Rólam

Budaházi Brigitta, scrapbookoktató, a magyarországi scrapbookozás zászlóvivője vagyok. A kreatív albumkészítés technikáját segítek felfedezni és megtanulni azoknak, akik készek a saját életük felé fordulva kézműves alkotásokon keresztül kifejezni annak szépségét.  2006 májusa óta foglalkozom napi szinten scrapbookozással. A digitális és hagyományos scrapbook egyformán közel áll a szívemhez. 2007-ben célul tűztem ki, hogy mindazt az örömöt amit megtapasztaltam scrapbook oldalaim és albumjaim elkészítésekor és ajándékozásakor szeretném megosztani a lehető legtöbb magyarországi lánnyal, asszonnyal, édesanyával és nagymamával.


  • 2007-ben jelent meg a Cser Kiadó gondozásában Különleges albumok c. könyvem, a Színes Ötletek sorozatban. A könyv 11 projekt elkészítését mutatja be lépésről-lépésre hozzávalókkal együtt.
  • 2008-tól kezdve különböző női és családi magazinokban és női internetes honlapon (Blikk Nők, Family magazin, Tündérliget) számos alkalommal jelentek meg írásam ill. interjúm, mutatták be alkotásaimat az olvasóknk. A Magyar Televízió Prizma c. műsorában a digitális scrapbookról beszéltem, s nyitóbeszédet mondtam az első magyarországi scrapbook kiállításon, 2011 februárjában pedig két hírességgel, Zoltán Erikával és Polyák Lillával scrapbookoztam együtt egy Valentin napi meglepetés készítése kapcsán. 2011 decemberében kétoldalas összeállítást közölt munkámról a Praktika magazin. Mindezekről bővebben itt olvashatsz.
  • 2007 óta alapító szerkesztője vagyok a Scrapbookozz velünk magyar nyelvű e-magazinnak, mely egyedülálló a magyar scrapbookos világban.
  • Alapító tagja vagyok a 2009-ben indult Scrapbook.hu honlapnak.

  • Én működtetem a Scrapbook Webáruház honlapot, ahol a scrapbooktechnika, a határidőnapló-díszítés, a mixed media technika és a Bible Journal technika kedvelői és művelői számára árusítok hobbikellékeket és határidőnaplókat.

  • A Scrapbook Tanfolyam c. honlapomon online tudásanyagokat teszek közzé azok számára, akik tovább szeretnék fejleszteni tudásukat a scrapboktechnika különféle alkalmazási területein.
  • Több mint száz hagyományos scrapbook oldal, ennél is több digitális scrapbook oldal és több mint 20 minialbum összeállítása van már a hátam mögött, félszáznál is több cikket írtam a Scrapbook.hu honlapjára, valamint a Scrapbookozz velünk e-magazinba.

  • 2012-ben jelent meg a Cser Kiadónál az Ajándékok scrapbooktechnikával c. második könyvem, amit meg tudsz vásárolni a webáruházamban.

  • A scrapbooknak köszönhetően 2014-ben és 2015-ben jártam az Egyesült Államokban a CHA kiállításon (ma már Creativation), ahol a Pentart termékek scrapbooktechnikában történő alkalmazási lehetőségeit mutathattam be az amerikai közönségnek a Pentacolor standján. Scrapbookosként egy álom vált valóra ezzel. E két utazásomról szorgalmasan osztottam meg napi szinten az élményeinket. Ide kattintva tudod elolvasni őket:

Érdekel a scrapbook? Miben segíthetek?

Látogass el honlapunkra: Scrapbook.hu
Tudj meg még rólam többet: Sajtószoba


Reményik Sándor: Csendes csodák

Ne várd, hogy a föld meghasadjon
És tűz nyelje el Sodomát.
A mindennap kicsiny csodái
Nagyobb és titkosabb csodák.

Tedd a kezedet a szívedre,
Hallgasd, figyeld, hogy mit dobog,
Ez a finom kis kalapálás
Nem a legcsodálatosabb dolog?

Nézz a sötétkék végtelenbe,
Nézd a kis ezüstpontokat:
Nem csoda-e, hogy árva lelked
Feléjük szárnyat bontogat?

Nézd, árnyékod hogy fut előled,
Hogy nő, hogy törpül el veled,
Nem csoda ez? – s hogy tükröződni
Látod a vízben az eget?

Ne várj nagy dolgot életedbe,
Kis hópelyhek az örömök,
Szitáló, halk szirom-csodák.
Rajtuk át Isten szól: jövök.