Mi és egy grátisz freebie

Ez a legkedvesebb fotósorozatom kettőnkről. Azért készítettem ezt az oldalt, hogy kifejezzem vele, mennyire sokat számít nekem mostanában, hogy tudhatom, nem vagyok egyedül: nem csak ÉN vagyok, hanem MI vagyunk.

Megint visszatértem a digitális scrapbooking-hoz (már nagyon hiányzott!). A háttérpapír erőteljes színét, a kiegészítők és a fotók tónusát egy kedves barátnőm összeállításán láttam (köszönöm Franci!), nagyon inspirálóan hatottak rám, így én is hasonlóakat választottam. Mivel a háttérpapíron már eleve rajta voltak a kacskaringós minták, adták magukat a kézirajz firkák (doodle) is. Szeretem mostanában rátenni ezeket az oldalaimra, mert vidámságot, érzelmet, könnyedséget adnak az összeállításoknak, és még inkább kézműves hatást keltenek (Franci ehhez is jó ötletet adott nekem!). Először próbáltam ki a műanyag festett szívet, nem bántam meg. De a mostani nagy kedvenceim a fotóra tekert szalagköteg és a pici, tűzzománcozott, fémfoglalatos miltonkapcsok. Jó volt használni végre őket! Köszönet jár még Szunyónak a bőr betűkért és Ilonának a gemkapocsért! :)

Technika: Digitális Scrapbooking
Hozzávalók: Katie Pertiet: Pin Up Frames No.2. (összetűzött fényképkeretek) és Photo Wraps No.9. (szalagköteg) Freebies: Yvette Keohuloa: Color Story Kit (háttérpapír); Jana McCarthy: Paperstuff (hullámpapír) és Everything Changes Kit (virág); Michelle Coleman: Painted Hearts (műanyag festett szív); Gina-Marie Huff: Reverie add on (kézirajz kacskaringók); Debbie Fisher: Laura's Pocket (cikk-cakk varrás); Lori Barnhurst és Michelle Coleman: Vintage Dreams Kit (pici miltonkapcsok); Szunyó: Leather Alpha (bőr betűk); Ilona's creations: gémkapocs; én : bélyegzőlenyomat és jegyzetpapír


Ezt az apró freebie még nem az, amit néhány hete ígértem. Ez csak egy kis mai napi grátisz ;) . Tartalmaz egy 10x10 cm-es, jól megviselt jegyzetlapot és kettő, tépett végű cellux darabot. Mind a három .png formátumban van, ami azt jelenti, hogy átlátszó a háttere, tehát ráhelyezhető bármilyen mintás vagy egyszínű papírra.

Kellemes használatot kívánok! Készíts a felhasználásával sok-sok szép oldalt! És ne feledd: Ünnepeld az életed! :)

Letölthető innen. Fileméret: 2.872 Kb
Írj pár sort, kérlek, ha sikerült letölteni! :)

Örülök, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

Kata üzenete…
Nagyon szép ez az összeállítás rólatok! Jók a fotók is!
A jegyzetlapos minikészletért pedig köszönet, már ki is próbáltam:
http://rainbowgimpscrap.blogspot.com/
Névtelen üzenete…
Sz1vesen és Neked is köszi a freebie-t. :))
Itt kívánok sok boldog névnapot, egészségben, boldogságban!
Unknown üzenete…
Köszönöm, ezúton is. Fel is fogom használni. :)
hannakj üzenete…
aww you look so cute together!!! Fabulous layout!! Looks alike pp scrapbook layout!