Sizzix Halloween Party 7 részes inspiráció-sorozat

Kedves Olvasóim!
Rendhagyó bejegyzéssorozattal érkezem az elkövetkezendő napokban. A Sizzix.co.uk partnereként rendszeresen érkeznek hozzám Angliából a klasszabbnál klasszabb Sizzix vágókések és domborító mappák. Boldog vagyok, hogy rendszeresen látogatjátok a blogomat, így továbbra is inspirálhatlak benneteket e vágókések felhasználásával készült alkotásaimmal. Ezúttal egy 7-részes sorozatban csak a közelgő Halloween témájában osztok meg ötleteket. Ezt a sorozatot neveztem el Sizzix Halloween Party-nak, mely itt az Ünnepeld az életed blogomon fog zajlani. Gyere vissza minden nap és meríts ötleteket!



*******Please scroll down for English version Thanks. ♥ *******

 

 

Ingyenesen letölthető Halloween papírkészlet

A Sizzix Halloween Party apropóján készült alkotásaimat egy, a Sizzix.co.uk oldaláról ingyenesen letölthető, A4-es méretben kinyomtatható scrapbookpapír-készletből állítottam össze. Te magad is letöltheted, ha erre a linkre kattintasz és a lap alján, a narancssárga mezőben (Enter your email to download these FREE papers) megadod az e-mail címedet: Be Inspired Halloween 

Hétféle fekete-fehér-narancssárga mintázatú papír, plusz egy extra kivágóív kisebb és nagyobb körcímkékkel, angol nyelvű, Halloween témájú feliratokkal és 7-féle díszítő szegéllyel.

Miért éppen Halloween?

Akik már régóta követik a blogomat - ami, te jó ég, idén júliusban volt 10 éves - azok tudják, hogy még nem készítettem semmiféle Halloween témájú dolgot. Egyszerűen nem ültem még fel erre a vonatra és nem éreztem magamban késztetést arra, hogy ilyesmit készítsek.

Nem szeretnék vitát nyitni vagy oldalakra állni, épp elég erről a hónap végén mindenfelé olvasni... Az biztos, hogy a gyerekek már voltak Halloween témájú házibulin, ahol nagyszerűen érezték magukat, sőt tököt is faragtak és örülök, hogy nem maradt ki ez az élmény sem az életükből. Kedves kis ünnep volt számukra, és mindig hálás leszek annak az anyukának, aki ezt az ottalvós bulit kétszer is bevállalta velük.

Elég az hozzá, hogy a Sizzix-szel való megtisztelő együttműködésem kapcsán megérkezett hozzám egy adag ilyen témájú kés és ki kellett találnom, mi is legyen velük?

Először nehéz volt. Pont amiatt, hogy nem involválódtam be eddig kellőképpen a témába. Aztán, támadt egy ötletem! Ha CÉLLAL készülnének ezek az alkotások, úgy sokkal könnyebb lenne és biztos, hogy inspiráltabb is lennék.

Sikerült megtalálnom ezt a célt, s egy teljes alkotós napot tudtam rászánni, aminek az alábbi képen látható 7-féle (de tulajdonképpen, darabra több is, mint hét) eredménye lett.



S, az ötlet pedig az lett,  hogy megajándékozom a kisebbik fiam osztályfőnökét, aki angol tanárnő. Megkérdeztem és elfogadta. Felhasználhatja egy Halloween témájú angol órához szótanuláshoz, szókincsbővítéshez, dekorációként az iskolai Halloween party-ra vagy megajándékozhatja vele kedvenc tanítványait a party végén. Bármi is lesz a sorsuk, az biztos, hogy jó helyre fognak kerülni. Boldogsággal töltött el a gondolat, ahogy elképzeltem a vidám órát, ahogy a srácok és a nagylányok megtanulják a Wicked Witch (gonosz boszorka) vagy Count Dracula (Drakula gróf) nevét, vagy épp mondatot alkotnak a képeslapok kapcsán, pl. An owl is sitting in the moonlight in the middle of the darkest night of the year. (Egy bagoly ül a holdfényben az év legsötétebb éjszakáján). :)

Nos, ez hát a háttérsztorija ennek a sajátos, a blogomon ma estétől zajló, 7-részes Sizzix Halloween Party-nak. Kövesd figyelemmel, ha szeretnéd megtudni, hogyan készültek a fenti képen látható party-dekorációk, képeslapok és címkék!

Minden alkotás külön bejegyzésben fog szerepelni, ez a poszt lesz a tartalomjegyzék, melyet utólag fogok frissíteni a posztok linkjével, ahogy napról-napra felkerülnek majd.

Sizzix Halloween Party
  1. Halloween témájú zászlófüzér Sizzix vágókésekkel
  2. Koponyás képeslap Sizzix domborítómappával
  3. Boszorkányos képeslap Sizzix vágókéssel  
  4. Boszorkánykalap Sizzix masnival | Letölthető sablonnal
  5. Halloween cukorkásdobozok Sizzix Diamond Box vágókéssel 
  6. Baglyos képeslap Sizzix vágókésekkel | Shaker Box CD-tartóból 
  7. Halloween témájú címkék Sizzix késekkel 

Amíg minden bejegyzés megérkezik, addig is, töltsd le az ingyenes Halloween papírkészletet a Sizzix.co.uk honlapjáról (a bejegyzés elején linkeltem)!

**********For my English speaking friends****************
Hello there, you are very welcome in my little corner of the Hungarian creative world. I'm so glad that you are here.

This is the opening part of my Halloween-themed post-series which I named as Sizzix Halloween Party. As it has started 7 days ago and I re-edited it every time I published a part, you can find all of the 7 links to my posts above. I hope you will find some inspiration and will enjoy my short and easy tutorials. Maybe you will create your own projects! You can download the Halloween themed free scrapbook papers from the Sizzix.co.uk website, which I use for these projects.
Click here to download: Be inspired Halloween


About my makes:  I have created these adorable party decorations and cards for the English teacher of my younger son. Tomorrow she will hold a fantastic Halloween Party in the school and she will use them to decorate the wall of the classroom. She said, she would keep them for future parties and would use the cards for teaching Halloween-themed English words for her students. :)

Hope you will enjoy my online Sizzix Halloween Party here on my blog named "Ünnepeld az életed" which means in Hungarian Celebrate your life. Just follow the links above and the party starts immediately. :)
**************************************************


Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések