6

Elkelt a 100. dedikált scrapbook könyv

Kelt: 2008. január 20., vasárnap Téma: Bejegyezte: Budaházi Brigitta

Nagyon nagy örömmel osztom meg veletek a hírt: három hónap alatt elkelt a 100. példány is a Különleges Albumok - Scrapbooking c. könyvemből, amit innen, a blogomon keresztül rendeltek meg tőlem! Azt pedig még nagyobb örömmel mondom el, hogy a Cser Kiadó információja szerint, az olvasók szeretik a kiadványt, keresik, és többszáz példány már elfogyott a boltokból!

De ennek, tudjátok miért örülök, ugye?! Mert ez azt jelenti, hogy ROHAMOSAN és gyors ütemben terjed a scrapbooking Magyarországon! Csak így tovább! Legyen egyre több és több összeállítás, album, ajándék - bármi, amit ennek kapcsán csak kiadhatunk a kezünkből! Terjedjen csak ez az értékes, lelket-megújító, értékteremtő hobbi!

Szeretettel felhívom friss olvasóim figyelmét, hogy az első 200 példányra kedvezményes vásárlási lehetőséget hirdettem a kiadás napján. A könyv, hála Istennek gyorsan fogy, úgyhogy, aki még szeretne a bolti árnál kedvezőbb árú, dedikált példányokból vásárolni, ne sokat habozzon! :)

Ezúton jelzem, hogy tavasszal indul a könyv honlapja is, a könyv olvasói számára! Számos tipp, trükk, még több részlet szerepel majd - a könyvben bemutatott összeállításokról. Sőt, jónéhány meglepetés is. Nagy örömmel és buzgón dolgozom rajta, bízom benne, hogy szeretni fogjátok (őt is)!

Örülök, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

6 vélemény érkezett eddig:

 1. Betsie írta...

  Drága Gigi!
  Gratulálok a 100. (blogodról) elkelt példányhoz! Csak így tovább és izgatottan várom az új honlapot!!!
  Sok sikert!

 2. Szilvi írta...

  Én is nagyon gratulálok! Csak így tovább Gigi drága!

 3. Karola írta...

  Sweetheart, congratulations with book and all your work with it! Fantastic job! I hope you are well and happy! Kisses :-*

 4. Kata írta...

  Kedves Gigi!
  Szeretettel gratulálok és további sok sikert kívánok.
  (Lesz idő mikor tömött könyvespolcok várnak bennüket a boltokban e témában ;-)

 5. Bea írta...

  Csatlakozom a gratulálók sorához!

  Szeretem a könyvedet...

 6. Kolibri írta...

  Gratulálok a 100. dedikált példányhoz!!! :) Csak így tovább!! Kívánom a legjobbakat!!! :)