Családi nyaralás 2007. 1.


Egy hetet töltöttünk a gyerekekkel júliusban az olasz tengerparton. Tonnányi képet készítettünk, hiszen nagyon sok látnivaló volt. Bejártuk Triesztet, Velencét, Grado-t és Monfalconé-t, meg, persze strandoltunk is sokat - a gyerekek legnagyobb örömére. A tengerparti fotók közül, Balázsról ez az egyik kedvencem.
Az első nap ahogy megérkeztünk, futottunk is le a vízhez. A többit pedig már talán ki is lehet találni: hatalmas strandolás következett, a fiaink részéről pedig mindez olyan rutionsan történt, mintha csak egész életünkben ezt "kellett" volna csinálniunk. :)


Technika: Digitális Scrapbooking
Hozzávalók: Krétázás és pecsétek: Yvette Keohuloa (Plain Dots Kit) Fényképkeret: Monica Larsen (Ever Been Framed Kit) - Világoskék papír: Katie Pertiet (Web Challenge) - Krémszínű papír: ksharonkdesigns (Sophistication Mini Kit) - Kacskaringós pecsétek: Jesse Edwards (Ad Challenge) - Jegyzetlap: ksharonkdesigns (Fairy Footsteps Mini Kit) - Kapcsok: ksharonkdesigns (Fairy Footsteps Mini Kit) - Szalag: Sara Carling (Boardwalk Kit) - Elrendezés: Ilonascreations.com



Örülök, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések