7

Kollázs a karácsonyvárásról

Kelt: 2008. január 31., csütörtök Téma: Bejegyezte: Budaházi Brigitta

Nem gondoltam volna, hogy valaha is kipróbálom a kollázskészítést. Bár, van, aki azt mondja, hogy maga a scrapbook is egyfajta kollázs, hiszen mindenféle papírdarabkákat, mütyűröket, ezt-azt és néha még egy kis miegymást is ráteszünk az összeállításainkra ;) . Van, aki azt mondja, a kollázs a scrapbook őse. Lehet. Nem is akarom ezt fejtegetni. Mindenesetre a scrapbookingban van egy irányzat, ami mindezidáig nagyon idegen volt számomra. Túl zsúfoltnak találtam eddig.
Aztán, egy kihíváshoz mégis csak kedvet kaptam, látva a többiek ügyes összeállításait! A kihívás lényege az volt, hogy kollázs-szerű scrapbook oldalt készítsünk, karácsonyi témában. Ez lett az eredménye, és nagyon örülök, hogy megcsináltam!
A képen Balázs és Márkó a szokásos, adventi mézeskalács-készítés közben látható. Balázs épp nyújtja a tésztát, Márkó pedig szaggatja, díszíti, formázza. Olyan jó kis emlék. Szeretem.

Technika: Digitális Scrapbooking
Felhasznált hozzávalók: Háttérpapír: Michelle Coleman (Thankful Heart freebie), papírköteg: Ameliescrap, képeslapok: Christina Renee (Collage Sheet New Year Kit freebie), papírcsík: Lauren (Antiquing Pack freebie), scallopped papírcsík: Rhonna Farrer (June freebie 2ps), cikk-cakk varrás: Monica Larsen (Cool Denim), ecsetvonások: Yvette Keohuloa (Sweet Memories Borders), fém girland: Denise Gordon (Blingle Bells Mega Kit), keret-pecsét: O.N. Designs (CRD Art Fusion freebie), fenyőfa-pecsét: Katie Pertiet (Christmas Wishes), epoxy csillag: Kellie Mize (Ad Challenge freebie), képkeretek: Katie Pertiet (Decoupaged frames No.4., virág: Vanilla Hush (CRD Art Fusion freebie), süti cimke (n.a.), tűzzománc medál: Michelle Coleman (Vintage Dreams), cimke: Christina Renee (Collage Sheet New Year Kit freebie), filc szív: Pattie Knox (Quote freebie), csillag: Jana McCarthy (Grunge Starts), masnis szalag: Katie Pertiet (Photo Wraps No.11.), cimke: Vintage Charm (Love Notes freebie), betűk: Marie (Alphabet Bandana freebie)
Betűtípus: Splurge


Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

7 vélemény érkezett eddig:

 1. Zsuzsi írta...

  Igazán ngyon szép lett :) meleg, puha, otthonos.
  Egyébként nekem is a túlzsúfolt sb az, ami idegen, de a tiéd nem hat annak.

 2. Szunyó: írta...

  :)) Itt is: :))

 3. Julcsi írta...

  Kedves Brigi!

  Személyesen nem ismerjük még egymást, de Anita kollganőmön keresztül megkapam a dedikált könyvedet, aminek nagyon megörültem.

  Nagyon szeretek egyedi és lehetőleg saját készítésű szép ajándékokat adni azoknak, akiket szeretek, és ez a könyv nagyon sok olyan ötletet tartalmaz, amelyekből egészen biztos, hogy sokat el is fogok készíteni.

  A könyvecske nagyon szép, igényes, csak úgy lapozgatni is jó, menyugtató, harmonikus.

  Mindenképpen fel fogom hívni a hasonló érdeklődésú barátaim figyelmét is a könyvedre és az oldaladra!

  Nagyon sok sikert, sok-sok energiát, minden szépet és jót kívánok a munkádhoz!

  Szeretettel:

  Gömbös-Koncz Júlia

 4. Betsie írta...

  Huh, összeszedted a hozzávalókat. :)
  (Az oldal még mindig csúcs!)

 5. Kolibri írta...

  Nagyon-nagyon tetszik ez az oldalad! Meg az amit még jelent!;) A kivitelezés professzionális!! :) Mint mindig... ;) Ha nem tudnám, meg nem mondtam volna, hogy nem áll közel hozzád a kollázs-os stílus?! Nekem úgy tűnik innen (erről a képről), hogy ez legalább a 100.! :)

 6. Franci írta...

  Nagyon szép oldal lett!

 7. Kata írta...

  Nagyon jól sikerült. Nem látszik rajta, hogy nem a Te stílusod a kollázs, tökéletesen megoldottad.
  Hangulatos,a karácsonyi készülődést nagyszerűen kifejező oldal.