Megjött a tavasz!

Ez a fénykép már két éves. De úgy szeretem, és annyira tavaszias, hogy fel kellett használnom! Egy kihívásra készítettem a Weeds and Wildflowers elnevezésű varázslatos oldal blogján közölt felhívásra. A képen Balikám vonatozik rajta a Veszprémi patakparton. Kisfiúk és vonatok - két elválaszhatatlan dolog, nem? :)

Nagyon megszerettem azt a stílust, amit ennek az oldalnak a dizájnerei képviselnek. Egyrészt azért, mert a digitális scrapbooking azon vállfajához készítenek kiegészítőket, digitális készleteket, amelyet annyira szeretek: a valósághű dolgokat. Segítségükkel majdhogynem olyan oldalakat lehet készíteni, mintha csak egy-egy hagyományos összeállításról készítettünk volna egy (nagyon) jól sikerült fényképet. Másrészt pedig azért, mert vérbeli grafikusi minőséget képviselnek, hihetetlen színvonalas munkát végeznek hónapról hónapra, s nem utolsó sorban személyes blogjaikból megismert életigenlésük, vidámságuk, életszemléletük számomra is követendő példa.

De, visszatérve ehhez az oldalhoz, amit készítettem... Legújabb termékük a préselt virágok gigantikus készlete. Ennek egyik előfutára volt az a freebie (ingyenesen letölhető srapbook kiegészítő), amit fel "kellett" használni a kihívásra készített oldalon. Igen, kérem, meggyőződésem, hogy kisfiús oldalakra is ugyanúgy oda lehet tenni a virágokat! Miért? Ők talán nem a mi virágaink? De-de. :)

A másik jó indokom az oldal elkészítésére az volt, hogy itt a tavasz! Picit siettetni is lehet az ilyen összeállításokkal a jóidő érkezését! :)

Technika: Digitális Scrapbooking
Hozzávalók: papír, felhő, varrás:: Lazy Days of Summer Mini Kit (W&W - Gina Marie Huff)csíkos papír: Creating Beauty PP (W&W - Gina Marie Huff)B-betű, nyilak, varrás, szalag, jegyzetpapír, kapcsok: Creating Beauty Elements (W&W - Gina Marie Huff)Virágok, levelek: Challenge Freebie (W&W - Gina Marie Huff)Kacskaringó: Reverie Add On Freebie (W&W - Gina Marie Huff)Képkeret: Vintage Frames No. 8. (Katie Pertiet)Papírtépés: Tépett papírszélek freebie (Budaházi Brigitta) :) Font: Splurge


Plussz még egy külön öröm is ért ezzel az oldalammal kapcsolatban... kiemelték a W&W blogján... Annyira megtisztelő volt, és úgy örültem neki... :) :) :)

Szép tavaszt kívánok mindenkinek!
Örülök, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

krisssz üzenete…
Nagyon szép lett. Virág is tökéletesen passzol a fiús képhez, a színei meg végképp fiúsak. Szuper a betű, meg a belefűzött szalag. No, meg a felhőcskébe írt szöveg!
Még csak most láttam, hogy feltöltötted! :) Még mindig imádom! <3