Bagel, Donut és Michaels 1. rész

Kedves Olvasóim!
Folytatom tudósításomat a Egyesült Államokból, ahová a scrapbook révén juthattam el. A mai napon néhány személyes, és egy klassz scrapbook témájú történésről fogok beszámolni.
Előre szólok, erőteljes JetLag-em van (időzóna-átállás miatti zavarok a testben), ami nálam azt jelenti, hogy hirtelen tör rám a fáradság, s most épp az egyik "hirtelen" közepében lehetek, szóval, ezúttal rövidebb leszek, kétfelé vágom a bejegyzésemet, és holnap fogom folytatni.

A nap egy nagy meglepetéssel kezdődött. Az utazás előtt titkon reméltem, hogy lesz arra alkalom, hogy lemenjünk az óceán partjára és láthassam a másik óceán szélét is (hiszen tavaly az Atlantit is volt szerencsém látni). Ez az alkalom pedig, rögtön felébredés után várt! Kiderült, hogy a parton fogjuk, piknik keretében elfogyasztani a reggelit, ami Bagel, Donut, Banánkenyér és kávé volt. Jajjj, de jól esett. A "Reggeli a szabadban" c. montázsomat ennek örömére készítettem. A kép jobb alsó sarkában látható ház előtti padon üldögéltünk, pontosan azon a padon, ami a nagy képen középen a bokrok előtt látható. Körülöttünk, a lagúnában jacht-ok és nyaralók. Nagyon üdítő élmény volt, tengermorajlást hallgatva, pálmafák alatt ülve inni a kávét, feltöltődni a mozgó víz látványának hatására. Irtóra irigyeltem saját magam, ha szabad ilyet mondani.

Ezután átsétáltunk a félsziget másik oldalára, s onnan már a nyílt víz tárult a szemem elé. Nagyon szép volt, és meglepődésemre, teljesen más volt a víz, mint az Atlanti óceán partján. Ez, legalább is most és itt, tényleg csendes volt ez az óceán. Szépen hullámzott, nem volt szél sem. Néhány bátor már szörfözött, de ami nekem a legjobb emlékem erről a kirándulásról, az a delfinek látványa volt. Szabadban még nem láttam delfincsaládot huzamosabb ideig. Ezek pedig vidáman úszkáltak a felszín közelében. A nézésük után még gyorsan beleírtam a homokba a nevemet, lefotóztam és már indultunk is tovább.

A nap eseménye és látnivalója azonban, feltétlenül a Michaels nevű kreatív-hobbi áruház alapos megtekintése volt számomra. Az itt következő képeket kattintás után meg tudjátok nézni nagy méretben is. De milyen is egy ilyen hobbiáruház a modernkori scrapbook őshazájában?  Egyrészről nagyon nagy. Képzeljétek el mondjuk az egyik Interspar-t, ami tele van csak kreatív hobbi termékekkel. Ezen belül kb. négy hosszú-hosszú gondola terméket, ami csak scrapbook alapanyag és hozzávaló. Elképesztő. Akkora választék ebben a viszonylag kieső, kisvárosi részben, amit Magyarországon kb. az összes cég együttvéve 3 év alatt tudna eladni. Ennek az egy boltnak a kínálatát.

Miközben nézegettem a boltban, meg-megálltam, és kézbe vettem azokat a "híres" termékeket, amelyeket már ismerek az internetről. Blogokból, webáruházakból, újságcikkekből már tudtam róluk, jó volt észrevenni, őket, látni, kézbe venni a valóságban is. Sokszor gondoltam Rátok. Főleg azok, akiknek sok munkáját látom, ezért a termékek eszembe juttatták az alkotókat.

Erre egy jó példa az alábbi négy kép, melyet Szabinának és Tinának küldök. Smash Book-ok és hozzávalók 4 polcrészen. 
A végeláthatatlan soroknál meg-megálltam én is. Fényképeztem, alaposan megfigyeltem a termékeket. Természetesen egyből rátaláltam Becky Higgins Project Life scrapbook rendszerének kirakatához.

Alaposan meg is figyeltem. Ami viszont letaglózott és húsbavágó volt számomra, az az albumok választéka. Külön részege van a matricáknak, a bélyegzőknek, lyukasztóknak... Holnap mutatok majd még képeket, mert rengeteg készült.

Most viszont elköszönök, mert pihennem kell. Holnap nagy munka vár ránk, fel kell állítanunk a standot!

Ha kíváncsi vagy a következő ilyen témájú bejegyzésekre, iratkozz fel a jobb felső sarokban az e-mail frissítésekre, vagy kövesd a Facebook profilomat, mert ott is közzéteszem majd ezeket a bejegyzéseket, aminek a CHA Winter 2014 címkét adtam, ha később kapcsolódsz be, ezt a címkét válaszd a jobb oldalon, hogy minden bejegyzést elolvashass ebben a témában.





Köszönöm, hogy ma is itt jártál.
Szeretettel üdvözöllek:
Budaházi Brigitta/Gigi


Megjegyzések

Tina üzenete…
De drága vagy, hogy gondolsz rám/ránk :-))), köszi a sok fotót, lélekben egy kicsit Veled...! <3
Rucola Designs üzenete…
Köszi a beszámolót, lelkesen olvasom. :) Sok sikert a standállításhoz!
Ha ebbe a boltba beszabadulhatnék, egy hétig nem jönnék ki... :$ Nem is tudom, tudnék-e választani ennyi minden közül... De azért szívesen kipróbálnám az élményt ;-)
Bimbó Bogi üzenete…
De jó látni és olvasni ezekről a klassz élményeidről... ♡ Kicsit olyan,mintha mi is ott lehetnénk. :) Érezd magad csodàsan!!! Várjuk az új élménybeszámolókat! ;)