Madárkák karácsonya - képeslapkészítő workshop


Kedves Olvasóim!
Szeretettel várok minden kedves résztvevőt erre a november végi alkalomra, az Articsóka Stúdióba! Készíts el négy vidám karácsonyi üdvözlőlapot scrapbooktechnikával a segítségemmel egy foglalkozás keretében.

Helyszín: Articsóka Stúdió, 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)
Időpont: 2015. november 29. 15:00–17:00




Vagy olyan jókedvű és vidám a szíved mélyén, hogy ilyen mókás madárkákkal kívánj a barátaidnak, szeretteidnek boldog karácsonyt? Ha, igen, nosza, olvass tovább!





Készíts el te is négy képeslapot scrapbooktechnikával a segítségemmel - legyenek ezek a te idei üdvözlőlapjaid! Az biztos, hogy mosolyogni fog, aki megkapja!

A télies, kedves mintázatú scrapbookpapírokat csillámos glitterkartonnal kombináljuk - ezzel imitálva a szikrázó havat. A madárkákat, amik Tim Holtz remek grafikái, bélyegzéssel varázsoljuk a kártyákra, s ugyancsak scrapbookpapírból vágunk ki nekik sapkákat, hogy meg ne fázzanak.

Használunk majd még művészkést és Sizzix-gépet, zselés tollakat és bélyegzőtintákat. Csupa szuper eszköz és kiegészítő - élvezet lesz használnod őket.




Gyere el, készítsük el együtt ezt a négy képeslapot, tölts el két vidám órát alkotással még a karácsonyi hajtás előtt!

Részvételi díj: 3.900 Ft (mely tartalmazza a foglalkozás díját, 1.000 Ft értékű hozzávalót és az eszközök használatát).

Jelentkezni az Articsóka Stúdió honlapján keresztül: http://articsokastudio.hu/hirek/article/madarkak-karacsonya-kepeslapkeszito-workshop-budahazi-brigittaval.html

A jelentkezés feltétele: Írásban, e-mailben az Articsóka Stúdió honlapján, valamint 2.500 Ft előleg befizetése/átutalása (erről információkat e-mailben küldök).
 


Köszönöm, hogy ma is itt jártál.
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések

Márti üzenete…
Kedves Gigi!
Októberben jelent meg az új ötletfüzeted, melyet a hírleveidre feliratkozóknak ajánlottál fel. Én már régen feliratkoztam a hírleveleidre, de még nem kaptam meg a letölthető füzetet. Még megkaphatom? (nadasymarta@gmail.com)

Előre köszönöm!
Márti
BORI üzenete…
Kedves Gigi! Én is csatlakozom az előttem levőhöz....Azt hittem ügyetlen vagyok a letöltésben. Csak egy kép jelent meg...semmi letölthető füzet.
( fcsillerybori@gmail.com)
Viával készített közös kalendárium videóból sokat tanultam! :)
Budaházi Brigitta üzenete…
Bori, köszönöm, hogy jelezted, írtam neked e-mailt ezügyben, hogy ki tudjuk nyomozni, mi történt. Márti azért írt, mert ő korábbi hírlevélfeliratkozó volt és valami miatt nem kapta meg. De, már leleveleztük.
Gigi