Összecsapjuk a tenyerünket?

Kedves Olvasóim!

Ez óriási! Végre-valahára idetévedtem az egykor oly sűrűn vezetett személyes blogomra, hogy írjak egy bejegyzést, s mit látok? Az egykor lelkesen életben tartott blogon ez a bejegyzésem lesz idén a második, s egyúttal búcsúztathatom is az óévet. Az előző bejegyzés címe "Évet nyitok a blogon - már épp ideje!" volt. :) Ha nem olvastad, most megteheted. Kihagyhatatlan! ;)

Kapolcson, a Művészetek Völgyében,
a Palya Udvarban, Beát hallgatva
Szóval, ha kértél belőle, s kapod a blogértesítőmet, most bizonyára meglepődtél, s talán meg is örültél, hogy új bejegyzésről szóló levél érkezett. Gyorsan vázolom a helyzetet. Az elmúlt év gazdag volt számomra személyes és családi élményekben, scrapbookozásban, üzleti teendőkben, anyai kihívásokban. Sok dolgot át kellett gondolnom, át kellett szerveznem, s ezzel oly' rettentően lefoglaltam magam, hogy úgy sikerült, hogy e szívemnek oly kedves szeglete a világhálónak, egy kivétellel egész évben érintetlen maradt.

Időközben rájöttem, hiányzik nekem az írás, s sikerült felelevenítenem magamban azt a régi-régi érzést, ami arra késztetett anno, hogy személyes mesemondásba kezdjek ezeregy éjszakával ezelőtt...


Mivel folytatni fogom, ezért most kedvesen figyelmeztetlek. Miközben ezeket a sorokat olvasod, eldöntheted, jövőre szívesen olvasnál-e tőlem személyes jellegű (ámde meglehetősen sokszor scrapbookos vonatkozású), valószínűleg többször alkotásaimmal illusztrált, rövid vagy hosszú szösszeneteket? Ha igen, akkor most HÍÍÍJJJA, felkiáltással virtuálisan összecsaphatjuk a tenyerünket (ha nem vagy az a felkiáltós-fajta, akkor csak egy kis mosolygást küldök Feléd), mert én is épp így örülök Neked! Kinek is írna az ember, ha nem azoknak, akiket tudja, hogy érdekel? Ha nem szeretnél lemaradni a következő soraimról, akkor itt jobb oldalt kérhetsz frissítést e-mailben (fehér borítékos link), vagy, ha nem szereted az e-mail értesítőket, viszont te is Facebookozol, akkor követheted a profilomat. Itt mindig megemlítem, ha írok valamit.

Ha persze, most, hogy olvastad felszabadult és meglehetősen lazára sikeredett soraimat rájöttél, hogy ebből te nem kérsz, akkor köszönöm, hogy eddig olvastál, és tenyeremet ütemesen lengetve feléd, elbúcsúzom Tőled.

Mi történt a múltkori bejegyzés óta? Egyik fontos dolog, hogy idén áttértem a mobiltelefonos fényképezésre, s azt vettem észre magamon, az elmúlt évben ez a módszer vált a saját életem dokumentálásának egyik legfontosabb eszközévé. Ezért nyitottam egy Instagram profilt is, ha okostelefonod van, sbgigi72 néven találhatsz meg. Hozok néhányat a kedvenceim közül, amit idén fényképeztem.


A képekről: Szülinapi tortám, a családtól - Kastély Írország nyugati partjainál - Mi a kisfiunk szemével, Kapolcson, a művészetek völgyében - Készül(t) az új scrapbook tanfolyami helyiségem - A fiúk sikeresen befejezték az előző tanévet - Anna-Maria Wolniak kétszer is itt járt nálam

Készült nagyon sok scrapbook alkotás, szám szerint 17 db hagyományos oldal, 36 digitális oldal (ennek jó részét az iskolai ajándék fotókönyv teszi ki), 5 minialbum és jópár képeslap is. Megosztottam őket folyamatosan, egy részük a Scrapbook.hu galériájában látható, illetve fotózásra vár. Tartottam sok-sok tanfolyamot, így új embereket ismerhettem meg, több oldalas cikk jelent meg a munkáimmal a Praktikában, a Fahéj magazinban és az UP! Stílusmagazinban, nagyon sok webáruházas csomagot bocsátottam útjára, vadiúj helyszíneken tevékenykedhetem, s nagyszerű új partnerekkel működhetek együtt, mely közös munkák reményeim szerint hosszú távra szólnak.

Továbbra is azt érzem, a legjobb dolog, amit csinálhatok, hogy a scrapbookozás hazai elterjesztésével foglalatoskodom. Ezt most nem szeretném túlbeszélni. Csak annyit mondok, ezt az érzést ti, az olvasóim, a tanfolyamom résztvevői, a családtagjaim és a különböző ismeretségekből származó visszajelzések is erősítik bennem.

Tele vagyok köszönettel és hálával amiatt, amit idén átéltem. Továbbra is ünneplem az életem. Szívből remélem, továbbra is világíthatok magam körül, s másoknak is örömöt okozhatok - akár e blog vezetésével.

Na, most már végleg kifogytam a szóból. Köszönöm, hogy eddig jutottál az olvasásban. Most már csak egy kérdésem van: Nos, akkor összecsapjuk a tenyerünket? 

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Megjegyzések

Gabi üzenete…
Hogy kell mobilrol tapsolos jelet kuldeni? :-) Egeszseges, sikeres es nagyon boldog uj evet kivanok!
Budaházi Brigitta üzenete…
:) Köszönöm szépen, Gabi! Nektek is ugyanezt viszont kívánom!
T üzenete…
Drága Gigi!
Öröm volt olvasni újra a blogodat! :) Boldogságban és sikerekben gazdag új évet kívánok neked, itt is!! (())<3
Anzsi üzenete…
Gigi! Nagyon élvezetesen írsz ! Várom a folytatást 2014-ben!
Anzsi
Össze ;-) Kedves Gigi! Hasonlóan boldog 2014-et Neked és családodnak!! <3 Piroska
Lolli üzenete…
Hát pár hete legszívesebben jól beírtam volna neked, hogy -Te meg miért nem írod a blogodat?!
Csalódottan vettem tudomásul, hogy az év eleje óta egy betűt se kopogott le itt a scrapbookosok fenelánya vagy feno-nénnye, pedig a kedvencem az írországi naplód, aminek azóta se látom a gerincét, hogy hogy van megcsinálva... :D
Egyszer én is voltam arra felé az Íreknél...délnyugaton...ahol a pálmafák nőnek...
Nahát boldog új évet, és örülök, hogy előkerültél! :D
Rucola Designs üzenete…
Na, ennek nagyon örülök! :) Hiányoltam a blogbejegyzéseket még akkor is, ha más csatornákon tartjuk a kapcsolatot. BÚÉK!!!
Kriszta (hozak) üzenete…
Igen, Gigi, nagyon jó újra olvasni téged a blogodon. Örülök neked és a sikeres évednek! Hasonló jókat kívánok a jövő évre is! :)
Budaházi Brigitta üzenete…
Köszönöm, Timi, Neked is, én is, szeretettel. (( ))
Budaházi Brigitta üzenete…
Anzsi! Te itt? Ezt a meglepetést! Köszönöm kedvességed.
Budaházi Brigitta üzenete…
Piroska, de jó, hogy pacsizunk! Köszönöm, hasonló szépet Neked is, s kibővült kis családodnak is! <3
Budaházi Brigitta üzenete…
Behaltam a kommenteden, Lolli! XD Köszönöm minden betűjét, meg azt, hogy itt vagy! Az írországi naplómról írhatok még, jövőre. Meg másról is. Jaj, olyan lelkesítőek vagytok! Köszönöm, nahát, Neked is boldogat, kedves Lolli!
Budaházi Brigitta üzenete…
<3 Köszönöm, Ildi! <3 Így van.
Neked is BÚÉK!
Budaházi Brigitta üzenete…
Köszönöm, Kriszta, hogy ennyi év után is itt vagy. <3
Neked is sikereket, s minden szépet, szívből!
Kata üzenete…
De jó újra olvasni! Remélem jövőre többet jársz erre is. Ámbár nekem is úgy elröppent ez az év, hogy az előző bejegyzésed olyan frissnek hatott, mintha csak pár hete olvastam volna.
Budaházi Brigitta üzenete…
Köszönöm, Kata, örülök, hogy erre jártál. Remélem jövőre tovább tart az elhatározásom a tavaszinál. :-)