Erdei kirándulás scrapbook workshop


Kedves Olvasóim!


Immár harmadik alkalommal is szeretettel várunk minden alkotni vágyó, a scrapbooktechnika (kreatív albumkészítés) iránt érdeklődő kedves résztvevőt a Nagyszegpusztai Villa Filia családi panzióba (Ekecs - Nagyszegpuszta 269), Szlovákiába.

A festői környezetben elhelyezkedő panzió már maga garantálja a kikapcsolódást. Ha egy kis vidéki romantikára vágysz, szívesen kiszabadulnál a világ zajából, s még alkotni is van kedved, itt a helyed!



"Ezt a programot azoknak ajánlom, akik szívesen elsajátítanák egy scrapbookalbum összeállítása közben az alapvető scrapbookfogásokat.

A workshopon egy harmonika-albumot állíthatsz össze a segítségemmel. Kipróbálhatsz Pentart termékeket a borító elkészítésénél, így csodálatos külsőt kap a látszólag hétköznapi albumod. A belsejét egy vadregényes tájon, erdei kiránduláson töltött emélékeid számára alakítjuk ki. Helyet kaphat benne 10 szép kép, legkedvesebb gondolataid. Az aprólékosan felépített részletgazdag oldalakon gyönyörűen mutatnak majd a számodra kedves emlékek.

A nap tematikáját úgy építettem fel, hogy az album összeállítása során megszerzett ismereteket tovább tudd vinni magaddal, s így kellő alapul szolgáljon a későbbi önálló alkotáshoz, saját albumjaid elkészítéséhez.

Célom, hogy jókedvűen és sikerélménnyel zárd a napot. Egy gyönyörű alkotással fogsz távozni, mellyel még aznap este büszkélkedhetsz a családod és barátaid körében!" - Budaházi Brigitta

FIGYELEM! IDŐPONTVÁLTOZÁS!
Időpontja: 2016. április 24. vasárnap
10:00-13:00 és 14:00-17:00 óráig
(vagy tovább... :) ahogy alakul)

Részvételi díj: 90€/fő

A részvételi díj tartalmazza az ellátást (ebéd, vacsora, kávé),
a kb. 2x3 órás workshop részvételi díját,
a workshophoz tartozó termékcsomagot (10.000 Ft / 33 €) értékben
és az elkészítésükhöz szükséges eszközök használatát.

A többórásra (estig tartóra) tervezett workshop miatt szállás előzetesen igényelhető (melynek ára a részvételi díjon felül +10 €)

Foglald le a helyedet MOST!

Regisztráció: info@villafilia.sk
Ismerkedj meg a helyszínnel (a honlap magyar nyelven is olvasható) :
Villa Filia honlap

Az album elkészítéséhez a BoBunny: Trail Mix papírkészletét Pentart termékeket és Sizzix termékeket fogunk felhasználni.


Az esemény információs oldalát megtalálod a Facebookon is!
Csatlakozz ott is, kattints ide!
Erdei kirándulás | Scrapbook workshop Budaházi Brigittával a Villa Filia-ban




A rendezvény plakátját a bejegyzés végén találod. Minden fontos információt tartalmaz. Ha gondolod, letöltheted és továbbküldheted ismerőseidnek is! Köszönettel vesszük! (Két kattintás egymás után, majd jobb egérgomb, Kép mentése más néven... )

Köszönöm, hogy ma is itt jártál.
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi




Megjegyzések