Family + scrapbook = Boldog vagyok

Kedves Olvasóim!

Megint rég nem írtam, elnézést minden hűséges benézőtől és ajándékozótól! Most, a blogom címéhez illően, egy örömteli hírről számolok be. Mindannyiunk érdemeként megjelenhetett legelső publikációm egy nyomtatott újságban. A Scrapbook.hu Kreatív Csapatának kitartó, kiváló színvonalú munkája eredményeképp felkérést kaptam a Family - Családi és párkapcsolati magazin főszerkesztőnőjétől, hogy írjak a lapjukba egy cikket a scrapbookingról. A főszerkesztő hölgy, már egy ideje figyelemmel kísérte a honlapon történteket, személyesen is találkoztunk már, mielőtt ezt a cikket megírhattam és bemutathattam a munkáimat.



Boldog vagyok, hogy életem első cikke ennek a csodálatos tevékenységnek a bemutatásáról szólhat. Egy családi magazinban, amely pont olyanoknak szól, akiknek szeretném eljuttatni a jó hírt: emberek, szerető és leendő anyukák! Scrapbookozzatok, és megváltoztathatjátok az életeteket!

Boldog vagyok, hogy életem első cikke egy olyan családi magazinban jelenik meg, amely józanul, mértékkel szól az értékekről, mélyen és komolyan, nem felszínesen de mégis könnyed stílusban, azzal a tiszta szellemiséggel írva, amelyet én is magaménak vallok.

Boldog vagyok, hogy a családomban, a munkahelyemen és a baráti körömben csupa olyanokkal vagyok körülvéve, akik büszkék arra, hogy ebben az egészben közvetlenül és közvetve részük lehet, támogatnak és velem örülnek. Önzetlen, kiváló emberek.

Köszönöm a lehetőséget, Virág, és Nektek is, egyenként az egész csapatunknak, akik a Kreatív Csapatot alkotják: Betsie-nek, Noéminek, Timcsonak, Szabinak, Andinak, Katának, Mollee-nak, Francinak, Diának, Jankának, Krisztinának. Köszönöm a családom támogatását, akik nagyon büszkék rám. S végül, de elsőként Neked, Matyi. Nagyon szeretlek!

És most, szeretném megosztani változatlan formában a srapbookozz velünk blogon közzétett híradásunkat:

*****************


A Scrapbook Napok nem kisebb eseményeként nagy büszkeséggel osztjuk meg veletek az örömteli hírt: már a mi kezünkben az a magazin, amely jövő hét szerdán jelenik meg az újságárusoknál: a Family - Családi és párkapcsolati magazin 2009. IV. negyedévi száma, amely a címoldalán is kiemelt, kétoldalas cikkben mutatja be olvasóinak a scrapbooking tevékenységet!

A cikk címe: Könyvbe burkolt szeretet
Írta: Budaházi Brigitta, a cikk illusztrációit pedig a Scrapbook.hu Kreatív Csapatának tagjai készítették.

Ennek a nagy örömnek szeretnénk, ha Ti is részesei lehetnétek, ezért minden egyes, a Scrapbook.hu webáruházból novemberben történő rendelés mellé csomagolunk egyet ajándékba ebből az újságból (már az ehetiekhez is!) Sőt, hogy fokozzuk a dolgot (és itt most egy súgás következik), a jövő hétvégi Kreatív Kiállítás és Vásáron (a Petőfi Csarnokban) a Scrapbook.hu standján szintén ingyenesen átvehető egy-egy példány ebből az értékes magazinból!

Amint azt az előbb említettük, a Family Családi és párkapcsolati magazin 2009. IV. negyedévi száma jövő hét szerdától kapható az újságárusoknál. (Kattints ide, hogy megnézhesd, melyik az otthonodhoz legközelebbi elárusítóhely)

A magazin ára: 750,- Ft. Azonban most, a karácsony közeledtével az újság megvásárlásával egyidejűleg ez a szép ajándékkönyv is a Tiéd lesz, amelyet a Harmat Kiadó mellécsomagolt.
Amit csak te adhatsz - 36 oldal (119x164 mm, keménytáblás, bolti ára: 990,- Ft). Ebben a szép kiállítású könyvecskében költők és írók emlékeztetnek arra, hogy mit adhatunk egymásnak. Bíztatást, megbecsülést, nyitottságot, elfogadást, bizalmat, őszinteséget, együttlétet, megbocsátást... Hiszen „legszebb emlékműved embertársaid szívében áll” – mondja Albert Schweitzer.

A Family a Harmat Kiadó gondozásában jelenik meg, egy minőségi családi és párkapcsolati magazin. A negyedévente megjelenő értékes és józan olvasmányokat, könyvajánlót és hasznos tanácsokat tartalmazó magazint bizalommal és büszkén ajánljuk minden gondolkodó és gondoskodó család figyelmébe.

Különleges előfizetési ajánlatuk: aki 2009. december 20-ig előfizet egy évre, az a következő (februári) számmal a Gary Chapman: Egymásra hangolva c. könyv hangoskönyv változatát kapja ajándékba, melyet Süveges Gergő olvas fel. (A hangoskönyv/CD ára várhatóan 2.200,- Ft lesz, ha majd a boltokba kerül). Megéri tehát előfizetni, több szempontból is. :)

Köszönjük, hogy velünk örültök! Szerezzétek be személyes példányotokat, hogy elolvashassátok a cikket és ismerkedjetek meg ezzel a kiváló családi magazinnal Ti is.


Köszönöm, hogy ma is itt jártál!
Szeretettel üdvözöllek:
Gigi

Megjegyzések

Eszter(beszteri) üzenete…
Gratulálok, Gigi! Én is veled örülök! :)
Osli üzenete…
Én is gratulálok a sikereidhez. csak így tovább :)
Tinci üzenete…
Gratulálok,Drágám! Büszke vagyok Rád!