Klasszik' karácsonyi dekor mixed-media technikával

Kedves Olvasóim!
Szeretettel várok minden kedves résztvevőt erre a november végi alkalomra, újra az Articsóka Stúdióba! Készítsd el ezt a klasszikus stílusú karácsonyi vászonképet mixed-media technikával és két bónusz projektet a segítségemmel egy foglalkozás keretében.


Helyszín: Articsóka Stúdió, 1036 Budapest, Bécsi út 57-61. I/8. (Óbudán, a Kolosy térnél)
Időpont: 2015. november 22. 14:00–18:00


Készíts el te is egy csodálatos vászonképet mixed-media technikával a segítségemmel és díszítsd vele az otthonodat vagy add ajándékba valakinek - biztos, hogy könnyeket csalsz majd a szemébe!

Tipp: Ha nem szeretnél középre feliratot, hozz magaddal egy 10x15 cm-es fekete-fehér (vagy szépia) portrét. Szuperül fog mutatni középen!

A klasszikus karácsonyi színekben pompázó, számos textúrát felvonultató alkotást a most divatos kreatív alapanyagokból építjük fel rétegről-rétegre. Használunk majd alapozópasztát, hópasztát, bélyegzőket. Antikolunk tintával, firkálunk lakkfilccel és még egy kis Sizzix-ezés is bele fog férni.





Amíg szárad a paszta a nagy képen, lesz időnk két másik kis bónusz projektet is elkészíteni: két egyszerű, bájos képeslapot, amelyek tökéletesen passzolnak a lakásdíszhez.

Részvételi díj: 7.500 Ft (mely tartalmazza a foglalkozás díját és a 4.000 Ft értékű termékcsomagot).

Jelentkezz a foglalkozásra az Articsóka Stúdió honlapján keresztül:
http://articsokastudio.hu/hirek/article/klasszik-karacsonyi-dekor-mixed-media-technikaval-budahazi-brigittaval.html

A jelentkezés feltétele: Írásban, e-mailben az Articsóka Stúdió honlapján, valamint 2.500 Ft előleg befizetése/átutalása (erről információkat e-mailben küldök).





Köszönöm, hogy ma is itt jártál.
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések