Beszámoló: Tavaszi scrapbookozás Szlovákiában

Kedves Olvasóim!
Az elmúlt hétvégét Szlovákiában, a Villa Filia panzióban töltöttem. Immár negyedik alkalommal látogattam el hozzájuk, ahol e rendkívül barátságos és hívogató környezetben ismét egész napos scrapbook workshopot tartottam. Olvasd el rövid beszámolómat és nézd meg a képriport is!


A rendezvényen készült remek fotókért ezúttal Gürtler Gábor fotográfusnak tartozom köszönettel. Elérhetőségeit keressétek a blogbejegyzés alján.

Pénteken érkeztem harmadmagammal az Ekecs határában található Villa Filia nevű csodálatos hangulatú tanyára. Így volt a legegyszerűbb, a magyarországi résztvevőkkel együtt utaztunk. A már hagyománnyá vált kellemes esti beszélgetésünk után Pénteken már csak a teremberendezés és a másnapra való "rápihenés volt hátra". Szombaton reggel pedig a vidáman lobogó kandallótűz mellett, szép rendben várták a kikészített eszközök, a mintadarabok és a vásárolnivalók a kedves résztvevőket.




A délelőtt folyamán két projekt készült. A megfelelő fényképek kiválogatása után, ráhangolódásképp és az alaptechnikák elsajátítása érdekében egy gyors és egyszerű képtartót készítettünk. Ezt követően pedig 5-féle termékcsomag közül lehetett választani, amiből egy-egy trendi képeslapot készíthetett mindenki a segítségemmel.







A képeslapok készítésekor már előkerült az egyik legklasszabb eszköz, amivel gyorsan vághatunk egymás után ugyanolyan formákat, sőt, még domborítani is tudunk. Igen, sokan jól gondolják, a Sizzix-ről van szó.







A résztvevők vidámak és lelkesek voltak, nagyon jó hangulatban telt a délelőtt. A finom ebéd elfogyasztása után kezdődött a "nagy" projekt, a 12x12" méretű, több fényképet tartalmazó, összetettebb scrapbookoldal elkészítése.








A délelőtti foglalkozásokon már megalapoztuk a most alkalmazandó fogásokat. Így a késő délutánba nyúlt, délutáni workshop végére, nagy örömünkre mindenkinek sikerült befejeznie ezt a munkáját is.
Van, aki a fényképet végül otthon fogja kiválasztani, de a közös fotón a sok-sok elkészült alkotást látni egyszerűen varázslatos volt. ♥




A workshop foglalkozásain az Ellison jóvoltából az alábbi klassz Sizzix eszközöket, vágókéseket és domborítólapokat használtuk. Ha teheted, kérlek, kattints az alábbi linkekre:
♥ Szívből köszönöm a meghívást és azt, hogy ilyen nagy számban megtiszteltetek azzal, hogy eljöttetek szlovákiai scrapbook workshopomra. Nagyon jól éreztem magamat veletek, és nagyon büszke vagyok rátok! ♥

Szeretettel várlak benneteket majd a későbbi alkalmakra is! Ha még nem voltál ilyen workshopomon, gyere és nézd meg a korábbi alkalmak beszámolóit! Kattints az alábbi képekre!
Scrapbookozás Budaházi Brigittával a Villa Filiaban  Scrapbookozás Budaházi Brigittával a Villa Filiaban  Scrapbookozás Budaházi Brigittával a Villa Filiaban
Amennyiben szívesen tanulnál tőlem a továbbiakban is, csatlakozz 2017. március 21-ig a kifejezetten kezdőknek szóló Biztos Alapok scrapbooktanfolyam résztvevőihez, mely egy otthonról végezhető, online videótanfolyam sok-sok olvasnivalóval és letölthető anyaggal. Ide kattints és ismerkedj meg a részletekkel: 

 Biztos alapok scrapbooktanfolyam Budaházi Brigittával


A fényképekért hatalmas köszönet illeti Gürtler Gábor fotográfust.
Elérhetőségei: Honlap, Facebook, Instagram


Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések