Családi nyaralás 4.

Betsie kihívására készítettem ezt az oldalt. A kihívás lényege az volt, hogy címként, vagy idézetként szerepeljen a Gandhi-tól származó mondás: "A szabadság lelkiállapot". Minden másban szabad kezet kaptunk.

Az én scrapbook oldalam Matyiról készült. Kicsit filozofikus lett az igaz, de jól illik majd abba a fotókönyvbe, amihez Róla gyűjtögetem az összeállításokat.

A kép a tavalyi nyaraláson, Olaszországban, Grado strandján készült. Nem volt kánikula, így a strandon rajtunk kívül csak néhány bocsázó gyermek volt - teljesen élveztük. Bár fürödni nem tudtunk, a srácok nagyon élvezték a homokozást, mi meg, azt, hogy nincs más dolgunk, csak nézni őket, ülni a nyugágyon és hallgatni a tenger zúgását. Ráértünk...

Bár az előbbi mondatok ezt sugallhatják, a "szabadság" szót ezen az oldalon mégsem a munka ellentéteként használom, hanem a gandhi-i idézet jelentése szerinti értelemben. De ez a szövegből jó kiderül. Igyekeztem fiús hozzávalókat keresni, bár a virágokat nem tudtam kihagyni itt sem :) :P.

Köszönet jár Betsie-nek és Krisssznek. Betsie nélkül valószínűleg nem gondolkodtam volna el Matyinak e tulajdonságán - és nem készült volna el ez az oldal. Krisssz pedig az angliai utazásukról készített egy gyönyörű fotókönyet, amiben a kommentárok mindenütt egy letépett papírszél "alatt" voltak elhelyezve. Ez nagyon tetszett - én is kipróbáltam.


Technika: Digitális scrapbooking
Hozzávalók: Papírok, képkeret, csavar, szalag, pausz betűk: Bren Boone (Measure of a Man Kit) Virágok, cimke, M-betűs Ász kártya: Bren Boone (Jayla Lee Kit), Hullámpapír kacskaringó: Bren Boone (Cardboard Swirls) Hullámpapír szív: Kim Jensen (Cardboard Bits - Broken Hearts), Tűzőgépkapcsok: ksharonk (Not so blue Mini Kit), Bélyegzőlenyomat, Papírtépés: Budaházi Brigitta ;)


Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

Szunyo üzenete…
Nagyon klassz lett, különösen az összeérő áttetsző betűk tetszenek, de a kommentár is nagyon ott van és a hangulathoz illenek a kiegészítők.
Remek oldal lett! :))
Unknown üzenete…
Nagyon szép! A fotó, az oldal, a gondolatok, a részletek. Nagyon szép. :)
Kata üzenete…
Csodaszép! Profi az elrendezés, engem leginkább a kommentár fogott meg.
Névtelen üzenete…
Szia Gigi,

írtam Neked köszi emilt a tépésekért, megkaptad? (Hibaüzi jött a yahoo-s címről.) Szóval köszi és szuper, igényes, értékes a blogod, olvasni foglak!:-) itt vagyok én, két különböző témában: andriskucko.blog.nlcafe.hu és merilia.blog.hu

Tina
Fantasztikus oldal lett!!! Talán az egyik legjobb amit láttam tőled! :) Persze mindegyik csúcs, de ez lehengerelt! Lehet, hogy a színei, vagy a téma, vagy a kommentár, vagy ... nem tudom. De tény, hogy megragadott! :)
Bravóóó! Állva!! És visszát rikoltva!:)