2010-ben legyen így....

Kedves Olvasóim!

Itt hozom legújabb oldalamat, amit a mai délutánon készítettem. Az idei évvel kapcsolatos céljaimat, kívánságaimat írtam rá. Remélem valóra válnak... :)
Az oldal a Scrapbook.hu legújabb, pontgyűjtő akcióhoz is kapcsolódó, első kihívására készült.
Franci: Én és az újévi fogadalmak

Akinek van kedve és még nem alkotott a témában, szálljon be és játsszon velünk!


Még mindig nagyon vonzódom ezekhez a békebeli hozzávalókhoz. Tőlem szokatlan mennyiségben használtam a csillámport és a csillogós elemeket. Ennek az az oka, hogy a régi és az új, azaz a múlt év és az új év közti kontrasztot gondoltam így kifejezni. A korona - ez is új, még sosem használtam - a szövegből kiolvasható céljaimra való kis utalás (t.i. nőiesség és önbizalom). A tombolajegy pedig, amire angolul a "Tartsd meg ezt a sorsjegyet" felirat van írva, számomra a kívánságaim valóra válásának zálogát jelenti.... Hehe, kicsit sok a mögöttes gondolat, de szeretem az asszociációkat és az allegóriát. Kedvenc pecsétjeimet és a fréziás motívumot is rátettem, valahogy megint olyan pakolós kedvemben voltam. A fotó kicsit régebbi, november 1-jén készült.

Technika: Digitális Scrapbooking
Hozzávalók:
Christina Reneé - Stamps Believe, Ultimate Art Collection 2, Stamp Meets Stamp, Color Theory Gold, Flocked Alpha, Shabby Polkas, Travel Collage Sheet; Katie Pertiet - Botanist Notebook No.17; Rhonna Farrer - Splatters and Strokes, Snapshot Frames Brush; CherPea -Candy Floss Alpha

Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

Rucola Designs üzenete…
Mindig nagyon örülök, ha alkotni látlak! Kívánom, hogy minden vágyad teljesüljön, sőt, még annál is többet! És szeretném a blogodat is olvasni sokszor! :)
Janka üzenete…
nekem nagyon tetszik! Olyan jól össze tudod hozni ezeket a régi és új elemeket :)
Osli üzenete…
Szerintem nagyon te vagy! Kívánom, hogy teljesüljenek amiket felsoroltál, és még annál is több. Minden jót az új évre!
Merika üzenete…
Itt is írom, nagyon-nagyon tetszik az oldalad!Kívánom hogy minden úgy legyen ahogyan szeretnéd!!!!Látogass meg az új blogomon szeretném ha játszanál velem!