100. blogbejegyzés + Polyák Lillával és Zoltán Erikával scrapbookoztam

Kedves Olvasóim! Szeretettel köszöntelek Benneteket századszor is!

Számomra hihetetlen, hogy ez a 100. blogbejegyzésem. Szeretem és kedves nekem mind a száz. Remélem Ti, akik most olvassátok, ugyanígy érzitek és továbbra is olvasóim maradtok idén is. Köszönök minden eddigi visszajelzést, feliratkozást, látogatottságot, kattintást! Jó érzés tudni, hogy kapcsolatban vagyunk egymással.

Eredetileg azért írtam volna meg ezt a blogbejegyzést, hogy megmutassam a januári scrapbook alkotásaimat. De most csak kicsiben mutatom őket, mert még egy fontos hírt szeretnék Veletek megosztani, amire már a címben is utaltam...

Igen, valóban így történt! A két sztárral, Polyák Lillával és Zoltán Erikával scrapbookoztam. Azt, hogy milyen apropóból, azt a 2011. február 9-n megjelenő Blikk Nők magazinban olvashatjátok el. Vásároljátok meg az újságot, és nézzétek meg az elkészült scrapbook oldalakat! Izgalmas és megtisztelő, vidám és felejthetetlen élmény volt számomra e két ember társaságában eltölteni azt a néhány órát. Az interjú részleteiről még februárban írni fogok hosszabban is, most csak két képet hoztam erről az alkalomról, amely a szerkesztőségben készült, épp a papírokat válogatjuk a készülő oldalakhoz, beszélgetjük a részleteket. Mutattam néhány ötletet, hogy kitaláljuk, a személyiségükhöz és a kiválasztott fotóhoz melyik stílus állna közelebb.... De nem akarok mindent elárulni! A képen jobb szélen Olasz Júlia a Blikk Nők nagyszerű szerkesztő-újságírónője látható. Nagyon szeretem Juli fogalmazási és témaválasztási stílusát és őt magát is. Képzeljétek, ő az, aki már a scrapbook tanfolyamot is kipróbálta nálunk, s aki nélkül bizony nem jöhetett volna létre ez a cikk (sem), amire oly büszke vagyok! Köszönöm Juli, itt is, még egyszer!


Most pedig, kicsiben először a digitális, majd a hagyományos technikával készült scrapbook alkotásaim: A képek megnyílnak nagyban is, a képek alatt lévő linkről pedig el lehet jutni a Scrapbook.hu képgalériámba, ahol részletesebben is meg lehet szemlélni őket, ha szeretnétek.

Digitális scrapbook oldalaim 2011.01.
Balika csokis sütijeItt kezdődött el mindenPetra 3 éves
Szeretek veled lenni Szeretek rólad gondoskodni Szeretek a közeledben élni
Szeretek az anyukátok lenni

Hagyományos scrapbook alkotásaim 2011.01.
Hokis album 1. oldal Kisbogaram Párizs...
Ketten 20x365 Boldog vagyok veletek

Scrapbook galériám a Scrapbook.hu honlapon>>

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek századszor is!!! :)
Gigi

Megjegyzések

Timi üzenete…
Gratulálok Gigi! Ez fantasztikus!!!!
DAnett üzenete…
Gigi ez fantasztikus szívből gratulálok!!
Bíró Ágnes üzenete…
Oly ritkán blogolsz, de amikor igen, na akkor van miről! :) Gratulálok a 100-hoz, a sztárinterjúhoz. Hű a mindenkit sose vettem még Blikket, de most meg fogom. :)
A scrapbook alkotásaidat pedig már mind láttam, újból megcsodáltam. Imádom mind!
Kisnyul / Andi üzenete…
Gratulálok a 100.-hoz! Csodásak az oldalaid, itt is írom, hogy mind tanítani való. És én sokat tanulok is belőle.
Tinci üzenete…
Gratulálok a 100. bejegyzéshez! A cikk pedig csúcsszuper! Gyorsan el is küldtem Sándort az újságoshoz, hozta is a lapot! jaj úgy örülök, és olyan büszke vagyok Rád! Puszi!
ilgya üzenete…
Szívből gratulálok ehhez a szép kerek számhoz,ez is pont olyan tartalmas,mint az összes többi!!!! Remélem még sok sok 100lesz aztán 1000 meg 10.000 ...
Gyönyörűek a munkáid,le se bírom venni róluk a szemem,mindig találok rajtuk nézegetni valót.
Nagyon kiváncsi vagyok a két művésznő alkotásaira is,így biztos megveszem a lapot:)
Unknown üzenete…
Szívből gratulálok az interjúhoz, és a 100. bejegyzésedhez :) És nagyon örülök, hogy januárban ilyen sokat alkottál, tényleg öröm látni az alkotásaidat :)
kreatívhit üzenete…
Hát ezek igazán jó hírek.Nagyon örülök hogy a scrapbook szereteted és szaktudásod ismételten eljuthat sok sok olvasóhoz.Gratulálok én is a 100-as léchez.S természetesen örömmel látogatom továbbra is az oldalad.
Budaházi Brigitta üzenete…
Köszönöm szépen a kedves hozzászólásaitokat és a gratulációkat. Azóta én is megvettem az újságot. Nagyon örülök a cikknek és igen, én is remélem, hogy ezzel még több emberhez eljut a scrapbookozás örömének híre.
evadraga üzenete…
Drága Gigi, őszintén gratulálok a századikhoz! :)
És ahhoz is, hogy az újság hasábjain lehetőséged nyílt ehhez a nyitott-scrapbook-órához. :)
Ezt a gyönyörűséges és kreatív alkotási módot sok embernek kell megismernie, és Te valóban nagyon-nagyon jó mester vagy! :)
Holnap (bár én csak a buszon olvasom a Blikket, amikoris mások tartják a kezükben) megveszem a lapot én is! :)
Merika üzenete…
Szívből gratulálok, okvetlenül megveszem az újságot!További sok sikert kívánok Neked!
Réka üzenete…
Én is szívből gratulálok az eddig elért sikerekért, a 100. bejegyzésért és a cikkhez is. Rohanok én is megvenni az újságot. Nagyon kíváncsi vagyok a cikkre. Annak is külön örülök, hogy ehhez a bejegyzéshez a tapsvihar témán keresztül jutottam el látva, hogy a többiek is milyen sikereket értek el. EZ CSODÁLATOS!!!
Toni üzenete…
Fantasztikus lehetőség, fantasztikus szám! Gratulkálok mindkettőhöz!