BÚÉK: cikkek és freebie-k 2011-ben

Kedves Olvasóm!

Az év utolsó előtti napján visszatekintésképp szeretettel ajánlom figyelmedbe idei cikkeimet és az ingyenesen letölthető scrapbook hozzávalóimat, amit a Scrapbook.hu honlapon tettem közzé. Ha kihagytál valamit év közben, most elolvashatod vagy letöltheted, ha a linkekre kattintasz.

Jó olvasást és örömteli scrapbookozást kívánok!


Szeretnék egy albumot, de gyorsan
A scrapbook galériák oldalait nézegetve többször támad olyan érzésem, hogy, most azonnal úgy nekiállnék egy adott témából összeállítani egy albumot, mert annyira inspirálónak találom valaki munkáját. 






Hogyan firkáljunk Photoshopban?
A firkálásra, vagy doodling-ra a digitális alkotók számára ugyanúgy lehetőséget nyújtanak a képszerkesztő programok, mint a hagyományos alkotók számára. Két lehetőség van számunkra: ha van birtokunkban, akkor egy digitális rajztáblára rajzolhatunk, amivel közvetlenül a kész képre firkálhatunk vagy a Pen tool (toll eszköz) használatával kell megismerkednünk hozzá. Ebben a cikkben ez utóbbi használatát mutatom be.



Papírvarró trükkök hagyományos scrapbook oldalon 
A varrás az egyik legkedvesebb, scrapbookozásnál is alkalmazható díszítőtechnika számomra, épp ezért nagyon sokszor alkalmazom. Szívesen megosztom a tapasztalataimat, hátha a cikk nyomán többen kedvet kapnak a papír varrásához!




 Hogyan készült? 1. Édes kisfiam
A Hogyan készült videók epizódjaiban végigkövethetjük egy scrapbook oldal elkészültét, a hozzávalók összegyűjtésétől kezdve a tervezésen, kivitelezésen át a végső simításokig. Ebben a videósorozatban felvettem és elmondom, hogyan készítettem a legutóbbi oldalamat, lépésről-lépésre. Ha van kedved, nézd meg ezeket a filmeket. Bepillantást nyerhetsz, hogyan állítok össze egy oldalt a hozzávalók kiválasztásától, az oldal tervezésén, és a kivitelezésen át a végső simításokig. Sőt, közben is jönnek új ötleteim. 


Freebie cuccok

LetöltésLetöltésLetöltés
LetöltésLetöltésLetöltés
LetöltésLetöltésLetöltés
LetöltésLetöltés

2012-ben is szeretettel várok minden kedves
scrapbookozni vágyó érdeklődőt
Kezdő Scrapbook Tanfolyamomra.

Minden kedves olvasómnak
sikerekben,
és sok-sok, scrapbookoldalba foglalható,
örömteli eseményben gazdag
boldog 2012-es évet kívánok!

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

M. üzenete…
Boldog Új Évet neked is!
Secima üzenete…
Sikerekben gazdag, boldog új esztendőt kívánok!
Gabi üzenete…
Nektek is egészséges, és nagyon-nagyon boldog új évet kívánok !!
Budaházi Brigitta üzenete…
Köszönöm szépen, viszont kívánom én is Nektek, Moncsi, Évi és Gabi!