Hogyan fotózzak karácsonykor? Itt a megoldás!

Kedves Olvasóim!
A karácsonyi készülődést megörökítő albumokról folyik itt a téma már negyedik napja, ehhez szorosan kapcsolódik, lévén fényképeket tartalmazó, kézzel készült albumokról beszélünk a fotózás témája is. Jó pár évvel ezelőtt vettem észre, hogy azoknak az alkotóknak a munkái jobban tetszenek a sajátoménál, akiknek jól sikerült képek kerülnek a scrapbookoldalaikra - tehát jobban fotóznak nálam. Így, ösztönösen elkezdtem keresni azokat a lehetőségeket, ahol bővíthetem az ismereteimet a fényképezés terén. Ezért is szeretem annyira a scrapbookot, mert olyan komplex tevékenység, amihez rengeteg minden kapcsolódik és ha az embernek igénye van a fejlődésre, mindig találhat magának olyan területet, amit fejlesztve a scrapbookos tevékenységére fog kedvezően hatni. Ebben a bejegyzésben szeretnék figyelmedbe ajánlani valamit, segíteni abban, hogy sikeresen kattintgass a megfelelő pillanatban. Sőt, ezzel nem csak magadon segíthetsz...

Szöllősi-Kis Orsi, fotográfus készített egy digitális formátumú tanulmányt, ami a Mamarazza Csillaglesen címet viseli. Orsi fényképeiért én magam, személyesen odavagyok. De, hogy lásd, hogyan mutat Orsi profi fotója egy scrapbookoldalon, megmutatom az egyik munkámat. Az alábbi scrapbookoldalamat a Pentacolor cég számára készítettem, mint bemutató alkotást (a Pentart Hópaszta szerepel rajta). A fotót pedig Orsi készítette a kisfiáról. Egy ehhez nagyon hasonló fotó szintén szerepel a Mamarazza Csillaglesen tanulmányban. Ugye mennyire szuperül néz ki oldalba foglalva?

Mi az a Mamarazza Csillaglesen?

De, mi is ez a tanulmány? Nézzük meg közelebbről! Idézek Orsi oldaláról: "A Mamarazza Csillaglesen olyan egyedülálló gyűjtemény, ami 24 fotón keresztül mutatja meg neked, hogyan készíts végre mesés képeket a gyermeked karácsonyáról. A Mamarazza Csillaglesen segítségével nem egyszerűen csak kattogtatsz a nagyvilágba, remélve, hogy talán sikerül is 1-2 jobb kép, hanem kevesebb fotót készítesz, mint korábban, de azt tudatosan."
  • érdekes fotótémák
  • részletes elkészítési útmutató
  • különleges ötletek
  • varázslatos fényhatások
  • A képek mind egy hétköznapi lakásban készültek, neked sem kell stúdióba menned.
  • Nem kell extra felszerelés, többnyire még a vakut se kapcsoljuk be!
  • A képek jórésze kompakt géppel is elkészíthető.
  • Az e-book olvasásához NEM KELL e-book olvasó!
  • A képek elkészítése nem igényel különösebb fotós tudást, mert mindent részletesen leírok: hova állj te, hogyan helyezkedjen a gyermek, milyen ruhát viseljen, milyen beállításokat használj, milyen égősort vásárolj...

Mit tartalmaz a Mamarazza Csillaglesen?

  • 33+7 oldalt a karácsonyi fotókészítés témáját alaposan körüljárva
  • 24 különleges karácsonyi fotót, az elkészítés pontos leírásával
  • Általános érvényű fotózási tanácsokat
  • 7 oldal téli fotóbigyót a Rémuralomtól (kivágható, mókás fotókellékek)
  • Olyan különleges és egyedi fotózási trükköket, amikről még a fotótanfolyamon sem esik szó!

Hogyan juthatsz hozzá?

Ez a tanulmány nem ingyenes, 2.490 Ft-ba kerül. Viszont vásárlásod értéke teljes egészében jótékonysági célra lesz fordítva. Azaz: vegyél egy számodra hasznos tananyagot és ennek teljes árából a Mamarazzafotó és a Pénzügyi Őrangyal Telepocak akciója keretében, a tavalyi évi akcióhoz hasonlóan élelmiszert vásárol éhező gyermekeknek. 

A Mamarazza Csillaglesen c. tanulmányról és a Telepocak akcióról
az alábbi linkre kattintva olvashatsz.
Szívből-szeretettel ajánlom!
Vegyünk részt közösen ebben a jótékonysági akcióban,
s cserébe tanuljunk meg mindannyian
profi karácsonyi képeket készíteni a scrapbookalbumainkba!

Mamarazza Csillaglesen - Telepocak 2015


Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések

Rucola Designs üzenete…
Ez már a sokadik remek bejegyzés! Nagy drukk a DD album elkészüléséhez!