34 célkitűzés

A scrapbook arra is jó, hogy saját magunknak üzenjünk a jövőbe. Konzerváljuk mostani valónkat, élethelyzetünket, elképzeléseinket, amit aztán összevethetünk évek múltán az akkorival.
Mivel mostanában sokat tűnődöm a jövőről, kapóra jött, hogy a Magyar Scrapbook Közösség oldalán az aktuális kihívás a célkitűzésekről szólt. Az volt az önként vállalt "feladat", hogy alkossunk egy olyan oldalt, amely a következő születésnapunkig megvalósítandó céljainkról szól. Szerepeljen rajta annyi cél/kívánság/vágyálom, mint ahány évesek vagyunk éppen. Mivel a közelgő születésnapomig már nincs sok idő, sok gyakorlatias célt is felsoroltam.

Bár meglehetősen sok időt töltöttem el az összeállítás tervezésével, maga a megvalósítás sok örömet okozott számomra. Az elrendezés adott volt, bár ettől jelentősen eltértem. Az összeállításon szereplő fotók ezúttal az egyes célkitűzés-csoportokat jelképezik. A felhasznált készlet színei nagyon vidámak, így nem tudtam megállni, hogy ne ezt használjam fel. A szöveget úgy készítettem el, mintha a valóságban egy átlátszó fóliára lenne nyomtatva. Sok ilyet láttam már külföldi összeállításokon. Jó lesz egyszer majd a valóságban is kipróbálni.

Még egy gondolat: Franci említett egy mondást, ami lefordítva így hangzik: "Azok a célok, amelyeket nem írunk le, csak vágyálmok maradnak". Nekem ez tetszett. Most már "kőbe vannak vésve".
Érdekes lesz olvasni majd később, akár már egy hónap múlva is, hogy mit sikerült megvalósítani.

Technika: Digitális Scrapbooking
Hozzávalók: Papírok: Michelle Coleman (Simply Spring Mini Kit), kapocs: ksharonk (Fairy Footsteps Kit), varrás: Debbie Fisher (Laura's Pocket Kit), "34" betűi: Michelle Coleman (Hand Stamped Brushes), "célkitűzés" betűi: Katie Pertiet (Messy Stamped Alpha).


Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

N.Zsuzsi üzenete…
Gigi, kívánom, hogy minden kívánságod teljesüljön :) és ünnepeld az életed, tényleg, mert minden jó lesz :)
Szunyo üzenete…
Jaj, Zsuzsi már megelőzött! Én is a kívánságaid teljesülését kívánom! :))
Nagyon tetszik az "átlátszó fólia" ötlet! Az is jó, hogy fordítottál az elrendezésen: középen a szöveg, szélen a képek. Mennyi idő is van a szülinapodig? ;)
Azt hiszem nekem is meg kellene csinálni... Csak nekem eggyel több célkiűzésem lesz. :P De ne irigyeljetek! :P :P
Unknown üzenete…
Én azt kívánom, hogy 2 hét múlva 34 pipa is legyen az oldaladon. :)
Ez egyébként ismét profi munka. Gratulálok hozzá.
Ami nekem különösen tetszik az a címmegoldás, a fólia (nekem ez újdonság), a papírdarabkák egymáshoz illesztése, a fotók és a színek. Ó és a konyhád. ;)
Na meg az a könyvkupac! Hmmm. :)
Szilvi üzenete…
Én is sok sikert kívánok neked a megvalósításhoz. Azok a könyvek tényleg csábítóak ;) Na meg a scrap-sarok gondolata... uhhh.
De különösen a "magaddal" törődős célok tetszenek.
Ismét nagyon szép oldalt alkottál.
Kata üzenete…
Gyönyörű oldal! Tetszik az elrendezés, szerintem ettől lett egyedi! A színek és a fotók nagyon sok szeretetet és gondosságot sugároznak! És nemcsak a képeid, az írásaid is gyönyörűek és elgondolkodtatóak! Nagyon sok sikert kívánok minden tervedhez!
hannakj üzenete…
So cute pics! Love this!