Mixed-media workshop Szlovákiában 2015.10.3-4.

Kedves Olvasóm!
Érdekel a mixed-media avagy vegyestechnika? Gyere, próbáld ki magad te is!
2015. októberétől új tanfolyamsorozattal indítok. A tanfolyamsorozat neve: Mixed-media foglalkozások Pentart®  termékekkel.
Ahogy már a neve is sugallja, nem másról van itt szó, mint a vegyes-technikáról, melyekhez a Pentart termékeit fogjuk használni. A tanfolyamsorozat a Pentacolor támogatásával valósul meg, amire nagyon büszke vagyok, de ami még ennél is fontosabb, ez a tény így fantasztikus lehetőséget nyújt a tanfolyamok résztvevői számára, hogy a cég termékeinek széles választékát kipróbálhassák használat közben.
Az első ilyen alkalomról szól ez a bejegyzés, mely már ennek keretében valósul meg.

"A vegyes technikában szerzett hazai és nemzetközi tudásom és tapasztalataim legjavát sűrítettem bele ebbe a tanfolyamba, melyet örömmel megosztok Veled! Nézd végig a foglalkozások mintatárgyait - ilyenekkel és még szebbekkel fogsz hazatérni. Ha eddig csak bámultad ezt a technikát, most végre kipróbálhatod. Nem ígérem, hogy nem lesz maszatos a kezed és a finom illatokat sem (csak Gabinál a konyhában!... Ja, és a Viaszpaszta narancsolaját is megemlítem). Itt bizony festékes leszel és néhányszor meg fogsz ijedni, hogy elrontottad... Na, de nem kell megijedni, pánikra sem előre sem ott nem lesz semmi ok! Ebben a technikában pont a spontaneitás a legjobb! Kihozza az emberből a kreatív megoldásokat - s látványos a végeredmény. Én nagyon szeretem, s ezt érezni is fogod az előadás és a foglalkozások lendületén. Te magad is élvezni fogod, az biztos, büszke leszel magadra a végén!" - Budaházi Brigitta

Szeretettel várunk minden alkotni vágyó, a mixed-media (vegyestechnika) iránt érdeklődő kedves résztvevőt az október elején megrendezésre kerülő alkotós hétvégére 2015. október 3-4-én.

A program helyszíne a nagyszegpusztai Villa Filia (Ekecs - Nagyszegpuszta 269), Szlovákiában.
Magyar nyelvű honlapjukat ide kattintva tudod megnézni: Villa Filia - Ekecs, Szlovákia

A festői környezetben elhelyezkedő családi panzió már maga garantálja a kikapcsolódást. Ha egy kis vidéki romantikára vágysz, szívesen kiszabadulnál a világ zajából, s még alkotni is van kedved, itt a helyed!

Ezt a programot alapvetően azoknak ajánlom, akik még nem találkoztak eddig a mixed media technikával vagy már láttak ilyen alkotásokat, de még nem gyűjtötték össze a bátorságot, hogy maguk is hozzákezdjenek.

A másfél napos tematikát úgy építem fel, hogy egy rövid átfogó elméleti előadásnak és négy gyakorlati foglalkozásnak köszönhetően kedvet kaphass a mixed-media technikához, s jókedvűen és sikerélménnyel zárd a hétvégét. Négy szépséges alkotással fogsz távozni, s azonnal büszkélkedhetsz a családod és barátaid körében!


Részvételi díj 135 €/fő - mely minden tartalmaz az útiköltségen kívül: a szállást és teljes ellátást, a workshopok hozzávalóit és az elkészítésükhöz szükséges eszközök használatát.
A részvételi díj szállás nélkül 125 €/fő

Jelentkezés feltétele 30€ előleg (vagy ennek megfelelő forintösszeg) befizetése.

A rendezvény részletes ismertetőjét töltsd le az alábbi linkről:
http://www.scrapbooktanfolyam.hu/tanfolyam/MixedMediaHetvege_HU.pdf

Ismerkedj meg a helyszínnel (a honlap magyar nyelven is olvasható) : http://www.villafilia.sk/hun/home

Nagy szeretettel hívlak és várlak erre a rendezvényre!Szeretettel várlak, gyere olvasd el a részleteket, nézd meg a képeket és regisztrálj az info@villafilia.sk oldalra küldött e-maileddel!

Ízelítő a hétvégén készíthető alkotásokból:
(a képek kattintásra megnyílnak nagyban)








Ez a workshop az új tanfolyamsorozatom első alkalma.



Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések