Frissítés/update házam tájáról

Kedves Olvasóim!
Sok hírrel jöttem, mert sok minden történt, amióta nem jelentkeztem.
  • Most, hogy már az újságárusoknál nem lehet kapni a Blikk Nők február 9-én megjelent számát, megmutathatom a teljes cikket. Azt, amelyikről már írtam korábban, amikor Polyák Lillával és Zoltán Erikával scrapbookoztam. Ha a nem olvastad a cikket, és az alábbi képre kétszer kattintasz, megnyílik nagyban! :)



  • Idén is indultam az Év ANYAvállalata versenyen, amelyet vállalkozó édesanyák számára írt ki Vida Ági, a Gazdagmami weboldal működtetője. Ha erre a gombra kattintasz, eljutsz a pályázatomhoz, és ha Facebook felhasználó vagy tudsz rám szavazni. Ha szimpatikus amit írtam, köszönöm, hogy megteszed! :) Ezen a versenyen más scrapbookos vállalkozó édesanyák is indultak. Ebben a blogbejegyzésben ajánlom őket is figyelmedbe!
  • Nagy örömmel és izgatottan osztom meg a hírt, hogy 2011. április 4-e óta már Magyarországon is lehet vásárolni Scrapbook Oktató DVD-t. Neked van már? Ez a legelső DVD-m, ajánlom szeretettel figyelmedbe! Beletettem szívem lelkem, remélem tetszeni fog azoknak, akik megvásárolják. Abban pedig biztos vagyok, hogy a bemutatott albumot mindenki el fogja tudni készíteni a segítségével! Nézd végig a videófilmet, amin elmondom, hogy mi is ez. Kicsit hosszúra sikerült, az igaz, de nézzétek el nekem, ismét lelkes voltam! :) A DVD-hez megvásárolható egy csomag is, amely a hozzávalókat tartalmazza. Így mindenki a saját ütemében, otthon, szépen haladva el tudja készíteni akár Anyák Napjára is a kis albumot. Nagyon szép a hozzávaló-készlet, érdemes megnézni, és kedvezményesen megvásárolni! ;) 
  • Sőt, a Scrapbook.hu Facebook profilján egy 50%-os és egy 100%-os kedvezményről is tájékozódhatsz, ami ehhez a DVD-hez kapcsolódik. Érdemes megnézni, katt ide!
  • Büszke vagyok rá, hogy Bíró Ági, Somogyi Janka és Korsós Szabina is megtisztelt azzal, hogy bevett a Kreatív Csapatába. Ők (más kiváló magyar lányokhoz/asszonykákhoz hasonlóan) külföldi scrapbook webáruházakban árusítják szebbnél szebb digitális scrapbook  készleteiket. Azzal, hogy a csapatuk tagja lettem, az általam készített digitális scrapbook oldalak is megjelennek a külföldi webáruházak ajánlóiban. Örömmel támogatom munkájukat, amikor csak alkalmam nyílik rá! Ajánlom minden kedves olvasóm figyelmébe mindhármukat, büszkék lehetünk rájuk, és a többi sikeres magyar digitális scrapbook dizájnerre is! E bekezdés elején a lányok neveire kattintva eljuthattok az áruházaikba!

  • Talán még nem mindenki tudja, de új dolog velem kapcsolatban, hogy 2010. januárja óta nemcsak itt, ezen a blogon, és a Scrapbook.hu honlapon olvashatjátok a cikkeimet. Üzleti partnerem, a Rayher Kreatív Centrum inspirációs blogját és Facebook profilját is én működtetem. Ezzel a scrapbook előtti kreatívkodós lényem is teret nyerhet, mert, bizony volt alkotós korszakom a scrapbook előtt is... Ajánlom szeretettel figyelmedbe ezt a blogot! Rayher - A Te Kreatív világod

  • 2011 februárja óta a Rayher Kreatív Centrum ügyfélterébe folyamatosan kerülnek ki a hagyományos scrapbook alkotásaim. Márciusban az alábbit függesztettük ki:

    A kép részleteit és a hozzávalók listáját
    a Scrapbook.hu galériájában tekintheted meg, kattints ide!

  • Néhány hír a Scrapbook.hu honlappal kapcsolatban is: mivel már idén két éves lett, időszerű lesz megújítani. Ezen dolgozom a háttérben, más lesz a dizájn és a struktúra, sokkal letisztultabb és áttekinthetőbb. Lesz áprilisban ismét Scrapbook Klubnap, holnap dől el az időpontja. Elindítom végre a szép, html formátumú hírlevelet, amivel együtt jár még egy csomó más újítás is. De nem kiabálom el, jövök majd újabb hírekkel.

Köszönöm, hogy ma is itt jártál... és, elolvastad ezt a hosszú bejegyzést.
Szeretettel üdvözöllek:
Budaházi Brigitta/Gigi

    Megjegyzések

    kreatívhit üzenete…
    Nagyon jó híreket hoztál.A nők lapjában megjelenő cikket anno olvastam.Gratulálok a Scrapbook DVD-hez.Megnéztem a videót róla.Pompás ajándék szinte minden alkalomra.Magam is számolok vele a jövőben.Jó ötleteket és sok sikert kívánok az általad vázolt további terveid megvalósításához.
    Toni üzenete…
    Köszönöm az információkat! Jó nagyot szavaztam rád! Remélem nyersz! Pusza!
    Kisnyul / Andi üzenete…
    Az újságot levadásztam anyukámnál. Nagyon tetszettek az elkészült oldalak. örülök, hogy egyre több oldaladat láthatom, nekem mindegyik mestermű és rengeteget lehet tanulni belőle még nekem is aki a digitális srapet nyomja. Csodálom az energiádat és szurkolok neked! egy szavazatod már van!!! :)
    Bmary üzenete…
    Az újságot én is megvettem,és láttam milyen szépeket készítettetek. Én is szavaztam rád,nagyon drukkolok neked!
    A Klubnap nagyon jó lenne már,de sajnos áprilisban a viszgáimra kell(ene) készülnöm,így nem biztos,hogy mehetek(brühühü)