Bye-bye jetlag? De mikooor?

Forrás: Expatchild.com
Kedves Olvasóim!
Életjelet adnék magamról ebben a bejegyzésben. Szerencsésen megérkeztem az Egyesült Államokból, minden jól ment a visszaúton, most nem volt hófúvás, hála Istennek, semmi fennakadás, csúszás.
Azonban, de, nevertheless, magam részéről úgy 30-40%-on ketyegek. Nappal fáradt vagyok, éjjel nem alszom. Ezt hívják időzónaváltás-szindrómának. Eszem, ha nem kellene, s nem vagyok éhes ebédkor. Így negyvenakárhányon túl meg, már nyűgös is lettem. Na, de miért is írom mindezt, már bocsánat?! Kit érdekel?
Azért, mert időközben szerkesztgetem a pótló bejegyzéseimet, de nem haladtam velük.Kijavítottam a korábbi bejegyzések gépelési hibáit (ott hajnalban írtam a legtöbbet, de volt, amelyiket kora reggel). Ezért hát, kéretik még egy kis türelem a lelkes olvasótábortól, mely úúúúúgy, de úgy megmelengette a szívünket kint a reakcióival, a sok-sok lájk és kedves megosztás, a hozzászólásaitok nagyon jól estek személyesen nekem, s a velem utazóknak is. Köszönöm ezúton is!

Van miről beszámolnom, jönnek még érdekes és klassz hírek, de tudjátok, szeretném a szokásos gigis vehemenciával előadni, amiből most még csak kicsi tért vissza. Köszönöm szépen a megértést mindenkitől. :)

Felrázásképpen itt egy klassz zene, amit egy barátnőm, Tünde/Linsey osztott meg a Facebook üzenőfalam egyik bejegyzése alatt. Tökéletes választás volt, köszönöm! A dal arról szól, hogy az énekes búcsúzik a Hollywood-i domboktól, ahol olyan nagyon jól érezte magát, s reméli, hogy még visszatér majd valamikor. De, ez nem az a hely, ahol a megtört szívűek tanyáznak, hiszen (a dal szerint) ott ér véget a szivárvány, s senki sem lehet szomorú... Nem akar menni, de mégis búcsúzni kénytelen, mert az óceán másik oldalához köti az élete. Báj-báj Hollywood-i dombok, hiányozni fogtok, bármerre is járok, de bizony visszatérek egyszer, hogy megint e lankák utcáin járhassak ismét! ♥

No I don't wanna leave
but I must keep moving ahead
'cause my life belongs to the other side
behind the great ocean's waves

Bye bye, Hollywood Hills
I'm gonna miss you, where ever I go
I'm gonna come back to walk these streets again
Bye bye, Hollywood Hills forever

Így megy ez most, nálam is....

Köszönöm, hogy ma is itt jártál.
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések

{Hana} üzenete…
Nagyon megertelek, nem olyan egyszeru visszaalni... Legy turelmes Magaddal, mi meg turlmesen varjuk a beszamolot. Na jo, turelmesen, de nagyon kivancsian :) remelem azert tudsz pihenni...
Budaházi Brigitta üzenete…
Köszi! Igen, igyekszem, igyekszem, bár nehezére esik az izgő-mozgó fajtámnak. Kipakoltam a bőröndből, nézegettem a szerzeményeimet... Ilyenek. :)
Gólya üzenete…
Hajra. Epulj ujra. Aztan varunk. Ez nem olyan egyszeru....mar ahogy leirod. Az enyem piszok messze van mar 2005-ben volt. A jetlagem 😁😁😁 mar nem is emlekszem milyen. De vicces most azt kivanom h legyen nekem eloszor egy otosom a lotton aztan egy jo kis jetlagem 😁😂😃😄