Altered Books - Régi könyvek új élete tanfolyamsorozat


Kedves Olvasóim!
Új tanfolyamsorozattal készültem, amely régi, használt könyvek átalakításáról és feldíszítéséről fog szólni. Ezekből a könyvekből scrapbookalbumot, könyvszobrot vagy könyvdobozt is készíthetünk. A tanfolyamsorozat lényege, hogy különféle technikákkal díszítjük fel a borítót és minden résztvevő, az általa hozott régi könyvből maga választhatja ki, milyen belsőt alakít majd ki. A tanfolyamokra "beülős" és "otthon elkészíthető" változatban is lehet jelentkezni. Előbbire akár azonnal, utóbbira a jövő héten hozom a linkeket. Olvass tovább, ismerkedj meg a részletekkel!

Minden kép kattintásra megnyílik nagyban!
Lássuk a könyvbelsőket! Könyvszobor, scrapbookalbum vagy könyvdoboz? Bármelyiket választhatod a három közül! Íme két példa:


„Köszönöm a szárnyakat”- Egy régi, használt könyv egyszerű, de hatásos díszítése valaki olyan számára, aki nagy hatással volt az életedre. A tanfolyam során megtanítom, hogyan alakítsd ki az általad választott papírokból a mintaalbumon látható "tollas" képet. Ehhez ollót, akvarellceruzákat és zselés tollat használunk.
„Tavaszi zsongásban” -  Egy régi, használt könyv díszítése stencilezéssel akrilfestékkel és gyöngytollakkal. A tanfolyam során megtanítom, hogyan alakíts ki egy vászonborítós könyvön többféle színű, tavaszi hangulatú mintázatot.
„Pillangószárnyakon üzenek” - Egy régi, használt könyv díszítése mixed media technikával a grunge és a steampunk stílus jegyében. A tanfolyam során megtanítom, hogyan alakíts ki egy régi könyvborítón különféle dekorfestékkel, kivágott formákkal szép összképet.

„Romantikus szívvel” - Romantikus hangulatú borító készítése egy régi, használt könyvre. A tanfolyam során megtanítom, hogyan alakítsd ki az általad választott papírokból a mintaalbumon látható rétegeket, valamint a borítón látható díszcsokor felépítését. 
„Tündérvarázslatok könyve” - Könyvdoboz átalakítása "varázskönyvvé", mixed media- és scrapbooktechnikával. A tanfolyam során megtanítom, hogyan alakíts ki egy papírmasé dobozon különféle dekorfestékekkel és vegyszerekkel, kivágott formákkal egy látványos, titkokat sejtető borítót. Ezután a könyvdoboz belsejét fogjuk feldíszíteni.
A tanfolyamokon nemcsak a "hogyan"-okról, hanem a "miért"-ekről is szó lesz. A célom az, hogy a foglalkozás után, otthon a saját hozzávalóidból te magad is el tudj készíteni egy ehhez hasonló alkotásokat, más alkalommal is. Az így feldíszített könyvet akár Anyák napja alkalmából, ajándékba is el készítheted.

::BÓNUSZ::
A fenti tanfolyamokhoz AJÁNDÉKBA adom
a "Régi könyvek új élete" c.,
1.700 Ft értékű tanfolyam ismeretanyagát.
:)
Ezt a jövőben csak külön lehet majd megvásárolni,
letölthető formában.
Légy az első között, aki így, 100% kedvezménnyel elsajátíthatja
a könyvszobrok és könyvdobozok készítésének technikáját.

Offline azaz "beülős" tanfolyamok az elkövetkezendő napokban:

Tudnivalók:
  • Helyszín:  Rayher-Hobby Kreatív Centrum oktatóterme
    (Budapest, VIII. József krt. 36.)

Időpontok:
Jelentkezés:
  • A tanfolyamok bármelyikére a fenti linkre kattintva, a Rayher honlapján tudsz regisztrálni.

Online azaz "otthon végezhető" tanfolyamok - várhatóan április utolsó napjaiban.

Szeretettel várlak! ♥

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Ui: Tudtad, hogy szerepeltem a minap a Duna World Család-Barát Magazinjában és ott pont ezeket a könyveket mutattam meg? Ha még nem láttad az adást, ide kattints, és indítsd el a 2015. április 11-i felvételt! A 15:00 percnél és 1:00:00-nál kezdődik a velem készült riportrészlet, ezekkel a könyvekkel. :)

Megjegyzések