Grado-i kiscsikó

Folytatom a nyári képek feldolgozását. Ilyen borongós, téli napokon de jó felidézni az idei nyaralás élményeit! Ez az egyik legemlékezetesebb napon készült, az egyetlen olyan alkalommal, amikor fújt a szél, és nem tudtunk fürödni. Átmentünk nézelődni a közeli kisvárosba, Grado-ba és egy valóságos gyöngyszemet találtunk: nemcsak, hogy lagúnás utcái, romantikus sikátorai, évszázados óvárosa, de egy végtelennek tűnő, világosszínű homokkal borított tengerpartja is van. Csodaszép volt! Mivel miénk volt a part, a srácok mindent ráérősen kipróbálhattak. De mi is ugyanúgy szórakoztunk, mert jó volt látni őket, és élvezni a szabadságot.

A figyelmes szemlélő észreveheti, hogy az oldalon több helyen is alkalmaztam tépett papírszéleket. Ennek az volt az oka, hogy mindig is nagyon tetszett az a textúra, amit a papírtépés kölcsönöz a scrapbook oldalaknak. Dimenziót, valódiságot, "használtságot" sugall a hagyományos és a digitális oldalakon egyaránt. A kép kiválasztása után, most azért választottam kettőt is, mert a tenger hullámai, a felhők fodrai jutottak róla eszembe.

De egy másik indokom is volt ám, ami miatt a tépett papírszéleket használtam! Mégpedig az, hogy egy kis ízelítőt adjak a következő blogbejegyzéshez: psszt! megsúgom, hogy egy Születésnapi Meglepetéssel szeretnék kedveskedni minden kitartó, szeretett olvasómnak! Elkészült végre a sokat emlegetett freebie! Tartalma pedig, a képen látható papírszegélyek 10 különböző változatban... (de nem árulok el mindent!) Várok tehát, mindenkit vissza ma délután! Megéri visszalátogatni, ebben biztos lehetsz! :)

Technika: Digitális Scrapbooking
Hozzávalók: bordó papír: Katie Pertiet (Mail Room No.1. Paper Pack), barna papír: Ksharonk (School Daze Kit Freebie), felhő: Monica Larsen (Cool Denim Kit), kacskaringó: Gina-Marie Huff (Reverie Freebie), fém dísz: Atomic Cupcake (Freebie), miltonkapocs: Janel Kretsman (Thankful Kit Freebie), bélyegzőlenyomat: Budaházi Brigitta (Bélyegzőlenyomatok), tépett papírszélek: Budaházi Brigitta (Freebie - ma délutántól elérhető!), Betűtípusok: Pea Girly Girls Print és Susanna



Örülök, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

Szunyo üzenete…
Isten éltessen sokáig, Gigi! :))
A lap csodaszép lett, a színek, a kacskaringók mind ott vannak! A szöveg pedig magáért beszél! Nagyon tetszik és átjön a hangulata annak a napnak.
krisssz üzenete…
Ez nagyon szép lett:) Letisztult, elegáns. A szöveg is nagyon jó, ebben én tök béna vagyok.
Szunyo üzenete…
Krissz!
Hehe. Na, én vagyok még így a szövegekkel... Meg is kaptam már máshol, hogy nem vagyok büszke a gyerekeimre. :O
Szilvi üzenete…
Nagyon aranyos oldal. Elegáns, mégis dinamikus. A kacskaringók a csillagokkal csúcs szuperek! Szerintem ezek adják az oldal valódi esszenciáját.
A kommentárod pedig szokás szerint nagyon szívhez szóló, szeretem olvasni őket.
Köszi, hogy ezt is megosztottad velünk! :)
Unknown üzenete…
Egészen olyan, mintha hagyományos oldal lenne. Nagyon szép lett!
Kata üzenete…
Nagyon tetszik, teljesen élethű, tényleg mintha igazi papírok lennének!
Budaházi Brigitta üzenete…
Köszönöm a jókívánságot és a visszajelzéseket. :)
hannakj üzenete…
Hi Gigi! I loved hearing from you! Thanks for comment in my blog. Glad you enjoy my works. You're so gr8 on digi! Love this cute layout. Fab design! I see you live in Budapest and I visited it at 1994 and LOVED it! I'd love to visit again in near future. Hugs. Hanna.