete…
Gyönyörű. A fénykép egyből beugrott a könyvedből. A préselt virágok gyönyörűen mutatnak az oldalon, akárcsak a finom vonalak a fotó körül.
M. üzenete…
Gigi,gyönyörű oldalt készítettél! A préselt virágok fantasztikusan jól néznek ki ezen az oldalon.
Gratulálok hozzá!
Megkönnyeztem amikor először láttam, annyira szívhez szóló a kommentár.
És nagyon szép lett az egész oldal - imádom a préselt virágjaidat. Annyira fantasztikusan tudod felhasználni őket! :)
Bea üzenete…
Nagyon szép lett!Reméltem, hogy előbb-utóbb itt megtalálom a hiányzó láncszemet. Nagyon tetszenek a kép alá halmozott virágok, a szöveg szívhezszóló, a kép is nagyon szép.
Örülök, hogy láthattam.
Tina üzenete…
Mély érzésekről tanúskodó oldal, csodaszépek a préselt virágok!
pavelancsika üzenete…
Ez nagyon szép. És a szöveg nagyon megható :)
Mostmár tudom mi hiányzot a stafétából.
Andi üzenete…
Nagyon szep, tele szeretettel... Mami buszken mutatna meg mindenkinek. A preselt viragok eszembe juttattak azokat a szines viragcsokrokat, amiket Mami nagyon szeretett, tudod, gyakran volt nala a vazaban az asztalon...