Hogy állunk most?

Kedves Olvasóim!
Ha most jársz itt először, kezdd ennél a bejegyzésnél! Íme a karácsonyváró scrapbookalbumokról szóló blogbejegyzések linkjei összefoglalva. Ők azok, akik velem együtt szintén készítenek ilyen decemberi scrapbook albumot, s itt a blogomon hozzászólásban megosztották velem, hol tartanak a saját albumukban. Ezzel tulajdonképp egy játékban is részt vesznek. Célom ezzel, hogy meghozzuk a kedvet további résztvevők számára is! Bújjatok elő és mutassátok meg, hol tartotok a sajátotokkal!*


Emlékeztetőül: A felhívás, ami Téged is érdekelhet! Készítesz idén te is karácsonyváró scrapbookalbumot? Van kedved megmutatni és inspirálni másokat?
  • Linkeld be az albumoldaladat egy hozzászólásban az enyém alá! Az én blogomat sokan olvassák, ezért szívesen megosztom a Tiédet is, hadd lássák mások is, s hadd kapjanak idén (vagy jövőre) kedvet ők is, hogy elkészítsék a saját albumukat! 
  • A blogbejegyzéseket (vagy Facebook képeket!) folyamatosan frissítem, így mindenkinek az adott napi bejegyzését linkelem majd be utólag az enyém alá, mindig azt, amit belinkeltél. Természetesen napokra visszamenőleg is szívesen belinkelem majd a blogjaitokat, minden adott napit az enyém alá, de nem keresem vissza, ha valami kimaradt, ezt Neked kell megtenned, hogy hozzászólásban linkeled.
  • Így, közösen érhetjük el azt, hogy inspiráljuk egymást, s vidáman kövessük nyomon, ki, hogyan birkózik meg a feladattal! Az biztos, hogy nekem is nagy szükségem lesz a folyamatos inspirációra! Gyertek minél többen! 
Tervezem, hogy december 24-én a 2014. december 23-áig legtöbb saját blogbejegyzést linkelő kedves magyar scrapbookost megajándékozom valamivel - természetesen egy vaskos scrapbookcsomaggal, amiben lesz minden: papírok, mixed media alapanyagok és egy kis ajándék tőlem is. A csomagot 29-én adom át a futárnak. Feltételek:  (1) Csak 2014-es karácsonyváró, decemberről szóló albumot linkelhetsz, amiben szinte minden nap készülnek oldalak. (2) Csak saját alkotást linkelhetsz, másét nem! (3) Csak személyes blogot vagy személyes Facebook profilba feltöltött képet tudok elfogadni - üzleti scrapbookblogot (vagy galériát) sajnos nem. :) De, nem kizáró ok, ha kreatív csapat tag vagy valahol! (4) Digitális és hagyományos scrapbookalbummal is lehet nevezni, de én hagyományos technikához fogok Neked ajándékcsomagot adni. (5) Ha több, azonos számú blogbejegyzést/képet linkelő "nyertes" lesz, akkor sorsolással dől majd el a végső nyertes személye. Várom a hozzászólásaitokat, s linkjeiteket!

A készülő albumok linkjeit a napokhoz köthetően, utólag a saját bejegyzéseim alá szúrom be kattintható linkként, minden nap végén. Örömmel látom, hogy most már összesen 7-en inspiráljuk egymást és Benneteket is, kedves olvasóim!

Lássuk hát a kész albumborítókat és az egyes napokról készült összefoglalókat egy felsorolásba rendezve! Ebben csak azok szerepelnek, akik a mai nap reggeléig linkelték egy bejegyzésben, hogy hol tartanak! (Egyúttal kérném szépen a játékban résztvevő alkotókat, hogy ellenőrizzék mindent jól linkeltem-e? Köszönöm!)

Kedves Olvasóim! Ha valami tetszik, ne legyetek restek jelezni dicséret formájában az alkotóknak, hozzászólásban a bejegyzéseik alatt! :) Szeretjük a hozzászólásokat, nagyon!

Borító
December 1.
December 2.
December 3.
December 4.
December 5.
December 6.
December 7.

December 8.

December 9.

December 10.
December 11.
December 12.
December 13.
December 14.

December 15.
December 16.
December 17.
December 19.
Összefoglaló gondolatok, átfogó és technikai jellegű bejegyzések
Ugye, milyen szépségesek? Szeretettel várom a további bejegyzéseitek linkjeit!

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Ui: *Ezt a bejegyzést kicsit frissítettem, az elején az elmaradásom miatti némi önostorozó mondatokat kihagytam (ezt csak az alább olvasható kommentárok miatt írtam ide), hogy inkább egy klassz összefoglaló bejegyzés legyen belőle.

Megjegyzések

Ányi üzenete…
Gigi!!! Mindjárt adok egy feketepontot önértékelésből! Még hogy dekadencia! Ez nem az, kérem, csak élménygyűjtés, hogy legyen mit oldalba foglalni!
Én most 5 nappal vagyok elmaradva, illetve csak néggyel, mert ma megjöttek a fotók és a december 4-et megcsináltam. Igaz, az enyém nem annyira technikás, mint a tied, hanem fényképes, vagyis haladósabb, de én is el vagyok maradva. A cél: befejezni. Stressz nélkül. Hamarosan jövök oldallal!
Budaházi Brigitta üzenete…
Ahh, sietek megköszönni a lelki helyretételt és a felmentést! :) KÖSZÖNÖM! Tök igazad van! Megyek és a (+)pluszos bejegyzésedet jól el is olvasom még egyszer.
Ányi üzenete…
Én meg ha a gyerekek lefeküdtek jövök és jül megmutatom, mit csináltam ma :)
Ányi üzenete…
Ma sem tétlenkedtem! :)
A receptes oldalpáromat kiegészítettem illetve december 4. és 5. is készen van. Kissé bő lére eresztettem, de mentségemre legyen, hogy tegnap nem nagyon volt kedvem megszólalni :)
http://scrapbookgimp.blogspot.hu/2014/12/december-napjai-6.html
Bori üzenete…
Ányinak igaza van: semmi stressz! Én is ezt próbálom tudatosítani, amikor már napok óta csak sötétben fotózok. Nem kell tökéletesnek lennie. Én már annak is örülök, hogy ennek a blognak hála, ma +5 blog került a feedly-mhez :)
Kriszta (hozak) üzenete…
Igaza van a lányoknak, csak semmi idegeskedés! Te jóóóó ég még csak a harmadik napnál tartoooooook! :D
http://papirdarabolo.blogspot.hu/2014/12/december-napjai-3.html
Katie üzenete…
De jó, hogy idetaláltam és más albumait is meg tudom csodálni! Idén én is elkezdtem a december dokumentálását, az első pár oldalam és a borító itt láthatók:
http://scrapblogbykatie.blogspot.de/2014/12/hello-december.html
Kriszta (hozak) üzenete…
Hoztam még két napot:
http://papirdarabolo.blogspot.hu/2014/12/december-napjai-4.html

http://papirdarabolo.blogspot.hu/2014/12/december-napjai-5.html
Gólya üzenete…
Jöttem, hoztam az elmúlt napok termését én is! :)
http://keleplo.blogspot.hu/2014/12/december-daily-ketto.html
Ányi üzenete…
Én is jövök még ma, de most leckeellenőrzés és esti rutin :)
Addig pedig hoztam egy kis lendületadó írást:
http://scrapbookgimp.blogspot.hu/2014/12/december-napjai-milyen-legyen.html
Budaházi Brigitta üzenete…
Jáááj, drágáim, jövök már, jövök!!! Gyorsan elkezdem frissíteni a bejegyzéseket!! ♥ Királylányok vagytok!!!
Gabi üzenete…
Tegnap én is írtam kommentárt :-( Vajon miért nem jelenik meg?? :-( Amúgy csak annyit írtam, hogy bevallom, én is nekifogtam. És jövök ide meg a többi belinkelt blogokra is időről időre inspirálódni - köszi a rengeteg remek ötletet. Én még csak az első 5 nappal vagyok meg, és tudom ... már 11-e van, de most kénytelen vagyok egy kis szünetet tartani, mert dec. 18-ra kész kell lennem egy meglepetés balettes minialbummal. De valahogy érzem, hogy idén igenis be fogom fejezni - még ha talán nem is dec. végéig. Egészen biztosan! Hajrá mindenkinek!
Ányi üzenete…
Gigi, megint én, remélem, nem sokkollak:
http://scrapbookgimp.blogspot.hu/2014/12/december-napjai-sajat-gyakorlati.html

Hajrá, Gabi, kérünk linket is! :)
Ányi üzenete…
Lefotóztam a december 6-7. oldalpár is:
http://scrapbookgimp.blogspot.hu/2014/12/december-napjai-7.html
Nagyn motivál ez a játék, amit meghirdettél ;) és szerencsére most van időm is foglalkozni vele.